Скажу свої враження про покатушки/покатульки:
Мені все сподобалося (мабуть через те що поки не має з чим порівнювати, так як це був перший раз).
Правда, через те, що був не правильно підібраний режим їзди, то по дорозі до Козина швидко вибився із сил. Назад вже було лекше. Дякую за пораду іншим учасникам.
Швидкість як для новачка 20-25 для мене є майже нормальною. Більша є вже складніше, бракує досвіду їзди.
Хочеться висловити вдячність за організацію покатшки, та тих, хто не забув про аптечки і взяв їх з собою. Дуже потрібні були в результаті поїздки. Ще переконався зайвий раз на цій покатшці про важливість безпеки і про важливість шолома!
Бажаю швидкого одужання
2 StaS_on Бережи себе і не спіши з посадкою на байк поки не одужеєш. Це не жарти.
Хочеться зробити деякий підсумок:
(якщо ніхто не проти, що забуду сказати поправте)
Негатив:
• дорога до Козина була сильно загазована.
• травмувався один із учасників StaS_on
• не всі приїхали з тих, хто подав заявки.
• не всі взяли з собою аптечки і я теж!
• проблемні харчі краще і ті що не витримують спеки з собою не брати, наслідок розлад шлунку, отруєння.
Позитив:
• хороша організація покатульки
• приємний колектив учасників, та не байдужість до чужої біди
• чудова природа, сподобався пляж і річка (не вонючка), і те що мало людей було
• смачний фуршет на природі
• прийнятний темп їзди (як для мене)
• присутні дівчата на пляжі - це гарно, і бажання познайоитися з байкерами ще краще.
З радістю прийму в подібних покатульках. А до того часу треба трошки зайнятися технічним оснащення свого байка. А то без цього нікуди.
Хочу щоб моя половинка теж змогла в наступних покатульках приймати участь такого плану. От тількі відремонтую її байк і вперед.
дякую всім за чудово проведений час.