TIGORовые кольца.

Все починалося з шосе. Про це ніхто не повинен забути.
Fint
* * * * *
Стать:чол
Re: TIGORовые кольца.

Повідомлення Fint » 10.10.09 21:00

Что мне не нравится в этой болтовне? Нет конкретики, постоянные "он", "они", "звезды", "повелители"
Финт, можно изложить свою мысль кратко в двух предложениях? Чтобы локанично и доходчиво, а моменты, где идет упрек в мой адрес - говорить прямо, без двузначности.
Ок? :gerl:
Заранее спасибо.
Spoiler
Show
Пример:
Franc - за этот сезон набрал такую форму, что объезжает меня одной ногой. Почему? Он тренировался правильно! А ведь сел чувак на шоссер только в 2008 году и за сезон проезжает меньше 10К км, что для хорошей формы велоспорта ОЧЕНЬ мало. Кто из участников ДК/ТК может похвастаться тем же? Да ни кто, и продолжая заниматься тем же - это никогда и не изменится...
Вот вам и ответ почему формат ТК считаю в корне неверным! Учитывая обий объем выполняемой работы, некоторые бы из вас смогли бы достить формы, позволяющей ездить официальные старты
8)
Ок! :)
Твої думки, викладені в спокійній толерантній формі - суперові :)
Маючи свіжі знання і шосейний досвід - ти можеш внести свій великий внесок у розвиток шосе на ВК !
Але, толерантність понад усе, бо ти і відповідаєш за те що тебе, твій авторитет починають використовувати
загальновідомі обгавкувачі, щоб плюнути на когось іншого.
Коли в шосейному форумі нападали на тебе - Тігор зупиняв напади своїми репліками.
Хотілося щоб була взаємність.
Інформація про Франца - необ'єктивна, напівправда.
Правильно буде написати: ветеран (стільки-то стажу, досвіду - подетальніше, або лінк на Францеву спортивну біографію), займаючись там-то в такому-то режимі (скільки часу щодня, коротше кажучи - лінк
на подетальніший опис) досяг того-то.
Отоді народ об'єктивно зважить - потрібно йому таке, взагалі досяжне, чи ну його нафік.
Бо і ми не ті, або змоги немає. Чесно, якщо Франц не проти - викладіть десь детальну інфу про його тренування - народ скаже спасибі, я теж :)
От і все. Якщо зовсім стисло - становище зобов'язує :)
Сам знаєш - неадекватів в наш час вистачає, вони ладні прикритись ким завгодно.
Он хтось і Шеву згадував з його Тармаком - щоб інших ткнути - мовляв фуфло.
Не давай щоб тебе використовували. Від того авторитет тільки зростає.
А "p.s. Цитаты без авторства и отсутствие прямых претензий - дурной тон" не в мій бік.
Я не проти когось персонально, я проти певної поведінки, а її можна завжди змінити.
Я за делікатність і толерантність, а якщо хтось вважає узяти гору в'їдливістю, глузуванням - некошерно :)
Останнє не про тебе. Коли кажуть що треба боротись з (ну, скажімо) коррупцією -
мають на увазі явище а не людей. А люди можуть змінити свою поведінку.
Я вірю в краще (як реаліст). :)
Нехай щастить! (читати правильно)

Hellrider
* * * * *

Повідомлення Hellrider » 10.10.09 21:04

Подводя итоги этого сезона, хочу заметить, что к нам практически не добавилось новых людей.
Вот это, больше всего огорчает и настораживает...
Игорь, я тебе уже писал, что, выражаясь словами Скорика, не нужно смешивать водку, вино, пиво и т. п. в какой-то коктейль Молотова. Нефиг ездить ДК с ветеранами - это не формат любителей. :58:
Freeman +1

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.10.09 21:09

А давайте зробимо ДК багатопотоковим (чи багатонитковим).
Тоді точно виникне ієрархія оргів, сьогодні людина проїхалась з ветеранами + класика (в суботу),
а в неділю закатка - їде з початківцями (підбирає, підтягує).
Треба збиратись, як Вадим Бус пропонував - обговорювати. :)

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 10.10.09 21:21

Fint...

Толератнтность и лояльность, увы, не являются главными чертами моего характера...
Spoiler
Show
Тарас (Franc) - перестал заниматься велоспортом как только поступил в военный ВУЗ в 2000 году. Его былая форма тут ни при чем. Как он тренируется вопрос не ко мне, с этого года мы тренируемся порознь (поскольку у меня для велосипеда - 4 часа в неделю, Тарасу этого мало). Я знаю только то, что за этот сезон он проехал порядка 9К км, за прошлый - 5К. 8)

Теперь по теме моего присутствия на форуме ВК - в шоссейном разделе больше не будет разборок, обещаю. Но... в остальных разделах форума - все тот же любитель флада и эпатажа.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.10.09 21:50

В принципі згоден. Але не все так просто. Є поняття базової форми. (це про Франца, про його навики)
Когось дуже влаштовує саме те що є - так склалось.
Сьогдні влаштовує, завтра влаштовує, а післязавтра дивись - потягне на вищий рівень.
Твої емоції повністю зрозумілі, так само, напевно, як і мої тобі :) (в обох випадках - найкращі поривання).
Але, навіть якби твою ініціативу підхопили аматори (хай навіть деякі) - а чи витримали б тягнути б?
А в тому що є - цікаво, є свій кураж (точніше визначити неможу).
З'явився час - приїхав, відпочив душею.
Навіть якщо раптом на ВК з'явиться супер-пупер спец (хоч би Андрій Ястребов), і захоче "нахаляву" готувати людей на спортивні подвиги - результат може бути нульовим.
У когось не складеться, у когось сили волі не вистачить, часу і т.д.
А ТК / ДК ніяких умов не накладали, викладайся наскільки можеш.
А драйв у житті додають, та й показники зростають (по собі знаю :) )
Не так швидко, щоб за один сезон, так звиняйте ж, а матеріал який попався - "г. вчетверо" (це я про себе).
А зараз уже дещо є, незважаючи на зайнятість та інші заморочки.
З твоїх дописів (маю на увазі епатаж) найбільш ефектним був "застільний варіант".
Класний софізм, читаєш, і думаєш - ну точно блін, ну справедливо ж як :)
І тільки нутром чуєш - ні щось не так, а контекст, ніби з неба всі впали, ніби в минулому нічого не було - зібрались люди з нуля. :)
Погодься що зберігати вдячність до людини за все хороше - нормальна риса,
без жодного фанатизму, чи сліпої віри.
Який там фанатизм, в мої то роки :)
А в майбутньому - в цілому для ВК - як знати може Скорик, якщо захоче,
ще зробить свій афігенний внесок в підготовку.
Буде свій музей "Героїв асфальта" з гаслом "Скорик - це Тігор сьогодні". (так, мене заносить :) )
Припиняю свій флуд. "Ребята, давайте жить дружно" (с) Кіт Леопольд. :)

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 10.10.09 22:10

Припиняю свій флуд. "Ребята, давайте жить дружно" (с) Кіт Леопольд. :)

Ездить надо, а не пи...деть. :x
Любителей В2W это не касатется.
Остались последние тёплые деньки.
Ищите лучше потенциальный зал на правом берегу,
куда б могли снести станки и велики на зиму. :molba:

ДК и ТК позиционирую, как фитнес-тренировку.
Для профессионального уровня надо полностью отдаваться велосипеду,
проводя по две тренировки в день и зарядку на 1-1,5 часа.
У всех присутствующих просто нет для этого времени и свободных средств.
Поэтому демагогию не стоит разводить,
просто катайтесь в своё удовольствие. 8)

P.S. Снова начал искать беговые тапки Fisher.
В этом году стану на лыжи (через 20 лет).
И буду матюкать ТарАсика за то, что портит и не уступает лыжню. :beer:
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 10.10.09 22:15

Тема: *Соблюдай интервал* - водителей пора начинать воспитывать!
В прошлом году, утром тянучка в сторону Петровки с Троещины, - в четвертом ряду под разделителем бодро летел дяденька с голым торсом и большим рюкзаком за спиной (декабрь месяц).
О! Тож між рядами :) Ну здрастуй землячок-троєщанин, звиняй що обігнав - на роботу поспішав. :)
Успіхів :anti:
:anti:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 05:34

Які Ви милі в своїх розборках :)
Ви навіть посратися як слід не вмієте, а вже трубку миру розкурюєте..
Мені реально приємно в вашому середовищі, але формат інет спілкування не дозволяє багато чого що можна при особистій зустрічі..
Отже якщо Фінт і ще декілька хлопців (так званий кістяк рентабельності) будуть не проти ввести за правило в один з днів тижня зустрічатися у бані і протягом 3 годин, паритися і спілкуватися то я вже шукаю для нас гарне містечко.
Раніше ми коли збиралися у баню ми їздили на велах, я не знаю як ви це сприймаєте але це теж варіант.
Більшість нас правобережні мешканці, відповідно і баня нам потрібна так шоб всім порівну було їхати, і шоб ніхто не ліпив відмазок шо доїхати з харківського на оболонь можна селезінку порвати...

