Так что Оболонь на матрас не поедет?А матрас обешает быть знатным!А дружественный академ городок что тоже решил искоренять матрасы???
Поняття матрасів у всіх різне. Я не єдиний представник Оболоні тому нічого тобі конкретно сказати не можу

. Ті люди, з якими я декільки раз катався теж не мають сильного такого бажання сидіти декілька годин, пити пиво і бринькати під гітару... і мерзнути.
От одного матраса к другому!А искоренять это вы сказали конечно грубо......
Ну що ж... Зараз мене вдарить у філософію

. Значить так: Ти плутаєш просто відпочинок і матрас. Причому уже дістало слово "ЗНАТНИЙ" матрас. Який він в чорта знатний? Хтось взагалі розуміє що це значить? Був я якось на "ЗНАТНОМУ" матрасі на Голубому озері. Після цього сказав - НІ. Пора замінювати слово матрас на відпочинок. Тепер я чудово розумію тих людей, які на такі подібні стадні попойки (50 чоловік) просто не їздять. На "ЗНАТНОМУ" матрасі було тільки декілька байкерів, всі інші - то були люди, яким просто хотілося поїхати на природу і понапиватися - так, саме так, іменно понапиватися, а потім і поригати. Вони і байк то бачать раз в рік, не більше. Ми з Ліві хотіли якнайкраще, але вийшло як завжди......
2 дедок а зачем кататся только ради кататния?????
Для мене велосипед це, перш за все, відпочинок! Коли я кручу педалі я просто відпочиваю від роботи, від міста, від людей і т.д. По-друге це також деякі фізичні досягнення. Зараз я відчуваю себе набагато краще ніж 2 роки назад. Ой, да що тут розказувати.. Все.. Зупиняюсь.
и не важно 20 минут или 4 часа) главное в удовольстви!
Ось тут ти і помилився. Попробуй поматрасити 20 хв. і 4 години. Повір мені - ти відчуєш різницю!

Я сам також зупиняюсь буває на годинку другу для відпочинку, щоб щось перекусити і т.д. і навіть п'ю пиво.
А вот просто поехать укататся и приехать домой мертвым!ЗАЧЕМ прикол то в чем батенька??!
Немає тут ніякого приколу і ніхто не каже що потрібно до смерті крутити педалі. Якщо ти вбачаєш в поїздках тільки одні матраси, то це твоє діло. Я ж в них бачу дещо інше.
А по поводу поїздок ввечері - пропоную забити на кляту Довбичку і придумати щось цікавіше.