Шоссейник

Все починалося з шосе. Про це ніхто не повинен забути.
Fint
* * * * *
Стать:чол
Re: Шоссейник

Повідомлення Fint » 9.6.09 14:02

Тібор, шістидесятнику ти наш "проти вітру" :)
Не ревнуй до мене свого співмешканця, він мені нафіг не потрібен.
Якби це хворе на всю голову Г. не обгавкувало Тігора, я б на нього й уваги не звернув,
а там воно й на мене спробувало подзявчати.
Я просто продемонстрував йому що його захист теж можна пробити (бо він уже на всіх гавкав на цьому форумі, його попереджували).
І його слабкі місця (онкологія, латентність) були йому продемонстровані. Вони його зачепили.
Це просто з виховною метою.
Не варто тобі захищати хамувате пацаня, йому й так попускають на цьому форумі, і я також.
Та й твої ахілесові п'яти демонструвати немає ні найменшого бажання, з поваги до твоїх велосипедних звершень. Тут жодної іронії.
Давай будем розумнішими. Ми можем помірятись силами на трасі.
Лише оціни стан твоїх колін, щоб із-за неміряного гонору не заробити додатковий гемор з колінами чи серцево-судинною системою. Я знаю про що кажу.
А я зараз повинен розглянутись зі своїми справами, щоб дати тобі відповід на вибрану тобою дату.
До речі, яке місце старту і о котрій годині ти пропонуєш?
Нехай щастить! (читати правильно)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 14:14

Тібор, шістидесятнику ти наш "проти вітру" :)
Не ревнуй до мене свого співмешканця,
Хамство должно быть в меру. Ты меры не знаешь. Реагируешь тупыми наездами на тонкий стеб, что демонстрирует тебя как человека, подверженного психозам.
він мені нафіг не потрібен.
Этого не наблюдается.
Якби це хворе на всю голову Г. не обгавкувало Тігора, я б на нього й уваги не звернув,
а там воно й на мене спробувало подзявчати.
А ведь есть за что. Вы в чем-то похожи, но Игорь мудрее. На меня не наезжаешь почему-то, пропустил некоторые топики? Или просто перебираешь жертвами? ;)
Я просто продемонстрував йому що його захист теж можна пробити (бо він уже на всіх гавкав на цьому форумі, його попереджували).
Ты действительно в свои года стал настолько наивен, что равняешь всех по себе? Зубы не сломай. Он не Айтишнег, и не лабораторная крыса. Он деньги зарабатывает в том числе тем, что обламывает рога строптивым ;)
І його слабкі місця (онкологія, латентність) були йому продемонстровані. Вони його зачепили.
Це просто з виховною метою.
Ты просто не знаком с черной риторикой, чтобы не принимать ошибочные выводы за чистую монету. Read less, more TV (c) House m.d.
Не варто тобі захищати хамувате пацаня, йому й так попускають на цьому форумі, і я також.
А ты его хорошо знаешь?
Ведь я тоже хам тут. Но мое хамство не имеет ничего общего с моими жизненными ценностями. Это другой мир ;)
Та й твої ахілесові п'яти демонструвати немає ні найменшого бажання, з поваги до твоїх велосипедних звершень. Тут жодної іронії.
Ты их не найдешь. Со временем они куда-то исчезать стали после общения с такими людьми, как Юра.
Лише оціни стан твоїх колін, щоб із-за неміряного гонору не заробити додатковий гемор з колінами чи серцево-судинною системою. Я знаю про що кажу.
Я уверен в своем здоровье. Только хочу убедиться, что ты готов стартовать 27.06.2009
А я зараз повинен розглянутись зі своїми справами, щоб дати тобі відповід на вибрану тобою дату.
Днем будет +30-+34 - довольно агрессивная температура. Старт рекомендую сделать вечером на закате. С 20:00 до 12:00 будет пройдена большая часть дистанции.
Востаннє редагувалось 9.6.09 14:24 користувачем Tibor, всього редагувалось 1 раз.

gylka

Повідомлення gylka » 9.6.09 14:24

Я уверен в своем здоровье. Только хочу убедиться, что ты готов стартовать 27.06.2009
Днем будет +30-+34 - довольно агрессивная температура. Старт рекомендую сделать вечером на закате. С 20:00 до 12:00 будет пройдена большая часть дистанции.
вот она - бІтва інтєлєкта і ерудіциі!

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 14:30

вот она - бІтва інтєлєкта і ерудіциі!
Моя эрудиция убедительно говорит мне о том, что до 27 Fint не сможет должным образом подготовиться для старта. Несмотря на тот факт, что 28 июня - день конституции Украины и 29 выходной.

Звезды мне подсказали, что в конце Июня планируется вторая попытка Киев-Одесса-Киев и Финт не сможет отказаться от идеи проехаться с пелотоном 1000 км. ;)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 14:43

Тібор, ти відповідаєш за свої слова?
Бо погигикати, та пообзивати лохом тоді не вдасться :)
Чекаю на відповідь.

mark
* * * * *

Повідомлення mark » 9.6.09 14:45

Упс, думал тут шоссер обсуждают.
Захожу, а тут Финт с Тибором дуэль хотят устроить?

Ставки делаем? ;)
После этих выходных сомнений нет на кого поставить!

зы Как-то давно мы с Урбегом чуть не устроили подобное, но я коньяк не пью, и зачем мне ящик коньяку? 8-)
Чем туманнее предсказания, тем чаще они сбываются.! ©Задорнов

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 14:48

Тібор, ти відповідаєш за свої слова?
Бо погигикати, та пообзивати лохом тоді не вдасться :)
Чекаю на відповідь.
Все сказанное мной есть истина ;)

gylka

Повідомлення gylka » 9.6.09 14:53

Ну и какое удовольствие в парной покатухе, где оба напарника считают друг друга идиотами? Время некуда девать?
вони ще в дорозі будуть друг другу палки в колеса вставлять і на піт-стопах прокалувать друг другу шини...

fasser
* * * *

Повідомлення fasser » 9.6.09 14:57

Ммм...у меня сложилось такое впечатление:

1 в 20-00 Финт уходит со старта в отрыв и наивно жарит без остановок по трассе E95 Киев-Одесса (переодически оглядываясь)
2 в 20-05 Тибор едет заниматься своими делами
:D

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 14:59

Такого не буде, все передбачено. Викладу пізніше, зараз робота.
Усьо буде путьом, до Одеси. :)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 15:09

Ну и какое удовольствие в парной покатухе, где оба напарника считают друг друга идиотами? Время некуда девать?
Во всем можно найти свои ценности. Даже в кучке говна. Вон в ВС видели как черти копают червячков в куче чистого говна без соломы соток на 6 и высотой метра 3 ;)

З.Ы. Не фотал - очень сильно воняло и я спешил свалить побыстрее. Еще и жара.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 16:52

Отже, Тібор, якщо ти дійсно хочеш помірятись на Одеській трасі :) , попереджаю, зістрибнути і погигикати весело про лоха - не вийде, не по кишені :).
Мій час не дешевий, тому жарти не пройдуть.
Після цього поста - давай свою остаточну відповідь.
Відносно підгигикувань та обзивання лохом - ти не повіриш, але я щиро тебе поважаю як велосипедиста,
не хочу ніяким чином піддівати, але водночас і не допускаю щоб ти на мене гнав якусь хвилю.
У мене одне слабке місце - не люблю коли хтось над кимсь кепкує, - по свинськи це, зоною дуже віддає, з паханами і шістками. А при всіх твоїх досягненнях тобі до Тігора - "далеко куцому до зайця".
Тож коли в темі Київ-Одеса-Київ ти почав гигикати що Тігор не може соло проїхатись, ой як у мене руки чухались :anti: , я вже й пост написав, не відправив. Вирішив що краще буде щоб ти мене викликав. :)
Так і сталось - це відносно тонкощів психології. Я не хочу виставляти себе супер-пупер розумним, як деякі, але і твої дії можна прорахувати, при бажанні. :)
Отже питання повинно вирішуватись без шулерства, заради принципа, ну або на пляшку пива, літрове Біле Чернігівське (з підписами суперників :) . Зараз криза, тому на більше парі й закладатись не варто.
Саме тому:
1. Старт буде роздільний, з гандикапом одна година.
2. З кожним суперником поїдуть два секунданта з боку суперника, відповідно час старту та погодні умови мають задовольняти усіх секундантів (мені пофіг :) ).
3. Для підтвердження серйозності намірів, щоб не підводити ні суперника ні секундантів, кожен з супротивників за день до старту повинен вручити Головному секунданту (може Тігору, може Тряму :),
свій заклад в сумі 10 000 грн. (десять тисяч). Гроші повертаються тільки якщо їх власник доїде до Одеси своїм ходом з секундантами не пізніше 24 годин після обумовленого для їх власника часу старта та запізненні на старт не більше години. Інакше вони переходять супернику.
Так би мовити, захист від кидалова. Оскільки при чесній поведінці гроші не витрачаються, а просто переходять на деньок, то у тебе знайдеться де їх позичити.
Якщо ти даєш згоду - починаємо підбір секундантів, та обираємо Головного (за взаємною згодою :) ).
То цо, маестро грунтів? За тобою слово. Кидалово виключається.

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 9.6.09 17:12

Не знаю как кого, а меня улыбнули моменты про "секундантов", "десять тыс. грн и особенно - что все это происходит в разделе "Герои асальта", и вся бодяга делается "на показ" публике.
  • Причина дуэли умиляет - задел тупой флуд и обидели.

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 17:19

Отже, Тібор, якщо ти дійсно хочеш помірятись на Одеській трасі
А я где-то сказал про Одесскую трассу? Ты думаешь я идиот на подвесе с шоссейником тягаться? Ню-ню.
:) , попереджаю, зістрибнути і погигикати весело про лоха - не вийде, не по кишені :).
Мій час не дешевий, тому жарти не пройдуть.
Нафлудил на форуме сегодня на два человекочаса. Ага. Продолжай.
По классике так сказать.
Після цього поста - давай свою остаточну відповідь.
Новые условия определяем. Хочешь по-взрослому - давай ;)
Відносно підгигикувань та обзивання лохом - ти не повіриш, але я щиро тебе поважаю як велосипедиста,
не хочу ніяким чином піддівати, але водночас і не допускаю щоб ти на мене гнав якусь хвилю.
У мене одне слабке місце - не люблю коли хтось над кимсь кепкує, - по свинськи це, зоною дуже віддає, з паханами і шістками. А при всіх твоїх досягненнях тобі до Тігора - "далеко куцому до зайця".
Это ты на зоне определил или книжку почитал? Александра Маринина так пишет ;)
Тож коли в темі Київ-Одеса-Київ ти почав гигикати що Тігор не може соло проїхатись, ой як у мене руки чухались :anti: , я вже й пост написав, не відправив. Вирішив що краще буде щоб ти мене викликав. :)
Он даже тройку в пелотоне не проехал назад на шоссейнике с попутным ветром. Факт. Подтвержденный. В этом исходе я был уверен на 99.9%, о чем свидетельствовал характерный стеб.
Так і сталось - це відносно тонкощів психології. Я не хочу виставляти себе супер-пупер розумним, як деякі, але і твої дії можна прорахувати, при бажанні. :)

Отже питання повинно вирішуватись без шулерства, заради принципа, ну або на пляшку пива, літрове Біле Чернігівське (з підписами суперників :) . Зараз криза, тому на більше парі й закладатись не варто.
Согласен.
Саме тому:
1. Старт буде роздільний, з гандикапом одна година.
А иначе быть не может.
2. З кожним суперником поїдуть два секунданта з боку суперника, відповідно час старту та погодні умови мають задовольняти усіх секундантів (мені пофіг :) ).
Извини. Кризис как ты сказал, поэтому стоимость моих секундантов - $120 /час. Каждого. Можем взять только одного, но тогда сумма будет $170 /час. Оплачиваешь секундантов ты. Ведь мы по правилам играем. Твоих секундантов оплачивать не намерен - у тебя доход повыше будет, а на дворе кризис. Согласен? Если соглашаешься - оглашаю список своих секундантов. Если нет - люди нынче недешовые. Довериться вообще могу единицам - "зона" сплошная.
3. Для підтвердження серйозності намірів, щоб не підводити ні суперника ні секундантів, кожен з супротивників за день до старту повинен вручити Головному секунданту (може Тігору, може Тряму :),
свій заклад в сумі 10 000 грн. (десять тисяч). Гроші повертаються тільки якщо їх власник доїде до Одеси своїм ходом з секундантами не пізніше 24 годин після обумовленого для їх власника часу старта та запізненні на старт не більше години. Інакше вони переходять супернику.
Не это ли тот просчет? Денег у меня нет. Кризис. Могу дать в залог 800 гривен с копейками, которые есть у меня в кошельке. Если подкинешь работки на 10 000 гривен до 27 июня по моему основному профилю - согласен отдать их в залог.
Так би мовити, захист від кидалова.
Падажжи. Какое кидалово? Это спорт! Ты ведь знаешь что проедешь, а я нет. ;)
Оскільки при чесній поведінці гроші не витрачаються, а просто переходять на деньок, то у тебе знайдеться де їх позичити.
Я деньги не одалживаю последние 10 лет. И ради какого-то выскочки свои правила менять не собираюсь. Я их зарабатываю.
Якщо ти даєш згоду - починаємо підбір секундантів, та обираємо Головного (за взаємною згодою :) ).
То цо, маестро грунтів? За тобою слово. Кидалово виключається.
Конечно исключается. Согласен на мои условия?

Жду твоего ответа.

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 17:35

Не знаю как кого, а меня улыбнули моменты про "секундантов", "десять тыс. грн и особенно - что все это происходит в разделе "Герои асальта", и вся бодяга делается "на показ" публике.
  • Причина дуэли умиляет - задел тупой флуд и обидели.
Мышку-то обидели, но писать в норку еще не начали. Я по крайней мере еще не начал.

Пацанчик серьезный попался, а малолеток чморит. Кто ж их защитит как не я? :)

З.Ы. Понимаешь, Андрей, это делается действительно напоказ. Мог бы молча договориться в личке и все бы решилось действительно по-взрослому. Он просто еще не понял как он выглядит со стороны, "объективно".
Кстати методику "объективной оценки" с точки зрения субъекта как личности могу тебе изложить в приватной беседе. Бесплатно. Я не шутил ;)
Востаннє редагувалось 9.6.09 18:53 користувачем Tibor, всього редагувалось 2 разів.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 17:37

Тоді звиняй :) Я думав у тебе шосер є, колись бачив тебе на шосері, та й у форумі ти про шосер писав. :(
В цьому розділі ж мова про шосери і шосе, ніхто з шосерів не лізе у КК розділ щоб пропонувати їздити кантрійцям по трасам.
Ти виявився кращим гендляром, а я меньшим брехуном - переживу. Успіхів на грунтах. :)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 17:47

Тоді звиняй :) Я думав у тебе шосер є, колись бачив тебе на шосері, та й у форумі ти про шосер писав. :(
В цьому розділі ж мова про шосери і шосе, ніхто з шосерів не лізе у КК розділ щоб пропонувати їздити кантрійцям по трасам.
Я не писал никогда про шоссер. Ветку ДКМГ ты читал еще давно, идея появилась задолго до того, как Сергио создал свою ветку. Учи историю.

А вот обсирать людей, которые пишут о своих "первых" ощущениях на шоссе после подвеса ты не имел никакого морального права.

По шоссе ехать никогда не думал. "маестро грунтів" (с)Fint никогда не согласится на "дебилизм" (в моем понимании) в виде Шоссе в Одессу. Никакой техники, только крути и крути. А грунтами Соло я таки еду, и это уже решено. И секунданты ради отмазки мне не нужны ;)
Ти виявився кращим гендляром, а я меньшим брехуном - переживу.
Я не просто лучший. Я непревзойденный. ;)
Успіхів на грунтах. :)
Спасибо. Я и так там преуспеваю.

А вот ты реально публично абасрался. Урок номер раз. А ведь даже до оценки труда секундантов не дочитал ;)

З.Ы. Надеюсь ветку таки не потрут. И история о том, как Богатый Финт оказался еще и *** *** *** (не считая того, что он еще и хам). Нечего стыдиться, все и так знают это.
Востаннє редагувалось 9.6.09 18:10 користувачем Tibor, всього редагувалось 2 разів.

Apex
Модератор

Повідомлення Apex » 9.6.09 17:54

никогда не согласится на дебилизм в виде Шоссе в Одессу. А грунтами Соло я таки еду
А чем отличается "дебилизм в виде шоссе в Одессу" от такого же, только еще дебильнее по грунту? ;)

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 17:56

никогда не согласится на дебилизм в виде Шоссе в Одессу. А грунтами Соло я таки еду
А чем отличается "дебилизм в виде шоссе в Одессу" от такого же, только еще дебильнее по грунту? ;)
Техникой. На грунте отдыхать и сидеть на колесе не получается, по крайней мере далеко не всегда, а тем более в два ряда. Весь ветер твой. А еще свежо и красиво. Попу и запястья бъет сильно :)

З.Ы. Пардон подправил. Эмоциональная оговорка.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 18:09

Фінт не багатий, Фінт чесно збирався позичити. :)
Шосе не дібілізм, просто кожному своє, і людей я не обсирав, це може хтось шосерів обсирав, і дуже необ"єктивно.
Тібор, ну повір, нафіг обсирати новачка, людина шось опановує, сам Бог велів допомагати.
Але якщо цей новачок веде себе зверхньо, ну може Скорика не зачепив, весь час веде мову про свою виключність, ну навіщо, можна ж бути скромнішим.
Це ж новачок хвастав своїм багатством, а останнє дійсно зайве.
А у когось не склалось, сьогодні, а хто зна що буде завтра???
Про секундантів не подумав, думав що люди і на інтересі можуть з'їздити.
А так парне соло, за компанію, який сенс гризтись коли можна потягатись на дистанції.
Я теж соло поїду, хоча за компанію (кожен соло, але з інтервалом, не на колесі), було б цікаво.
Може воно й смішно, але мені в пісок техніку заганяти шкода, вікрити ланцюгова передача - шкода її в пісок. А карданних велів поки немає, і планетарок з закритою передачею практично немає - важкі і дорогі.
А у шосе є свої переваги, не треба нікуди поспішати, ні на який поїзд, женеш у своєму темпі (якщо соло) :)
Та й аморти все одно енергію поглинають, це я тобі як інженер-механік можу твердо заявити.
А щодо людей, то на велокиєві виключні умови щоб повчитись їздити на шосе, по справжньому.
Перевірено на власній шкурі.
О, дочитав що я хам! Не думаю, швидше хам той кого за це банили. Та гриць з ним.
Шкода що ми незрозуміли одне одного. А на шосе було б цікаво :(
Востаннє редагувалось 9.6.09 18:11 користувачем Fint, всього редагувалось 1 раз.

gylka

Повідомлення gylka » 9.6.09 18:10

А вот обсирать людей, которые пишут о своих "первых" ощущениях на шоссе после подвеса ты не имел никакого морального права.
ну ващє наскільки я памятаю то обсирать почали після чергового хамства конкретного персонажа... (там є ще один довгий пост від іншого чувака в якому немало глупостей написано про "перші враження", але ж ніхто ж не чморив його)

З.Ы. Надеюсь ветку таки не потрут. И история о том, как Богатый Финт оказался еще и недалекоглядным ссыкливым абармотом (не считая того, что он еще и хам). Нечего стыдиться, все и так знают это.

от поясни... нафіга таке писать...

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 18:16

ну ващє наскільки я памятаю то обсирать почали після чергового хамства конкретного персонажа... (там є ще один довгий пост від іншого чувака в якому немало глупостей написано про "перші враження", але ж ніхто ж не чморив його)
А часто вы читаете отзывы новичков о первых ХХ км? Шоссе после подвеса - это как заново учиться ездить.

