Отже, Тібор, якщо ти дійсно хочеш помірятись на Одеській трасі

, попереджаю, зістрибнути і погигикати весело про лоха - не вийде, не по кишені

.
Мій час не дешевий, тому жарти не пройдуть.
Після цього поста - давай свою остаточну відповідь.
Відносно підгигикувань та обзивання лохом - ти не повіриш, але я щиро тебе поважаю як велосипедиста,
не хочу ніяким чином піддівати, але водночас і не допускаю щоб ти на мене гнав якусь хвилю.
У мене одне слабке місце - не люблю коли хтось над кимсь кепкує, - по свинськи це, зоною дуже віддає, з паханами і шістками. А при всіх твоїх досягненнях тобі до Тігора - "далеко куцому до зайця".
Тож коли в темі Київ-Одеса-Київ ти почав гигикати що Тігор не може соло проїхатись, ой як у мене руки чухались

, я вже й пост написав, не відправив. Вирішив що краще буде щоб ти мене викликав.

Так і сталось - це відносно тонкощів психології. Я не хочу виставляти себе супер-пупер розумним, як деякі, але і твої дії можна прорахувати, при бажанні.

Отже питання повинно вирішуватись без шулерства, заради принципа, ну або на пляшку пива, літрове Біле Чернігівське (з підписами суперників

. Зараз криза, тому на більше парі й закладатись не варто.
Саме тому:
1. Старт буде роздільний, з гандикапом одна година.
2. З кожним суперником поїдуть два секунданта з боку суперника, відповідно час старту та погодні умови мають задовольняти усіх секундантів (мені пофіг

).
3. Для підтвердження серйозності намірів, щоб не підводити ні суперника ні секундантів, кожен з супротивників за день до старту повинен вручити Головному секунданту (може Тігору, може Тряму

,
свій заклад в сумі 10 000 грн. (десять тисяч). Гроші повертаються
тільки якщо їх власник доїде до Одеси своїм ходом з секундантами не пізніше 24 годин після обумовленого для їх власника часу старта та запізненні на старт не більше години. Інакше вони переходять супернику.
Так би мовити, захист від кидалова. Оскільки при чесній поведінці гроші не витрачаються, а просто переходять на деньок, то у тебе знайдеться де їх позичити.
Якщо ти даєш згоду - починаємо підбір секундантів, та обираємо Головного (за взаємною згодою

).
То цо, маестро грунтів? За тобою слово. Кидалово виключається.