ДЕНЬ МІСТА ІРПЕНЯ. ДЕНЬ БЕЗ АВТО. КУБОК ІРПЕНЯ ПО ХС 2009

Походи \\ змагання \\ масштабні заходи
Ю._
* * *
Стать:чол
ДЕНЬ МІСТА ІРПЕНЯ. ДЕНЬ БЕЗ АВТО. КУБОК ІРПЕНЯ ПО ХС 2009

Повідомлення Ю._ » 9.9.09 20:38

19.09.2009р. - День міста Ірпеня (Київська обл.). В програмі - святкові масові заходи, детальну програму котрих дам додатково.

20.09.2009р. - Міжнародний день без автомобілів, котрий волонтери та ентузіасти велоруху міста Ірпеня пропонують відзначити агітаційною акцією з роздачею листівок, велопробігом вулицями нашого живписного міста з метою популяризації весипеда, а також змаганнями крос-кантрі у Приінрінському лісі на Кубок міста. Зараз опрацьовуються деталі акції, план проведення, маршрут пробігу та траса змагань.

Всім зацікавленим - слідкувати за гілкою.
Востаннє редагувалось 14.9.10 21:08 користувачем Ю._, всього редагувалось 1 раз.
А,живя неторопливо,жизнь не сделаешь длиней.
Жизнь нам всем,в конце концов,"поставит уши".
Здесь не ждут свою фортуну -здесь гоняются за ней.
Веселей машины бить,чем бить баклуши.
Т.Шаов.

Ю._
* * *

Re: ДЕНЬ МІСТА ІРПЕНЯ. ДЕНЬ БЕЗ АВТОМОБІЛІВ. КУБОК ІРПЕНЯ ПО ХС.

Повідомлення Ю._ » 10.9.09 07:32

День Без Авто в Ірпені

Ініціативна група «Ірпінський велорух» та JC Bike Club повідомляють, що 20 вересня 2009 року в м. Ірпінь відбудеться святкування міжнародного Дня Без Авто (“CarFree Day”).

День Без Авто – день, коли люди насолоджуються дорогами, вільними від заторів, дихають чистішим повітрям і займаються корисними фізичними вправами на кшталт крутіння педалей велосипедів. Ще в 1970-х роках в Європі почали влаштовувати подібні заходи, коли жителі всього міста залишали свої авто на один день в гаражі, натомість ходили пішки, їздили на велосипедах, роликах, чи хоча б у громадському транспорті. Перший міжнародний День Без Авто відбувся у 1999 році, і з того часу ініціатива поширюється на нові країни. В деяких містах автомобільний рух офіційно перекривають на цілий день. Дізнатись більше можна в Інтернеті за адресою http://www.worldcarfree.net.

Перший День Без Авто в Україні святкували 21 вересня минулого року в Києві. Тоді відбулись вело-парад, концерт в Маріїнському парку, «Веселі старти» та конкурс на тему зміни клімату. Цього року географія свята розширюється – до нього долучається Ірпінь. Акція офіційно зареєстрована в оргкомітеті міжнародної мережі Дня Без Авто.

20 вересня о 14.00 на площі Шевченка розпочнеться урочиста частина свята, після якої учасники на велосипедах об’їдуть центр Ірпеня у складі святкового вело-параду. За тим, о 15.00, у лісі поблизу с. Романівка розпочнуться крос-кантрі перегони за кубок Ірпеня. Змагання проводяться окремо для чоловіків та жінок, залік особистий, обов’язкова наявність шолому. Реєстрація на змагання за телефоном 8097 142 61 49 (Женя) або в Інтернеті за адресою http://groups.google.com.ua/group/IrpinVelorukh. Посиденьки учасників у JC Bike Club завершать святкування.

Запрошуємо всіх охочих до участі у Дні Без Авто – 2009.

Акція відбудеться за підтримки Відділу охорони здоров’я та Відділу спорту Ірпенської міської ради, Волонтерів ООН – UN Volunteers та Інформаційного центру зі зміни клімату «КліматІнфо».

Юлія Маклюк, засновник ініціативної групи «Ірпінський велорух», тел 8097 144 03 12

Додаткова інформація. Місто Ірпінь Київської області - від Києва 30км, від черти міста Киева до черти міста Ірпеня навпростець - 6км, доїхати можно електричкою від станцій Святошинсько-Тетеревської гілки у м. Киеві (Київ-пасс., Караваєві Дачі, Київ Волинський, Борщагівка, Святошин (співпадає з одноіменною станцією метро) до станції Ірпінь. Площа Шевченка - центр міста - біля Ратуші (Мерії та Годинника) - близько 150 метрів від залізничної станції Ірпінь.
Т.Шаов.

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 17.9.09 23:25

Все в силі. Чекаємо всіх бажаючих.
Т.Шаов.

Котяра
котяра велокиевская
котяра велокиевская

Повідомлення Котяра » 18.9.09 12:25

А можно конкретнее на карте показать, где именно будет старт гонки
Зображення
"Человек культурен настолько, насколько он способен понять кошку"
Бернард Шоу

Оказываю услуги кота, заходящего первым в новую квартиру. Мяукаю, мечу углы. Телефон в профиле :)

VeloLiza
* * *
Стать:жін
Контактна інформація:

Повідомлення VeloLiza » 18.9.09 22:17

А можно конкретнее на карте показать, где именно будет старт гонки
+1
фотограф киев

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 18.9.09 22:55

Сейчас карту не найду, возиться не имею времени, извините... Старт в с. Романівка в Ірпені, хто знає - це в бік Києва, де будується нова дорога..., якщо від залізничного мосту через р. Ірпінь, то це на річці Ірпінь, якщо їхати з Києва - зліва від залізничного мосту через річку Ірпінь.
Т.Шаов.

VeloLiza
* * *
Контактна інформація:

Повідомлення VeloLiza » 18.9.09 23:02

Сейчас карту не найду, возиться не имею времени, извините... Старт в с. Романівка в Ірпені, хто знає - це в бік Києва, де будується нова дорога..., якщо від залізничного мосту через р. Ірпінь, то це на річці Ірпінь, якщо їхати з Києва - зліва від залізничного мосту через річку Ірпінь.
наверно будет немерянно много учасников ;-)
фотограф киев

Котяра
котяра велокиевская
котяра велокиевская

Повідомлення Котяра » 18.9.09 23:50

наверно будет немерянно много учасников ;-)
Таки да :)
Зображення
"Человек культурен настолько, насколько он способен понять кошку"
Бернард Шоу

Оказываю услуги кота, заходящего первым в новую квартиру. Мяукаю, мечу углы. Телефон в профиле :)

Yorik
* * * * *

Повідомлення Yorik » 19.9.09 08:19

здесь?
Вкладення
rom.jpg
rom.jpg (90.54Кіб)Переглянуто 2889 разів
Все фигня, кроме пчел. Пчелы тоже фигня, но их много и они кусаются.

Maksym

Повідомлення Maksym » 19.9.09 09:41

Прикольна. Пл. Шевченко г. Ирпень находится в с. Романовка. Бум знать :D .

Yorik
* * * * *

Повідомлення Yorik » 19.9.09 09:58

Максиме,площа Шевченка знаходиться в Ірпені,а перегони пройдуть біля Романівки.Що незрозуміло?
Все фигня, кроме пчел. Пчелы тоже фигня, но их много и они кусаются.

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 20.9.09 21:48

Все вдалось... Позитивних вражень маса!!! Шкода, що не довелося побачити багато гостей з інших міст. Були кілька Киян, звісно Ірпінці, варто відзначити дуже репрезентативне представництво Бучанців. Порадувала велика кількість дітлахів.
Всім учасникам велика дяка, респект та повага.
Т.Шаов.

Гість з Ірпеня
*

Повідомлення Гість з Ірпеня » 22.9.09 10:29

Дуже тішуся що все вдалося. Ще цікаво дізнатися чи вдалося Вам позбирати за собою червоні смужки та інше "організаційне сміття" за собою. Бо весною доволі довго по лісі теліпалася поліетиленова "розмітка" траси :x

Бамбр
* * *

Повідомлення Бамбр » 22.9.09 22:43

Все вдалось... Позитивних вражень маса!!! Шкода, що не довелося побачити багато гостей з інших міст. Були кілька Киян, звісно Ірпінці, варто відзначити дуже репрезентативне представництво Бучанців. Порадувала велика кількість дітлахів.
Всім учасникам велика дяка, респект та повага.
1. Траса гонки частиною співпадала з трасою шестигодинного марафону. Причому напрямок руху був зустрічним. розмітки я не побачив і дуже здивувався коли на мене вилетів натовп гонщиків. ну трохи полежав на узбіччі :)
2. Біля Коцюбинського зустрів двух дітлахів, що заблукали ;-)

А взагалі дуже порадувало те, що було багато дітей і те що не було "понтів". Учасники були на різних велосипедах і головне для них була участь а не перемога.