В личной беседе я ему напомнил про хардтейл и мы пришли к общему знаменателю. Шоссейник Триза я тоже попробую, но ездить не буду, ибо поясницу я уже хардтейлом убил. Аминь.
от поясни... нафіга таке писать...
Финт, извини. Вот с этого момента я действительно начал хамить. Постараюсь впредь сдерживаться ;)

З.Ы.
Тібор, ну повір, нафіг обсирати новачка, людина шось опановує, сам Бог велів допомагати.
Вот и я не понял за что ты его перманентно чморил в каждом своем посте. Ну ниче.
Надеюсь, впредь будешь более внимателен к новичкам даже в таком нелегком деле, как ШОССЕ.

Еще открою тебе один маленький секрет, когда остынешь и усвоишь то, что сам написал ;)
Та й аморти все одно енергію поглинають, це я тобі як інженер-механік можу твердо заявити.
Опять же посмотри на вещи с другой точки зрения. Ты никогда не ездил грунтовые марафоны. Тем более ты никогда не сравнивал как идет ХТ и подвес на дистанции и с рельефом сложнее гонки в пуще. Ты дилетант в этом вопросе. Просто признай это, и я отстану. ;)

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 18:25

Тібор, у мене в уяві таке дербі намалювалось :anti:
Самому гнати соло нудновато, а так, втемну ... Досвіду розраховувати сил бракує, азарт.
У мене аж адреналін закипів :(. А зараз як відхідняк.
Коли я вперше побачив у магазині шосер який міг купити, мені віраж на шосері вночи приснився.
Між іншим, прийшов до висновку, що шосер допомогає відновлюватись, саме через вібрації.
Так що не кажи гоп, і не став хрест на шосері.

Fint
* * * * *

Повідомлення Fint » 9.6.09 18:32

Вот и я не понял за что ты его перманентно чморил в каждом своем посте.
Новачок - іще той тип і завзято пробував чморити інших. Дорікати за запізнення тим людям, які з ним на зустріч і не домовлялись. Хамство було рідкісне. А у відповідь на зауваження і мені дісталось на горіхи, за які новачка й було забанено.
Перед тим як захищати власних дітей я розбирався хто був в дійсності винен. І мої діти не завжди були праві. А потурання завжди вилазить боком, тому хто потурає. :(

Tibor
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Tibor » 9.6.09 18:36

Тібор, у мене в уяві таке дербі намалювалось :anti:
Самому гнати соло нудновато, а так, втемну ... Досвіду розраховувати сил бракує, азарт.
У мене аж адреналін закипів :(.
Это называется "бюджет переговоров" оппонента ;)
А зараз як відхідняк.
А так себя чувствуют те, кто взяли кредит в банке. ;)
Між іншим, прийшов до висновку, що шосер допомогає відновлюватись, саме через вібрації.
Так що не кажи гоп, і не став хрест на шосері.
Когда окажусь где-то в Германии на ПМЖ обязательно вернусь к этому вопросу. На их шоссе я однозначно получу кайф. Даже европу собираюсь объехать не на подвесе, а на шоссере. Но это я забегаю далеко вперед.

О губительном влиянии вибраций на организм мы можем посморить, но мы не доктора. Я знаю одно - у меня кисти умирают а в свое время был очень дохлым позвоночный диск. Так и до артрита, а затем и до артроза недалеко. Я честно комбинировал 50/50 весь сезон подвес и ХТ и я знаю о чем говорю. Причина проблем поясницы именно ХТ на грунте.
Новачок - іще той тип і завзято пробував чморити інших. Дорікати за запізнення тим людям, які з ним на зустріч і не домовлялись. Хамство було рідкісне. А у відповідь на зауваження і мені дісталось на горіхи, за які новачка й було забанено.
Перед тим як захищати власних дітей я розбирався хто був в дійсності винен. І мої діти не завжди були праві. А потурання завжди вилазить боком, тому хто потурає. :(
Я общался с редкими сволочами, и, поверь, это не тот тип. Зная его, предположу, что ты преукрашивашь адекватно своему мировосприятию одну ситуацию, которую ты тупо не вкурил. Бан - доказательство оъективности.

Тебя поздно чему-либо учить. Просто проехали эту тему. Ок? ;)

Повернутись до “Герої асфальту”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість