... просто цікаво - чим відрізняеться "Старт-Шоссе" від "Старт-шоссе Чемпіон", і чим загрожує варений "петух", якщо зварка якісна, без каверн, і втулка затягнута дебелою шайбою? І ще, шо воно таке задня перекидка "Shimano Positron" (це не на тросіку а на сталевій проволоці без зворотньої пружини) які в нього плюси і мінуси, чому цю систему зняли з виробництва, і де його можна знайти? ...
Чемпіон - це рама з правильної хроммолібденової сталі; наскільки я знаю, з баттованих труб (із змінною товщиною стінки). Геометрія від стартона відрізняється в більш спортивний бік. В принципі, це топові серійні шосейні рами радянського виробництва.
Коли постає питання про збирання шосейника на радянській рамі, чомусь як правило в ряді Турист / Старт-Шоссе / Спорт-Шоссе /Чемпіон розглядають два останні пункти, а про Стартон кажуть "дайте cтарухам спокойно сгнить в сарае" - мені важко сказати, скільки тут об"єктивного, а скільки снобізму :-), я на них не їздив, нехай більш досвідчені щось відпишуть.
(TIGOR, ау!)
Цікаво також, як співвідносяться Чемпіон і "Спецзаказ/Velosuper"
Варений петух нічим таким не загрожує, просто коли він з"ємний і зроблений з м"якого алюмінію, його легше після падіння можна порівняти або замінити. А тут доводиться варити.
На Shimano Positron хотів би подивитися і помацати, і може навіть придбати як музейний экспонат ;-) (у мене є деякі компоненти, які давно вийшли з обігу, цікаво просто). Це проволка штовхає лапку перекидки туди-сюди, і паралелограм відстутній?
Замінити перекидку на аналогічну на вряд чи вдасться (25 років минуло...)
З новою перекидкою доведеться ставити нові манетки.
Думаю, рівня Shimano Sora чи 2200 Вам буде достатньо з головою.