Alushta-Cup. Погляд збоку

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
PrEsSa
*
Стать:жін
Alushta-Cup. Погляд збоку

Повідомлення PrEsSa » 17.10.05 10:18

В СТИЛІ АДРЕНАЛІНУ

«Екстрім – це не безглуздий, невиправданий
ризик. Справжній екстрім тоді, коли ти роз-
раховуєш свої можливості і балансуєш на їх
межі»
Олексій Ілямаков

Середина осені зустріла команду івано-франківських даунхіллерів «ФАВОРИТ» в Криму на морському узбережжі. З 1 по 10 жовтня в місті Алушта тривали змагання з фрірайду – відкрита першість «Кубок Алушти-2005». Позмагатися у швидкісному спуску по гірських стежках південного узбережжя з’їхалися екстремали не лише з України, а ще й численна делегація сусідів-росіян.

Захищати честь західних земель івано-франківцям довелося самотужки, адже вони були на змаганнях єдиними представниками свого регіону. Випробування і справді видалися не з легких. Організатори влаштували 3 етапи змагань, поступово відсіюючи учасників, що недокаталися-пробилися-поламалися-здалися. Для того, щоб залишилися найдостойніші робили все можливе і не можливе. Перший етап змагань влаштували на спуску з гори Димерджи. Враховуючи те, що учасники піднімалися пішки по крутих схилах, тягнучи за собою своїх металевих коней десь так з три години, можете уявити собі їх стан на старті! Жага до перемоги і драйв очікування грандіозного досвіду нівелювалися під впливом фізичного та психологічного виснаження. Ледь добравшись до вершини, треба було негайно стартувати, та ще бути готовим до всіляких пасток, що готувала траса – як то всюдисущі кущі шипшини, що розривали одяг, та тіло до крові, а впіймавши в обійми, вже не відпускали. Одного з велосипедистів глядачам довелося просто знімати з кущів, вириваючи з колючих обіймів! Було тут чимало й інших підступних сюрпризів від Кримських схилів – гострі валуни, галька з піском, соснові шишки і вимиті водою коліїї. В результаті, значна частина учасників змагань закінчила перший етап з численними синцями та поламаним залізом своїх улюбленців. Для них це було шоком, не всі були готові до такого старту.
Отримавши два дні на відпочинок, тренування та підготовку до наступної траси, «фаворити», разом з іншими рейдерами мали змогу відновити бойовий дух. Перевірка Алушти на гостинність виявилася не такою приємною як хотілося б – звідусіль лунало «у…бандеровци! Не разговаривайте здесь на своем языке…» Звичайно ж ставало не по собі, рятувала душевна компанія однодумців-екстремалів. Навіть брати наші росіяни намагалися розмовляти українською, стверджуючи, що у них на батьківщині все, що стосується нашої країни просто супермодно!
Потренувавшись досхочу на трасі, що за чутками мала бути наступним етапом змагань, спортсмени з чистим сумлінням і спокоєм у серці з’явилися на другий етап. Проте, організатори-аматори (по іншому їх не назвеш, враховуючи весь спектр тих неприємних нюансів-перешкод, які чекали учасників змагань) продовжували шокувати спортсменів. Піднявшись на старт через фініш вони виявили, що це зовсім незнайома траса, а не та на якій тренувались за день до того! Та на цьому несподіванки не закінчилися – в процесі гонки, з’ясувалося, що розмітку знову змінили і учасники навіть не підозрювали, що чекає на них за наступним кущиком-камінчиком! Якщо згадати про який вид спорту йдеться, то можна уявити, наскільки зросла небезпека для здоров’я і навіть життя велосипедистів. А найцікавіше те, що люди, що вибирали і усі ці рази змінювали трасу, також брали участь у змаганнях, і, звичайно ж, зайняли призові місця, але це з’ясувалося вже потім.
Попереду чекав останній фінальний етап. Багато, хто із спортсменів просто відмовилися від подальшої участі. Хтось вирішив не ризикувати власним здоров’ям і недешевим велосипедом, хтось принципово оголосив протест людям, що називали себе організаторами, інші, з огляду на вже поламаних «коней», просто поїхали додому або засмагали на сонечку і купалися в морі.
«ФАВОРИТ» не здається!», - з таким гаслом на вустах, сповнені ентузіазму єдині представники Заходу йшли до фіналу. Нажаль, за сміливість і екстремальність довелося платити. При спуску один з івано-франківців невдало впав і зламав ключицю. Гіркий присмак розбитих сподівань знівелювали досягнення Наталі Найди – прекрасної представниці івано-франківських даунхіллерів. Ця тендітна дівчина зробила визначальний внесок в презентацію івано-франківського клубу альтернативних видів спорту «Адреналіновий стиль» на всеукраїнській і навіть частково закордонній арені.
Змагання залишили в учасників багато неоднозначних і суперечливих вражень, проте здобутий досвід того вартий. Це ще один щабель на шляху їх становлення.
Велосипедисти висловлюють щиру подяку мережі супермаркетів «Фаворит» і особисто Олегу Романовичу Бахматюк за надану фінансову підтримку для участі у змаганнях.

Надя Черниш
«Галицький Кореспондент»
від 20 жовтня 2005
[/i]

Че
* * *
Стать:чол

Повідомлення Че » 17.10.05 14:23

ребята может я и не знаю, но кто говорил Вам по поводу того, что бы не говорили на украинском? :(
Patria o Muerte !

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 17.10.05 14:39

стосовно української, то це ми чули від місцевого населення (зокрема заввідділення травматології - молодий мужчина років 35, та кількох незовсім повнолітніх алуштянських байкерів, один з яких руку зламав на Ракетчиці) і зовсім не від бабульок, бо з ними не спілкувалися ;)

Петя Велосипедов
* *

Повідомлення Петя Велосипедов » 23.10.05 08:57

2 pressa я например приезжий и украинский не понимаю да и учить некогда но считаю что украинцы имеют право говорить на родном языке в любой стране мира тем более у себя дома так что не парься , идиотов везде хватает
для меня правильная украинская речь звучит как музыка ( к суржику не относится )

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 23.10.05 21:22

Самый интересный факт, что больше всего недовольства высказывают именно те, кто неучаствовал. Так что вы ув. PrEsSa обсуждать трассу вообще права неимели т.к. к велосипеду вообще никакого отношения неимеете. А вообще уровень катания Ивано-Франковских райдеров помойму слишком низкий для такой гонки, поэтому, мне кажется, они и недовольны :anti:

nik1
* * * *

Повідомлення nik1 » 24.10.05 15:52

Опять началась женская логика:

Здесь что все тока по русски говорят?
Тогда на украинском разговаривать нельзя?
Так здесь сплошные антиукраинцы...
Еще и морды за украинский набьют?
(вышеперечисленное - мысленный монолог человека с женской логикой после того как он услышит хоть одно русское слово.)
Я свободно говорю на русском, украинском.
Такие же слухи, только нооборот (незя по русски говорить) слышал, когда ехал в карпаты. На месте как обычно увидел, что все там нормально.

А гопники и разводилы наедут в любом случае, хоть ты русский, украинец или уругваец. Им предлог какойто ведь нужен...
})

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 24.10.05 18:01

сонечко золотеньке! ти певно жорсткий шовініст, але тут твої принципи не працюють, тому, що йдеться про факти засвідчені представниками обох статей
і взагалі про мову йшлося в загальній картині вражень про Алушту, а не спілкування з райдерами, там якраз все було ок, якщо не враховувати кількох самовпевнених і трішечки неповнолітніх місцевих хлопців на байках, але все це я списую на надлишок пива в організмі, бо пізніше почула вибачення ;)
отаке :^:

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 24.10.05 18:04

Самый интересный факт, что больше всего недовольства высказывают именно те, кто неучаствовал. Так что вы ув. PrEsSa обсуждать трассу вообще права неимели т.к. к велосипеду вообще никакого отношения неимеете. А вообще уровень катания Ивано-Франковских райдеров помойму слишком низкий для такой гонки, поэтому, мне кажется, они и недовольны :anti:
я вже пояснювала що в матеріали статті увійшли не лише мої власні спостереження, а й думки людей з якими спілкувалася, а про рівень франківчан мабуть не тобі судити, якщо ти звичайно не чемпіон світового (або хоча б всеукраїнського ;) класу)

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 24.10.05 21:54

Про уровень Ивано-франковцев можно судить по ихним результатам ;) Я на димерджи проколол колесо, на айори у меня раскрутился успокоитель потерялся болт и пол трассы болт затирал за покрышку, а на ракетчиках я вообще не участвовал в итоге я двадцатый, а никто из Ивано-Франковцев даже в 25 невошли при том что везде участвовали и проблем с железом может у кого-то и были но не у всех это точно. А лучший райдер команды "Фаворит" 28-й :)

Narik
* *

Повідомлення Narik » 24.10.05 22:11

Мих ну мог бы не так откровено то ..... :)))

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 25.10.05 15:56

Про уровень Ивано-франковцев можно судить по ихним результатам ;) Я на димерджи проколол колесо, на айори у меня раскрутился успокоитель потерялся болт и пол трассы болт затирал за покрышку, а на ракетчиках я вообще не участвовал в итоге я двадцатый, а никто из Ивано-Франковцев даже в 25 невошли при том что везде участвовали и проблем с железом может у кого-то и были но не у всех это точно. А лучший райдер команды "Фаворит" 28-й :)
ну то сонечко можеш сам зробити висновки про те, як нараховувалися бали, а не як франківські катаються, так само як і райдери з інших міст, мабуть...
я не кажу, що всі наші супер-пупер-мега, але якісь сумніви, щодо оцінювання виникають миттєво ;)
пробиті колеса і мінус одна траса...дивно якось *oops*

Tanya
* *

Повідомлення Tanya » 25.10.05 16:24

ну то сонечко можеш сам зробити висновки про те, як нараховувалися бали, а не як франківські катаються, так само як і райдери з інших міст, мабуть...
я не кажу, що всі наші супер-пупер-мега, але якісь сумніви, щодо оцінювання виникають миттєво ;)
пробиті колеса і мінус одна траса...дивно якось *oops*

Уважаемая PrEsSa, я не могу понять, что Вам не понравилось в системе начисления баллов!?
Осмелюсь заподозрить Вам известно, что по системе UCI начисляются баллы на всех соревнованиях мирового уровня.
В Алуште за основу была взята их система начисления баллов.
Более подробно Вы можете посмотреть об этой системе здесь http://www.uci.ch/

Может быть вы сомневаетесь в объективности судейства?
Тогда нужно было подавать аппеляцию.
:anti:

Tanya
* *

Повідомлення Tanya » 25.10.05 16:29

Блин я с вас варюсь !!!! вот тебе протокол шитай http://velotrade.com.ua/forum/viewtopic.php?t=22
Без обид но уже надоело.. то организацыя г... тперь результаты тоже г...
Может девушка не понимает, что райдер занявший в двух этапах первые места и больше даже не участвовав, либо занимав фиговые места, может смело попасть в 10 в итоговых результатах.... грубо говоря, но суть остается той же

а может она вообще далека от МТБ (без обид)

F.O.X.

Повідомлення F.O.X. » 25.10.05 16:30

дАлека
Жить хочется лучше, а приходится веселее...

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 25.10.05 17:27

Блин я с вас варюсь !!!! вот тебе протокол шитай http://velotrade.com.ua/forum/viewtopic.php?t=22
Без обид но уже надоело.. то организацыя г... тперь результаты тоже г...
Может девушка не понимает, что райдер занявший в двух этапах первые места и больше даже не участвовав, либо занимав фиговые места, может смело попасть в 10 в итоговых результатах.... грубо говоря, но суть остается той же

а может она вообще далека от МТБ (без обид)
ну люди :) це вже смішно! йшолся про пробиті колеса!!! :) яке може бути перше місце якщо ти стоїш на трасі і качаєш? поясніть "далекій" :^: :^: :^:

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 25.10.05 17:33

Может быть вы сомневаетесь в объективности судейства?
Тогда нужно было подавать аппеляцию.
:anti:
та до чого тут апеляція ;) поясніть оце будь-ласка
*oops* *oops* *oops*
Я на димерджи проколол колесо, на айори у меня раскрутился успокоитель потерялся болт и пол трассы болт затирал за покрышку, а на ракетчиках я вообще не участвовал в итоге я двадцатый, а никто из Ивано-Франковцев даже в 25 невошли при том что везде участвовали и проблем с железом может у кого-то и были но не у всех это точно. А лучший райдер команды "Фаворит" 28-й :)

Narik
* *

Повідомлення Narik » 25.10.05 17:47

Ты наверное про 1 этап ! 2 гонки когда Валек ее выграл ! если незнаеш я думаю лучши молчать... у него колесо пробилось на моих глазах ето было ровно за 15 м до финеша !!!

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 25.10.05 17:57

у него колесо пробилось на моих глазах ето было ровно за 15 м до финеша !!!
:gerl: ну то до чого тут ці розмови "ой я такий класний з пробитим колесом швидше за франківських приїхав"?
;)

Tanya
* *

Повідомлення Tanya » 25.10.05 18:18

PrEsSa, Вы меня удивляете! :duma: :help1: Вы вообще читаете,что вам пишут
приведу наглядный пример :uchitel:
Возьмем за пример результаты Freerider'а, надеюсь он не будет возражать! :gerl:
1 этап
21 Левченко Михаил 3:08.26 7 102
2 этап
21 Левченко Михаил 07:07.87 36 40
3 этап
21 Левченко Михаил 07:31.44 12 84
4 этап
21 Левченко Михаил не стартовал 0 0
итого

21 Левченко Михаил Мариуполь/ВелоСтрит 20 226

номер\ФИО\время\место\балл

это подтверждает то, что я писала выше! и скажите мне, что тут непонятного!?
если райдер прокололся во время гонки - это никоим образом не значит, что он тут же начнет клеиться и накачивать колеса.
он просто поедет на спущенном колесе #super

PrEsSa
*

Повідомлення PrEsSa » 25.10.05 19:27

если райдер прокололся во время гонки - это никоим образом не значит, что он тут же начнет клеиться и накачивать колеса.
он просто поедет на спущенном колесе #super
ну якщо за 15 метрів до фініша, то звичайно :kolobok:

Tanya
* *

Повідомлення Tanya » 25.10.05 19:39

Без комментариев :smt075

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 25.10.05 21:45

давно я велокиївне читав, а даремно, тут ТАКІ хохми :D
добер що є такі люди як Пресса, настрій піідймається :D

2 Tanya
не сприймай все так близько до серця, дивись на такі річі з посмішкою, це насправді дууже весело :)

F.O.X.

Повідомлення F.O.X. » 25.10.05 21:53

меня умиляет, когда моль начинает играть роль бабочки, потому что бабочки внушили, что похоже.....мадам попуститесь, они ехали как могли, как хотели или как старались и откровенно было больше слов и косичек, чем результатов...к чему икру метать в источник в котором Вы не водитесь? попуститесь;)
Востаннє редагувалось 25.10.05 22:00 користувачем F.O.X., всього редагувалось 1 раз.
Жить хочется лучше, а приходится веселее...

F.O.X.

Повідомлення F.O.X. » 25.10.05 21:59

ну якщо за 15 метрів до фініша, то звичайно :kolobok:
Мишка половину второй трассы на Демерджи проехал на спущенном...
ЗЫ: вот тут я точно не заинтересованное лицо, даже навыерно напротив, поскольку он наши интересы не отстаивал...
ЗЗЫ: пора кому-то на практику в бмх форум;)

Tanya
* *

Повідомлення Tanya » 26.10.05 08:19

2 Tanya
не сприймай все так близько до серця, дивись на такі річі з посмішкою, це насправді дууже весело :)

ти так про мене турбуєшся, що аж приємно :gerl1:

а кроме как с улыбкой на такие вещи смотреть и не получается :D
а вдруг она серьезно? нужно ж объяснить....
а если она выражает мнение команды Фаворит........... :smt022

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей