Ок!Что мне не нравится в этой болтовне? Нет конкретики, постоянные "он", "они", "звезды", "повелители"
Финт, можно изложить свою мысль кратко в двух предложениях? Чтобы локанично и доходчиво, а моменты, где идет упрек в мой адрес - говорить прямо, без двузначности.
Ок?
Заранее спасибо.SpoilerShowПример:
Franc - за этот сезон набрал такую форму, что объезжает меня одной ногой. Почему? Он тренировался правильно! А ведь сел чувак на шоссер только в 2008 году и за сезон проезжает меньше 10К км, что для хорошей формы велоспорта ОЧЕНЬ мало. Кто из участников ДК/ТК может похвастаться тем же? Да ни кто, и продолжая заниматься тем же - это никогда и не изменится...
Вот вам и ответ почему формат ТК считаю в корне неверным! Учитывая обий объем выполняемой работы, некоторые бы из вас смогли бы достить формы, позволяющей ездить официальные старты

Твої думки, викладені в спокійній толерантній формі - суперові

Маючи свіжі знання і шосейний досвід - ти можеш внести свій великий внесок у розвиток шосе на ВК !
Але, толерантність понад усе, бо ти і відповідаєш за те що тебе, твій авторитет починають використовувати
загальновідомі обгавкувачі, щоб плюнути на когось іншого.
Коли в шосейному форумі нападали на тебе - Тігор зупиняв напади своїми репліками.
Хотілося щоб була взаємність.
Інформація про Франца - необ'єктивна, напівправда.
Правильно буде написати: ветеран (стільки-то стажу, досвіду - подетальніше, або лінк на Францеву спортивну біографію), займаючись там-то в такому-то режимі (скільки часу щодня, коротше кажучи - лінк
на подетальніший опис) досяг того-то.
Отоді народ об'єктивно зважить - потрібно йому таке, взагалі досяжне, чи ну його нафік.
Бо і ми не ті, або змоги немає. Чесно, якщо Франц не проти - викладіть десь детальну інфу про його тренування - народ скаже спасибі, я теж

От і все. Якщо зовсім стисло - становище зобов'язує

Сам знаєш - неадекватів в наш час вистачає, вони ладні прикритись ким завгодно.
Он хтось і Шеву згадував з його Тармаком - щоб інших ткнути - мовляв фуфло.
Не давай щоб тебе використовували. Від того авторитет тільки зростає.
А "p.s. Цитаты без авторства и отсутствие прямых претензий - дурной тон" не в мій бік.
Я не проти когось персонально, я проти певної поведінки, а її можна завжди змінити.
Я за делікатність і толерантність, а якщо хтось вважає узяти гору в'їдливістю, глузуванням - некошерно

Останнє не про тебе. Коли кажуть що треба боротись з (ну, скажімо) коррупцією -
мають на увазі явище а не людей. А люди можуть змінити свою поведінку.
Я вірю в краще (як реаліст).