2 Tibor.
Так я і не зрозумів, що ти хочеш показати чи довести собі цією покатушкою

.
1. Ти хочеш щоб всі казали, що от Tibor монстр і катається навіть в таку погоду? Я чомусь впевнений - що так майже ніхто не скаже.

2. Ти хочеш щоб всі дівчата сказали, що от який крутий хлопець і т.д. і т.п. В цій поїздці можна собі відморозити те, що найбільш потрібно для них
3. Заробити статус "національного героя"?
Основная цель не намотать КМ а без особого ущерба оценить потенциалы организма. Катаюсь зимой первый раз.
Не зовсім вдалий день для оцінки сил. Де ти був раніше, коли ми катались в минулому місяці при нормальній температурі? Здуру лізти в -25-ти градусний мороз да ще і перший раз
Я не знаю що для тебе значить кататися на велосипеді, але для мене це, перж за все, отримання насолоди від їзди. Звичайно, якщо ти поїдеш, то ти намотаєш на себе гору одежі і нацепиш якусь мотоциклетну маску

. Але який тоді кайф в цьому всьому їхати?

Ну і думаю що не потрібно забувати про поломки велосипеда в дорозі. Самий банальний прокол змусить тебе зупинитися і зняти рукавиці (або надіти менш тонкі, які також не будуть зручні), щоб замінити камеру. Це хоча хвилин і на 10, але уже за цей час можна повідморожувати пальці.
Если все пройдет успешно - следующая суббота - фастов-киев.
А якщо не успішно, то слідуючу поїздку придеться робити комусь із нас під назвою "В пошуках Tibor'а"?

. (Звісно, що це чорний юмор.. але..)
Все ІМХО. Все з власного досвіду. Добавлю: в таку погоду катався і сам, але це було ще в дитинстві. І то було не кататння а так, замотувались у все що можна було та з розгону в'їжджали в кучі снігу,
що лежали за метрів 20 від хати.
Звісно вирішувати тобі, але все-таки, оціни все.