Звичайно таким днем вимальовується Середа, враховуючи те що люди зайняті, то звичайно у вечірній час... оріентовно з 8.00 до 22.30

Головний прицип вибору в географичному сенсі, близкість від станції метро, шоб зручно було УСІМ.

Отже Щосереди з 20:00 кому це буде зручно, і хто може підтвердити свою участь в заході?

1. Фінт (начебто непроти)
2. Вадим бус
3.

Якщо нас пятеро то 2.5 години сауни стануть кожному від 40 до 60 грн.. думаю один раз на тиждень це реально. тим більше шо ціль це спілкування.

то Игорь: Что касается перезагрузки, не уничтожайте всю тему, віложите ее как есть в другом месте и дайте на нее ссылку.
Человеку пришедшему в ваш коллектив совсем не помешает узнать то что вы пережили вместе, ну типа каков путь вашей боевой дивизии. Вот так чьото мне подумалось. Да и потом написанные слова так много говорят для того кто их написал, что бы не повторять своих ошибок.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 07:07

+1 з велосипедом, о 20-й мені зручно :)
Головне щоб у велосипеда не могли ноги вирости (чи крила :) ) - нехай літає, але тільки зі мною.
Підмикайтесь, люди добрі, сауна - це така благодать, майже як B2W.
Якщо хтось не може щотижня, то за певної кількості "півставочників" це буде майже як ДК / ТК тільки не у сідлі :)
Хтось сьогодні під'їде, хтось наступного разу. І з сауни, на розслабоні (не більше 40 км/год на шосері) - яка благодать :angel:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 12:00

+1 з велосипедом, о 20-й мені зручно :)
Головне щоб у велосипеда не могли ноги вирости (чи крила :) ) - нехай літає, але тільки зі мною.
Підмикайтесь, люди добрі, сауна - це така благодать, майже як B2W.
Якщо хтось не може щотижня, то за певної кількості "півставочників" це буде майже як ДК / ТК тільки не у сідлі :)
Хтось сьогодні під'їде, хтось наступного разу. І з сауни, на розслабоні (не більше 40 км/год на шосері) - яка благодать :angel:
Зазвичай це приміщення з басейном и кімнатами відпочинку яке можливо замикати зсередини.
Єдине шо міг не врахувати що у вечірній час трішкі інші тарифи, ... але сяду на телефон прозвоню, буде якась картінка..
Може у вас є яка цікавас інфа викладайте. До речі пр це ще не висловився Ігор , хтілосяб знати його думку.
Такі тусовкі дуже бистро обростають новими людьми, кароче тема як на мене цікава.

До речі тут багато велося про побудову КОЛЛЕКТИВУ а не розвиток руху ОСОБИСТОСТЕЙ. Якщо ми будемо знатися ближче поведінка кожного в команді зміниться

шо означа B2W ? крутив як хочеш не вїхав
Востаннє редагувалось 11.10.09 12:11 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 12:09

Вибачай, це загальновідоме (на форумі) скорочення від bike to work. Якраз завтра (12) у мене рівно 4 з половиною роки на роботу і з роботи цілорічно. Починав по тротуарчикам з острахом на MTB, потроху доїздився до більш швидкісного режуму :) . Багато змін відбулося, по різним параметрам. :) . Намагаюсь пересуватись виключно велом.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 12:12

Вибачай, це загальновідоме (на форумі) скорочення від bike to work. Якраз завтра (12) у мене рівно 4 з половиною роки на роботу і з роботи цілорічно. Починав по тротуарчикам з острахом на MTB, потроху доїздився до більш швидкісного режуму :) . Багато змін відбулося, по різним параметрам. :) . Намагаюсь пересуватись виключно велом.

Тобто ви (ти) не професіонал в минулому???

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 12:20

У минулому я офісний планктон (програмер), та й зараз такий. На велі катався в 10-му класі.
У 1980 зав'язав з будь-яким кермом, (був міліметровщик, відчув що от-от лишилось, а у мене старший син народився).
А на початку 2004 го придбав Келіс Магнус з дисковими гальмами (гідро).
Почав вчитись педалі крутити. Боявся собак, машин і пішоходів. Було колись, минулося ...(с).

gylka

Повідомлення gylka » 11.10.09 12:36

до теми про те чому немає поповнення в рядах... прочитавши останні дві сторінки навряд чи нормальна людина, яка не знала що таке ТК, туди сунеться...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 13:06

У минулому я офісний планктон (програмер), та й зараз такий. На велі катався в 10-му класі.
У 1980 зав'язав з будь-яким кермом, (був міліметровщик, відчув що от-от лишилось, а у мене старший син народився).
А на початку 2004 го придбав Келіс Магнус з дисковими гальмами (гідро).
Почав вчитись педалі крутити. Боявся собак, машин і пішоходів. Було колись, минулося ...(с).

Для 5 років вражаючий прогрес, враховуючи шо і білкові процеси відносно 20 років повільніші удвічі, браво! а я собі малював такого профіка Фінта-Вінта, а тут на тобі, перемога фізиології над інтелехтом :anti:

То: дядько, який пише шо сварки розлякають людей потенційних,

думаю навпаки притягнуть, бо ж ми не комсомол шоб забороняти інакомісліє, а дискусія все по своїх місцях поставить, доречі я через пів години на ТК їду , бажаючих немає???

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 13:14

Може бути й навпаки - інтерес прокинеться. Та й, думаю, піде нормалізація.
Незручно, коли людина що тільки підмикається (пробує) вже хоче щоб група
Їй "нормальную тренировку выносливости или даже восстановительную" забезпечувала.
Щоб "ТК получалось использовать, так как хочется, для восстановления после интервалов в ПН и среду".
Нехай вона туалетний папір "использует".
ТК не персональний ЖЖ для перлів логіки
в общем, если седня вечером будет дождь, то завтра утром на лысогоре ловить будет нечего и логично будет поехать полные кольца в нормальном теме. если тки будет сухо, то я так понимаю все поедут кольца сегодня и тогда сама судьба велела завтра убивацца об грунт

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 13:22

а тут на тобі, перемога фізиології над інтелехтом :anti:
Не зовсім так, чесно кажучи, інтелект аж пупок надривав.
Довелось добряче подумати над режимами навантажень.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 14:15

Оце ще одна думка відносно етики. Згадався старий боян:
Рабинович купив квиток у басейн. Після першого заняття підходить до нього тренер, забирає абонемент і каже.
- Больше в басейн, Рабинович, не приходите. А абонемент ваш мы анулируем.
- Извините, но за что?
- Как за что? Вы же в басейн писаете.
- Да, но ведь все в басейн писают.
- Но все писают в воде, а вы с тумбочки.
------------------------------------------------------------
Усі люди всім у житті користуються - для відпочинку, для роботи, для покращення здоровья.
Але сказати навіть окремій людині що ти її будеш використовувати - це вже, щонайменше, нахабство.
А вже "использовать" групу, покатушку, якісь заходи - перша ознака маніпуляторів.
А від них краще триматись подалі завжди, а у таких речах як ТК / ДК - особливо.
Найкращі ліки від маніпуляторів - заборона на галасування і в загальну шеренгу.
Без виключної уваги до їх персони маніпулятори відчувають себе незатишно, чахнуть, в'януть і линяють :)
А люди частково уражені вірусом маніпуляторства (не безнадійні) наполегливою пахотою, мовчки,
одужують від маніпуляторства, ще й здоров'я собі поправляють. :)

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 11.10.09 15:19

Финт, вас плющит нипадецки!)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 15:38

Дякую - тим і живу. Ой, не провокуйте мене, бо я зараз щось у риму. :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 15:39

Финт, вас плющит нипадецки!)
Неприлично намекать девушкам и дедушкам об их возрасте, могут обидеться и уехать вперед :)

Defoe_davids
* *

Повідомлення Defoe_davids » 11.10.09 15:41

меня сюда прислали из ДК
хочу ездить с вами по этому маршруту
только никак не пойму когда вы собираетесь?
вроде как 1 раз в неделю?

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 11.10.09 15:44

У вівторок і четвер, але по погоді. Зараз стеж за оголошеннями.

gylka

Повідомлення gylka » 11.10.09 15:45

меня сюда прислали из ДК
хочу ездить с вами по этому маршруту
І тебе не стримує цей неадекватний галімий чьос останні дві сторінки? :gerl:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.10.09 15:47

меня сюда прислали из ДК