+1А можно конкретнее на карте показать, где именно будет старт гонки
наверно будет немерянно много учасников ;-)Сейчас карту не найду, возиться не имею времени, извините... Старт в с. Романівка в Ірпені, хто знає - це в бік Києва, де будується нова дорога..., якщо від залізничного мосту через р. Ірпінь, то це на річці Ірпінь, якщо їхати з Києва - зліва від залізничного мосту через річку Ірпінь.
Таки данаверно будет немерянно много учасников ;-)
приєднуюсь до прохання прибрати розмітку (якщо це не зробили).Все вдалось... Позитивних вражень маса!!! Шкода, що не довелося побачити багато гостей з інших міст. Були кілька Киян, звісно Ірпінці, варто відзначити дуже репрезентативне представництво Бучанців. Порадувала велика кількість дітлахів.
Всім учасникам велика дяка, респект та повага.
Тільки незрозумілим залишилось, чому цього п'яного бидла, після того, як він наїхав машиною на одного з учасників, травмувавши його, коли той перешкоджав проїзду бидла в ліс, (а хлопці таки довго його затримували, щоб він не поїхав далі по трасі, де на той час їхали діти), - чому його зрештою відпустив організатор?!Більшим лихом для змагань було бидл..., перепрошую, - п"яний водій сріблястої шкоди, що намагався виїхати на трасу під час жиночого заїзду, проте хлопці його не пустили. Але такому баранові жодна розмітка не вказ, якщо він їхав прямо на людей, покі йому не об"яснили більш зрозумілою йому мовою.
Так наїхав він на мене, я загородив йому дорогу, "кіпіш" я підняв до того, як він зміг би мене травмувати, міліцію викликав, але не приїхала швидко - в них якраз серія ДТП, а всього 3 машини. Коли по ньому було видно, що він надовго запамятає нашу зустріч я його і відпустив. Якщо хтось до нього міг мати реальні претензії, то це я. Посвідчувати його на алкоголь - маса мороки, тим більше, що зараз суди чипляються до протоколів лікувальних закладів так, що 80% протоколів визнається судами недійсними. Знаю, бо нещодавно якраз наочно спостерігав це у звязку зі своєю професійною діяльністю, "задування" нічого не дає, а аналіз крові на алкоголь я йому забезпечити міг би, але то є дуже клопітка справа. Отже - під час перегонів на трасу не пустили, мізкі вправили, а чого ще треба. Номер його зафіксований, все зазнято на відео. Якщо буде потреба, можно буде здійснити особливий контроль за дотриманням саме ним правил дорожнього руху протягом достатньто тривалого часу. Але немає жодного бажання витрачати на нього додатковий час, якто судова тяганина і таке інше. Крім того, підкреслюю: травми в мене немає.Тільки незрозумілим залишилось, чому цього п'яного бидла, після того, як він наїхав машиною на одного з учасників, травмувавши його, коли той перешкоджав проїзду бидла в ліс, (а хлопці таки довго його затримували, щоб він не поїхав далі по трасі, де на той час їхали діти), - чому його зрештою відпустив організатор?!Чи це в Ірпені все так вирішується?
Також цікаво, чому не викликали міліцію?
Не питання. Навчить як треба! Наразі інформація була розміщена заздалегідь на сайтах котрі ми знаємо - велокиев, уабайк, велоонлайн, інших. Кого знаю я - запрошення в лічку. По Ірпінському велоруху - інтернет розсилка...
Окрім того, у мене особисто склалося враження, що організаторам було нецікаво, щоб приїхало багато киян ;-) Адже презентація гонки навіть на цьому сайті була відверто ніяка.
Ні хто не чекав приїзду дітлахів, та ще у такій кількості, та ще й з бажанням йти на змагання. Проте наступного разу врахуємо. Дуже незручно було, що не мали ще 2 комплектів нагород для юніорів обох статей. Згода.
Ну і хоча б за віком розділити заїзди не заважало б (добре, що це зробили серед хлопців), - а то якось не дуже солідно, коли з маленькими дівчатками одну й ту ж трасу в одному заїзді з ними їдуть треновані тьоті.
Згідний. Приймається. Для мене самого такий поворот виявився сюрпризом. Це був не мій сектор відповідальності.
Окрім того, навіть після того, як в закромах вашого форуму все ж таки віднайшлось положення про гонку, виявилось, що насправді воно відрізнялось від того, що було на самій гонці.
Ми сьогодні вранці, катаючись в тих місцях, де була ірпінська гонка, познімали розмітку ;-)Стосовно розмітки - мали прибрати наступного дня. Якщо щось лишилося - сам проїду та зніму.
Та нічого, я теж працюю до пізньої години, тому намагаюсь кататись зранку з веложайворонкамиДякую. Я планував проїхати там у суботу. Зараз, нажаль працюю до дуже пізньої години? Мені познімати хоч маленький шматочок лишили?
Можу сказати, що минула акція - велодень - вся розмітка була нами знята одразу по закінченні... Sorry.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей