с каких это пор то, что хорошо для одного, хорошо и для других ?а потому, что Я долго определялся, сравнивал, спрашивал мнения специалистов и сделал выбор.
їх прокачують там же де будуть рівнять колесо бо в-брейки не працюватимуть після контакта з деревом (хоча ротор теж можна погнуть), там же де і буде перебираться втулка (міняться шаріки і конуси), там же де і буде замінюватись лопнувша спиця... і прокачуватиметься це раз в рік максимум (знаю людину яка такі гальма не прокачувала 3-4 роки і продовжує їздить). Особисто для мене дискові гальма - це відсутність головної болі (просто докупив би ще один запасний ротор на всяк випадок) і налаштовуються вони просто, просто треба знати як.в данном случае дисковые тормоза - ненужная головная боль![]()
мы не в Европе, где их могут прокачать в любой деревне
и да, я никогда не покупаю технику (даже по своей специальности, где я достиг определенного уровня), не спросив у реальных пользователей ее плюсы и минусы. Рассказы производителей и продавцов меня не особо интересуют, я сам кому хочешь расскажуиз важного, на мой неискушенный взгляд, только вилки разные. Если можно, опишите достоинства/недостатки моделей. Спасибо всем откликнувшимся!
Коня на скаку остановитКупуватиму я велосипед у Києві, бо у моєму місці kellys немає. Та то не проблема, .
Хорошоя сам катаю на Магнусе и имею пару знакомых в глубокой периферии с такими же тормозными системами. Мой совет основан сугубо на личном опыте и на опыте знакомых специалистов,
Та ці велосипеди - тупо клони. Принципової ...і навіть непринципової різниці між ними немає. Можна почать описувать ті мізерні дрібниці типу там у когось руль стальний, а у когось вилка на 200грам легша, у когось нижня труба гідроформована, але для велосипедів такого рівня, як на мене, це не має значення бо в усьому іншому ідентичні.люди помогите с выбором, покупаю первый велосипед и у же приметил 2 велика...
Rock Machine Thunder 50 2008 ~3 500 грн
Kellys-09 QUARTZ ~3 700 грн
Подскажите пожалуйста, какой и чем лутше другова и что лутше выбрать
п.с. Заранее благодарен!!!
Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей