Easy Recovery Pro, eсли инфа ОЧЕНЬ ценная - то в сервисный центр ЕПОС
Очень полезный ответ для автора темы, или я не прав?а вообще бекап рулит (главное не забывать)
Випив, але принамны мій текст має практичні поради, а не тільки корисну інформацію по MLC- технолгії і т.д. і т.п. Трохи гіперболи є однак, але якщо флешка почала збоїти не по прчиниі некоректного виключення\перезагруження - довіряти їй цінну інформацію це гірше ніж їхати в Крим без запаски.. .
RoM - кратко - выпей йаду... (по поводу "самое простое - выбросить")
а тут не відомо на якому рівні збій. Якщо "фізика" працює нормально, то дійсно оперецйії ЧИТАННЯ не принесе шкоди. А якщо збій на апаратному рівні?Кстати, Easy Recovery можно запускать без страха и риска - он только ЧИТАЕТ содержимое не привязываясь к файловой структуре
LACHВипив, але принамны мій текст має практичні поради, а не тільки корисну інформацію по MLC- технолгії і т.д. і т.п. Трохи гіперболи є однак, але якщо флешка почала збоїти не по прчиниі некоректного виключення\перезагруження - довіряти їй цінну інформацію це гірше ніж їхати в Крим без запаски.. .
Срываюсь на бурные апплодисменты и предлагаю увеличить дозу ядов, а также изучить циклограмму работы USB-устройства тут не відомо на якому рівні збій. Якщо "фізика" працює нормально, то дійсно оперецйії ЧИТАННЯ не принесе шкоди. А якщо збій на апаратному рівні?
Шановний Terra, я відповідь писав не Вам, а людині, яка мала проблему з флешкою. І виходячи з того, як вона ставила питання - "циклограмма работы USB-устройств" для неї дуже далека. Тому і писав максимально просто.Срываюсь на бурные апплодисменты и предлагаю увеличить дозу ядов, а также изучить циклограмму работы USB-устройств
а хто Вам сказав, що жорсткий диск надійна річ? Вас здорово обдурили. Ознайомтесь із статистиукою Акваріуса по виходу з ладу дисків -) ... Для чого тоді існують RAID, метро та конинентальні кластери, програми від FalconStor та Constantdata, резервування, віддаленний мірорінг, UDO, снепшот іі т.п.Поэтому считать что "бедовая" флеш память менее надежна чем жесткий диск - недальновидно
То що ти не терра, можна легко зрозуміти із цього обговорення. Із цього ж обговорення також можна зрозуміти принаймні одну з причин чому тебе варто не пускати на форуми. пихатість називаєтьсяродной, я не терра, я тот чье имя запрещено правилами форума
ключове слово "займався", минулий час як не як... Піднявся в менеджери і почав відходити від практики? Чи нахамив черговому клієнту і керівництво вирішило що ліпше втратити цінного працівника, а ніж клієнта ?я 2,5 года занимался тем, что обслуживал по гарантии
- ой, яка крутизна. вів статистику для Вендора... Щось мені здається, що люди які обслуговують техніку у енд-юзера, не працюють із вендорами на пряму. Принаймні між інженарами і вендорами, завжди була менеджерська прослойка. Але раз знайомий із статистикою, то попроси хлопців із Епоса чи Юнітрейда поділитися нею по свисткам. А потім співай гімни надійності свистка.работая непосредственно с производителем... в том числе я вел статистику выхода усстроиств из строя по вине производителя
- ну соррі, образив мабуть "молодим"... але краще воплі молодого адміна, ніж старого. Молодий ще може визрітив то время, когда ты учился на первом-втором курсе института...
можна уточнити, яка порада абсурдна? а то я на всяк випадок перевірив у інженерів дісті, які займаються гарантією свистків, і вони розділили мої погляди. І прокоментували твої коменти недостойними для форуму словами.В рамках этого, те советы, которые ты давал автору темы - абсурд
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей