Все б чудово, але проблема не в мені. Проблема в шести клієнтах ( я збираюсь взяти 6 велів-три пари по шт 2 різних, як казав) які надіюсь будуть в мене вже на травневі...
Посередком цього спілкування я пробую змоделювати можливі потреби 6-ох різних людей.
То вони просто хочуть покататись, чи люди знайомі з байком вже кілька років?
Бо, якщо перше, то різниці між досить простими велосипедами, в яких не клинить каретка і немає вісімок, які блокують колеса та гоноровим, професійно зібраним байком вони таки не помітять; а наявність задньої підвіски та вилки, довжиною з трембіту, а також болотників, підніжок та рогів на рулі ще не робить з ровера хороший байк для катання по горах.
Якщо ж друге, то вони самі зможуть вам розказати про свої потреби, хоча, якщо то буде пропозиція придбати велосипеди для швидкісного спуску з гори (даунхілу) - то після кількох днів розваг таки прийдеться будувати підйомник, щоб вкладені гроші не пилились в комірці. Можна, звісно, й такий взяти на пробу в одному екземплярі, хоча він не рівняється в універсальності з
хорошим КК гірським велосипедом, який дозволяють прикупити заявлені кошти. А за 1,5 тис. можна придбати досить таки поважний КК ровер...