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 23.9.09 08:18

Стосовно 6-годинного кросу з котрим перетиналася траса - верше про нього чую... Якщо для красного слівця, то не треба, а якщо дійсно так, то вибачайте. Вони нас не повідомляли, інформації до органів місцевого самоврядуваня також не надавали. Стосовно розмітки - мали прибрати наступного дня. Якщо щось лишилося - сам проїду та зніму. стосовно розмітки на час змагань - хоча розмічав не я, коли поїхав оглянути трасу в мене особисто жодних питань не виникало. На всіх розвілках та перехрестях вона була, а вигорожувати всю трасу по довжині... ???!!!! М-м-м-м-м.... Ладно....
Більшим лихом для змагань було бидл..., перепрошую, - п"яний водій сріблястої шкоди, що намагався виїхати на трасу під час жиночого заїзду, проте хлопці його не пустили. Але такому баранові жодна розмітка не вказ, якщо він їхав прямо на людей, покі йому не об"яснили більш зрозумілою йому мовою.
Т.Шаов.

Mary

Повідомлення Mary » 23.9.09 08:42

Більшим лихом для змагань було бидл..., перепрошую, - п"яний водій сріблястої шкоди, що намагався виїхати на трасу під час жиночого заїзду, проте хлопці його не пустили. Але такому баранові жодна розмітка не вказ, якщо він їхав прямо на людей, покі йому не об"яснили більш зрозумілою йому мовою.
Тільки незрозумілим залишилось, чому цього п'яного бидла, після того, як він наїхав машиною на одного з учасників, травмувавши його, коли той перешкоджав проїзду бидла в ліс, (а хлопці таки довго його затримували, щоб він не поїхав далі по трасі, де на той час їхали діти), - чому його зрештою відпустив організатор?! :? Чи це в Ірпені все так вирішується? x( Також цікаво, чому не викликали міліцію?

Окрім того, у мене особисто склалося враження, що організаторам було нецікаво, щоб приїхало багато киян ;-) Адже презентація гонки навіть на цьому сайті була відверто ніяка. Ну і хоча б за віком розділити заїзди не заважало б (добре, що це зробили серед хлопців), - а то якось не дуже солідно, коли з маленькими дівчатками одну й ту ж трасу в одному заїзді з ними їдуть треновані тьоті.
Окрім того, навіть після того, як в закромах вашого форуму все ж таки віднайшлось положення про гонку, виявилось, що насправді воно відрізнялось від того, що було на самій гонці.

А в цілому гонка так, була веселою :) Класно, що було багато дітей :) І хоч організаторам є над чим попрацювати наступного разу, в будь-якому разі супер, що ви влаштовуєте такі заходи.
"Это всё, что останется после меня,
Это всё, что возьму я с собой..."

Зображення

VeloLiza
* * *
Контактна інформація:

Повідомлення VeloLiza » 23.9.09 10:35

Окрім того, у мене особисто склалося враження, що організаторам було нецікаво, щоб приїхало багато киян ;-) Адже презентація гонки навіть на цьому сайті була відверто ніяка. Ну і хоча б за віком розділити заїзди не заважало б (добре, що це зробили серед хлопців), - а то якось не дуже солідно, коли з маленькими дівчатками одну й ту ж трасу в одному заїзді з ними їдуть треновані тьоті.

Да, мне аж как то не по себе было на старте, в окружении детей...
фотограф киев

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 23.9.09 18:40

Тільки незрозумілим залишилось, чому цього п'яного бидла, після того, як він наїхав машиною на одного з учасників, травмувавши його, коли той перешкоджав проїзду бидла в ліс, (а хлопці таки довго його затримували, щоб він не поїхав далі по трасі, де на той час їхали діти), - чому його зрештою відпустив організатор?! :? Чи це в Ірпені все так вирішується? x( Також цікаво, чому не викликали міліцію?
Так наїхав він на мене, я загородив йому дорогу, "кіпіш" я підняв до того, як він зміг би мене травмувати, міліцію викликав, але не приїхала швидко - в них якраз серія ДТП, а всього 3 машини. Коли по ньому було видно, що він надовго запамятає нашу зустріч я його і відпустив. Якщо хтось до нього міг мати реальні претензії, то це я. Посвідчувати його на алкоголь - маса мороки, тим більше, що зараз суди чипляються до протоколів лікувальних закладів так, що 80% протоколів визнається судами недійсними. Знаю, бо нещодавно якраз наочно спостерігав це у звязку зі своєю професійною діяльністю, "задування" нічого не дає, а аналіз крові на алкоголь я йому забезпечити міг би, але то є дуже клопітка справа. Отже - під час перегонів на трасу не пустили, мізкі вправили, а чого ще треба. Номер його зафіксований, все зазнято на відео. Якщо буде потреба, можно буде здійснити особливий контроль за дотриманням саме ним правил дорожнього руху протягом достатньто тривалого часу. Але немає жодного бажання витрачати на нього додатковий час, якто судова тяганина і таке інше. Крім того, підкреслюю: травми в мене немає.

Окрім того, у мене особисто склалося враження, що організаторам було нецікаво, щоб приїхало багато киян ;-) Адже презентація гонки навіть на цьому сайті була відверто ніяка.
Не питання. Навчить як треба! Наразі інформація була розміщена заздалегідь на сайтах котрі ми знаємо - велокиев, уабайк, велоонлайн, інших. Кого знаю я - запрошення в лічку. По Ірпінському велоруху - інтернет розсилка...

Ну і хоча б за віком розділити заїзди не заважало б (добре, що це зробили серед хлопців), - а то якось не дуже солідно, коли з маленькими дівчатками одну й ту ж трасу в одному заїзді з ними їдуть треновані тьоті.
Ні хто не чекав приїзду дітлахів, та ще у такій кількості, та ще й з бажанням йти на змагання. Проте наступного разу врахуємо. Дуже незручно було, що не мали ще 2 комплектів нагород для юніорів обох статей. Згода.

Окрім того, навіть після того, як в закромах вашого форуму все ж таки віднайшлось положення про гонку, виявилось, що насправді воно відрізнялось від того, що було на самій гонці.
Згідний. Приймається. Для мене самого такий поворот виявився сюрпризом. Це був не мій сектор відповідальності.

За зауваження дякую. Обовязково врахуємо.

А в цілому гонка так, була веселою :) Класно, що було багато дітей :) І нам є над чим попрацювати наступного разу...
Т.Шаов.

Mary

Повідомлення Mary » 24.9.09 11:49

Стосовно розмітки - мали прибрати наступного дня. Якщо щось лишилося - сам проїду та зніму.
Ми сьогодні вранці, катаючись в тих місцях, де була ірпінська гонка, познімали розмітку ;-) :)

ЗображенняЗображення

Зображення

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 24.9.09 18:23

Дякую. Я планував проїхати там у суботу. Зараз, нажаль працюю до дуже пізньої години? Мені познімати хоч маленький шматочок лишили?

Можу сказати, що минула акція - велодень - вся розмітка була нами знята одразу по закінченні... Sorry.
Т.Шаов.

Mary

Повідомлення Mary » 24.9.09 20:43

Дякую. Я планував проїхати там у суботу. Зараз, нажаль працюю до дуже пізньої години? Мені познімати хоч маленький шматочок лишили?

Можу сказати, що минула акція - велодень - вся розмітка була нами знята одразу по закінченні... Sorry.
Та нічого, я теж працюю до пізньої години, тому намагаюсь кататись зранку з веложайворонками :) :morning:
Розмітку Вам майже не лишили, принаймні там, де бачили - позрізали і забрали, врешті добрячий пакунок викинула :trud: :gerl:
Все норм. ;-) Прибрали, вважайте - спільну справу зробили :)
В якості розмітки класно виходить розмічати стружкою з паперознищувальної машини - її і добряче видно, вона і досить екологічна, бо це звичайний папір, тому і прибирати її не треба - сама з часом зникає ;-)

Зображення

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 25.9.09 00:05

А скількі паперознищувальна машина коштує? Треба буде придбати - робити матеріал для розмітки... ;-)
Т.Шаов.

Ю._
* * *

Повідомлення Ю._ » 27.9.09 12:49

Фото з Дня без авто 2009 в Ірпені тут:

http://picasaweb.google.com.ua/j.mcluck ... feat=email#
Т.Шаов.

Ю._
* * *

Re: ДЕНЬ МІСТА ІРПЕНЯ. ДЕНЬ БЕЗ АВТОМОБІЛІВ. КУБОК ІРПЕНЯ ПО

Повідомлення Ю._ » 14.9.10 21:08

Маємо намір і у цьому році повторити...
Т.Шаов.

Повернутись до “Заходи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість