22.08.2009 (R) Шоссе для всех. ДНЕПРОВСКИЕ КРУЧИ.

Все починалося з шосе. Про це ніхто не повинен забути.
Hellrider
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Hellrider » 9.9.07 20:36

Ну наконец-то, наконец-то!!! Не зря я тренировался, отдыхая в санатории "Конча-Заспа", и проезжал 100 км отрезки на MTB со средней скоростью 27 км/ч. Очень соскучился по убойным покатушкам... :twisted:

Ckopik

Повідомлення Ckopik » 10.9.07 07:23

Промокли еще в 6:30 и ехали мокренькими.
В 6:20 стартовал с Контрактовой. Как на зло, не смог найти ни бриджи, не рейтузы - одел термик и трусы. Доехал до Южного моста и околел, понял, что 200 км при таком раскладе не выдержу и повернул домой… Теперь второй день с температурой и насморком.
За дурной головой и ногам тяжело. :(
Кстати, знакомые рассказывали, что о вашем пробеге по ТВ целая передача была.

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 10.9.07 09:59

Это было настоящее безумие - проехать 200 км под дождиком, чтобы сказать "Привет" тем, за кем соскучился.
А чого варта фраза: "Это надо ж быть такими полными придурками, чтобы проехав столько километров под дождем и против ветра, не вовремя повернув на Переяслов, пропустив старт группы, нас обогнал... асфальтоукладчик!!!" :anti:
А було це, коли Скурж із Майлавом повернулись по Тігора, а ми стояли у полі на виїзді з Переяслова під дощем ;-)
Взагалі, це було класне випробування на витривалість (реально дивуюсь, що не захворів, але таки все в порядку)!
Дякую Саші і Згурі, що не кинули, коли почав вивалювати від холоду і проти вітру *oops* !

Групу таки побачили:) у Києві на Подолі біля Либіді :inlove:

bla0ck
* * * *

Повідомлення bla0ck » 10.9.07 11:12

Таки цікаво читати звіти усіх ;о)
Я подумав, що усіх шосейників зібрали через зливу... а тут виявилось, що бензовоз завалили :duma:
Загалом проїхав 190 км. Дякую Тігору і хлопцям за теплий прийом.
Був лише у велотрусах і футболці тому зупинившись перший раз для пропуску автомобілів на другому пітстопі поїхав без зупинки, щоб не змерзнути нафік. Може мені і здалось, але багато шосейників банально зійшло з дистанції - в кого гальма, в кого прокол, ще бачив хлопців, які поїхали вперед, з колесом щось робили.
Коли після Борисполя сподівався на пелотон - побачив тільки хлопців, які весело махали з автобусів руками. Коли доїхав до правого берега, зрозумів, що урочисту частину не витримаю, і покотив додому.

П.С. Привіт пацану, який замість крутити педалі розповідав про "какобайки" ;о) Я тепер бачу хто є хто.

High_Floyd
*

Повідомлення High_Floyd » 10.9.07 13:10

Всім привіт!
Виїхав з Пущі трішки запізно, але ще було сухо, реально не встигав на 7:00 на Харківську пл. (а листок з усіма телефонами забув на роботі), надіявся, що мож затримаються, або наздожену. Та о 7:10 пробився на Осокорках, тому вирішив нікуди вже не рвати. Заїхав до подруги в Аладін на Позняках, полазив по скалодрому, та о 12 год. вирішив хоч до Борисполя проїхаись. За 3 км від Києва зустрів Андрія(Котяру), він допомагав якомусь хлопчині клеїти камеру. Та поїхали ми, весь час виглядаючи колону. В Борисполі як побачили мигалки машини супроводу, то так зраділи, відразу перейшли на їншу сторону дороги... а тут повз нас проїхало 2 ікаруса, та хлопці весело нам помахали руками :) В такому обломі ми поїхали випили чайку, та поїхали назад, щоб встигнути на Поштову, бо гадали що там на 15 год все буде. Урочистої частини я таки дочекався, а потім попросив, щоб мене до Пущі підкинули на автобусі.
Загалом 110 км. слава Богу не захворів. Дякую Котярі за компанію, бо самому було б зовсім сумно :(

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 10.9.07 16:59

Очень соскучился по убойным покатушкам... :twisted:
Это ты вспоминаешь, как Тоня притерла сзади через 100 м после старта? :D

Hellrider
* * * * *

Повідомлення Hellrider » 10.9.07 19:22

Очень соскучился по убойным покатушкам... :twisted:
Это ты вспоминаешь, как Тоня притерла сзади через 100 м после старта? :D
Не-е-е... Это я вспоминаю, что Тоня просила MTB'шников уделать хоть одного шоссерщика и доказать, что на MTB тоже люди катаюцц:kolobok:!

Тоня
бiла та пухнаста
бiла та пухнаста
Стать:жін

Повідомлення Тоня » 10.9.07 20:23

Вот вы дразнитесь, да, а я не могу приехать на ДК, чтобы постоять за себя:) - сейчас в отпуске по уходу за дитями, маленькими и большими *oops*

Игорь, завал был, да :gerl: , но пострадал не Hellrider, а незнакомый мущщина :o .
Разум — это в лучшем случае наша жена: мы действительно его часто слышим, только редко задумываемся над тем, что он говорит. (Филип Честерфилд)

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 10.9.07 20:53

Хотя 22 сентября стартуешь. :58:
Приехать посмотреть как это выглядить со стороны? :duma:
Миша спрашивал: "Не составлю ли я ему компанию?" ;-)
Хоть бери ДК отменяй...

Тоня
бiла та пухнаста
бiла та пухнаста
Стать:жін

Повідомлення Тоня » 10.9.07 21:10

Да пропустить еще один марафон - такого мое сердце точно не выдержит, ради 300 км буду раскатываться в 5 утра, к 22-му хотя бы вспомню в какую сторону педали крутить.
Едем, оно того стоит!

(меня, кстати, очень веселит тот факт, что маршрут в точности повторяет двухдневку :kolobok: )
Разум — это в лучшем случае наша жена: мы действительно его часто слышим, только редко задумываемся над тем, что он говорит. (Филип Честерфилд)

Лихач
*

Повідомлення Лихач » 10.9.07 22:38

Да-а-а! Это незабываемое выражение лица... :) :) :)
Так и быть сниму свои повязки и приеду на финиш сфоткать, если все не эвакуируются. 8)

TIGOR

11.09.2007 Велопробег Ужгород-Киев

Повідомлення TIGOR » 10.9.07 23:53

11.09.2007

Маршрут: Ужгород-Киев
Сбор: 09:30 Ужгород
Старт: 10:00

Участники:
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 11.9.07 00:09

Один из жаждущих (Petakе), поехать с нами Севастополь-Киев так и не смог, по причине моего отказа.
Не по моей вине, извини Петя.
Мы выбили четырех участников из Севастополя на первом этапе.
И спокойно могли ехать дальше. Если б знать.
Но Петр получив отказ, воткнулся в Западную ветку и поехал (1-9/09/07) Ужгород-Киев.
Нам интересно услышать его отчет.

(Даты не совпадают так как компьютер не регистрирует покатухи задним числом).

petake
* *

Повідомлення petake » 11.9.07 01:02

предсталю отчот з ВЕЛОПРОБІГУ 2007 Ужгород-Київ .
стартував велопробіг 30.08 з міста Ужгород з 6 учасників в Мукачево добавилось ше 2 х це Закарпатська команда до яких і приєднався Я у місті Івано Франкуовску , + 10 Франковских , перший день завершився у м. Калуш , от туда і стартували 31.08 і в 11 утра цього дня я мав приєднатись у Франковску , попав в Франковск Я своїм ходом, тоїсть на велосипеді , стартував 30.08 в 17.00 з м. Нетішина (293км)і в 8 .00 вже розкатутвав по Франковску дочекався 11-00 на площі Франка і вирушив з пелотоном в 18 чел + Я у Чернівці на границі областей до нас ше приєднались учасники ітак до 17 годин 31.08 проїхали 142км , а в мене за сутки з 17-00, 30.08по 17-00 , 31.08 получилось 435км і 15.45 ч в сідлі велосипеда , сна 3 часа.
3й день старт з Черновцов 10-00 нас 29 ч. ми їдем на грницю Тернопільської обл. там ше 10 учасників і в вечері ми вже в Тернополі 110км проїхано , от шо мені непонравилось то це те шо ми десь 40 км проїхали в автобусі непонятно чого коли погода гарна , ну да ничо це було в перший і в останній раз. навіть коли лив дощ :-)
4й день Старт з Тернополя на границі обл Львова +10 і во Львові нас 39 проїхано 130км , святкова зустріч ,вечеря поход по городу і спать , ну як скрізь.
5й день Старт Львов фініш Луцк нас уже 49 проїхано 155км
6й день Старт Луцк обід в Ровно нас уже 59 і всі фініширують в лагері Корчагінець за Острогом . дістанция 152км
7й день Старт Корчагінець фініш оздоровчий центр за м. Хмельницк нас 69 , за цей день рекордна дистанція в 200км і рекордний завал на 170км упало до 15 учасників на швидкості 40км ч . всі отдєлались легким іспугом і зтесаними руками ,легкими пошкодженнями велосипедів , Я в завал непопав тіки легенько торкнув переднім колесом ту купку велосипедів і людея яка утворилась передімною.
8й день Старт з ОЛЦ фініш тоже в ОЛЦ міста Вінниця тут ми отдохнули і проїхали всього 84км шо правда урочисті віттання нашого пробігу зірвав сильний дощ і ми всі поховались по автобусах а як дощ стих поїхали спочивати і готовитись до наступного дня . нас 79
9й день передостанній з Вінниці до Житомира дистанція 137км група 89чел.
10й день групой 89чел ми і должни були приїхати до Києва але нам дуже хтів помішати дощ і група зменшилась в двоє (всім буде понятно шо Я остався в групі на велосипедах :-) ) , приїхали в Києв змокнувши і злегка просушившись на швидкості вітром ми почали рух по Київським вулицям там і стався мій прокол заднього колеса за 1.5км до парку біля дніпра , але я не один підібрав мене наш автобус а там ше з 10 чел проколотих у Києві це з групи в 50 чел , в парку після нашої вєтки підїхали ше два направлення пробігу Схід та Південь , і ми всі великой групой поїхали під арку на церемонію вручення нагород , церемонія відбулась , нас посадили в автобуси і поїхали відпочивати в пущу водицю . а 9.09 всіх отправили по домам , перед вибором з ким їхати з Києва до дому я вибрав їхати самостійно на свому надійному товаришу велосипеді.
11й день старт Київ Пуща водиця 8-00 фініш Нетішин Миру 1, 21-30 дистанція 322км додому приїхав ужасно мокрий но довольний.
ітак Я за 11 днів проїхав крутя педалі 1875км .

Мана-Мана
* *

Повідомлення Мана-Мана » 11.9.07 11:58

Уважаю!
Я бы так не смог но на следующий год возможно проеду севастополь киев

PS
*

Повідомлення PS » 11.9.07 13:54

При благоприятных погодных условиях - буду, может +1 :duma:

Yabusame
* * *

Повідомлення Yabusame » 11.9.07 14:32

Так и быть сниму свои повязки и приеду на финиш сфоткать, если все не эвакуируются.
Приезжай. Повязки оставь, лучше бананов возьми и термос с чаем :)

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 11.9.07 14:46

Да пропустить еще один марафон - такого мое сердце точно не выдержит, ради 300 км буду раскатываться в 5 утра, к 22-му хотя бы вспомню в какую сторону педали крутить.
Едем, оно того стоит!

(меня, кстати, очень веселит тот факт, что маршрут в точности повторяет двухдневку :kolobok: )

Только первые приедут в 14:30, а последующие до 22:00.
Надо выезжать позже или МТБэшникам ехать группой, а шоссейникам разделку. Сегодня рассекал по городу на МТБ. В принципе разницы ни какой, на плохой дороге даже комфортней. Только зеркала у машин мешают, так как руль прямой, но в топталках удобней по конторам бегать...

И кто нажрется на первой пловине, может заматрасить в Каневе до воскресенья...

petake
* *

Повідомлення petake » 11.9.07 22:52

я от хочу побити рекорд
Мировой рекорд по продолжительности езды на велосипеде установил в период с 8 до 16 июня 1983 года Карлос Виейра. 32 летний велосипедист из португальского города Лейра на дистанции длиной 2407,64 км в течении 191 часа энергично нажимал на педали. В пути он настолько мало использовал время для отдыха, что оно составило всего 1,3 процента от всего затраченного на прохождение дистанции.

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 12.9.07 16:27

Погода даёт добро на субботу.
Ясно и без дождей.
17-20 тепла. 8)

Hellrider
* * * * *

Повідомлення Hellrider » 12.9.07 17:41

Сегодня рассекал по городу на МТБ. В принципе разницы ни какой, на плохой дороге даже комфортней. Только зеркала у машин мешают, так как руль прямой, но в топталках удобней по конторам бегать...
Я сегодня тоже рассекал... :D Жаль, не пересеклись, хотя я наверное и не узнал бы... на MTB. :shock: Пробки ужасные - через 10 минут уже жалел, что не воспользовался метро.

Мне не нравятся чересчур накачанные шины шоссеров - езда становится очень жёсткой и теряются все выгоды пневматических шин. Любая выбоина в асфальте и можно схлопотать 8-ку. :( Да и маневренность у MTB намного выше - можно пролезть почти в игольное ушко. Да, зеркала мешают, но меня как-то зеркалом проезжающая машина за ногу задела. Повезло, что зеркало просто отогнулось.

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 12.9.07 17:55

Рули в пробках между 2 и 3 полосой движения. 8)
Только на спусках осторожней, смотри чтобы кто-то не открыл дверь. :58:
Ты не один по отгибанию зеркал заднего вида. ;-)

Rommel
* * *

Повідомлення Rommel » 12.9.07 22:49

Едем, оно того стоит!

Только первые приедут в 14:30 :o :58: , а последующие до 22:00.
Ну, опять началось. Да даже в 18:00 на Метрологической не будет ни одного человека! Мы с Сашей не регистрируемся только потому, что по темноте ехать не хотим.

Или это было сказано про тех, кто со Стаек развернется? :)
Це знають ще у яслах малі діти,
Шо лучше перебдіть, ніж недобдіти.

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 12.9.07 22:52

Вот вы дразнитесь, да, а я не могу приехать на ДК, чтобы постоять за себя:) - сейчас в отпуске по уходу за дитями, маленькими и большими *oops* .
Это почётное занятие, а по нечётным - ты на велике гоняй! ;-) :angel:

Vitalka
* * * * *

Повідомлення Vitalka » 12.9.07 22:55

Да-а-а! Это незабываемое выражение лица... :) :) :)
Так и быть сниму свои повязки и приеду на финиш сфоткать, если все не эвакуируются. 8)
Пирожков, бутеров и термос чаю привези;-)

Повернутись до “Герої асфальту”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей