Вітання Велокиєву від Бравадо.
Щиро кажучи вже пару років не постив у вас ніяких реплік, тому аж якось ностальгічно тисну на кнопки
Відразу, сьогодні 8 березня, і всіх дівчат які мають належність до байку вітаємо зі святом! Чарівності і пристрасті, весняної енергії і не забувайте про чоловіків....
Тепер по суті виставки
Вдячність головним організаторам безмежна. Особливо Катерині Бондаревій, як вже тут відзначили - "ЯКБИ не ця тендітна дівчина, такої виставки не було взагалі". Підтримуємо репліку одноголосно.
На рахунок нашого бачення виставки, то з кожним роком український ринок вело-мото техніки збільшується, це звісно тішить. Але я також не забував би і екномічного становища у нашій безрадісній економ.системі України. Звісно можна натягати дорогущих байків, компонентів а потім зливати їх у пів ціни чи собівартості....це смішно і грішно. Пропіаритися на виставці це лише початок серйозної роботи. Нам звісно приємно бачити солідні ТМ утім їх доля цілком залежить від клепок у головах укр.дистрибюторів.
Дякую всім хто запрімітив YETI. Так цей ТМ офіційно в Україні, і ми, на жаль, не встигли все отримати на виставку (рами, стенди, комплектуючі, одяг) - прийшли тільки тільки 3 рами у тому числі і нова 303 ДХ. Тому перепрошую, що все якось було сумбурно на стенді нашому ;-) Утім TLD Volume Demolition Utopia Optics - були у повному обсязі.
На рахунок ВМХ площадки - хотілося нам всім як найкраще - вишло як завжди. З боку РБ дуже не корректно (підкреслюю це) було озвучено допуск всякої шпани з ВМХ. Вдячності від цих малолєтніх жлобків ніякої.
Парк на наступний рік я взагалі зроблю платний. Коли я тих малолєток просив прибрати їх же сміття (пляшки від пива, стакани, кульки і т.п. вони мені сказали що за це вони не ПЛАТИЛИ! Як вам такє???). Романюк, якого я зробив головним по порядку по площадці зробив усе правильно, шкода що мої бійці не розійшлися по повній. І шкода що по сраці ремінцем таких головотяпів (бмхерів) бити не можна для профілактики. Охорона Плази вела себе не адекватно, пояснювала мені що вмішуватися у бійку недоцільно, поки ті самі не розрулять. Розрулювати прийшлося мені одному. Не у первой
Зазначу, що БРАВАДО бійці не слабі і питання було б розрулено жорстко, якби зі стенду Автора мені не подзвонили і не попередили про бійку. Фінал ви бачили. Ці клоуни київські горе бмхери навіть після бійки закрили для команди доступ на сайт-трьоп бмх.ком.уа поливаючи брудом всю команду, махаючи кулаками після драки.
Дейв Осато не побоюся цього слова був у шоці. Вдячності за райдера я почув один раз від хлопців з Фелту ВМХ команди, а всі інші сприйняли то як належне.
ВИСНОВОК
за все треба брати гроші, чітко регламентувати поведінку на площадці, пивні точки переносити далі від таких площадок, за бійку і некоректну поведінку з речами евакуйовувати з виставки.