Ты наверное по ошибке считаешь, что современное искусство появилось по щелчку пальцев? Что этому ничего такого не предшествовало.
Если да (судя по твоим высказываниям), то это твоё основное ЛЮБИМОЕ заблуждение, которое ты лелеешь.

Я читав історію сучасного мистецтва. І різних його напрямків. Йому таки щось передувало. Бажання випендрититися. І насрати на класику. І зробити все по-своєму. Так діти завжди роблять. А батьків при цьому назвивають олдфагами, ще й запитують іронічно, чи вони мамонтів бачили

. Тільки нічого доброго з цього ніколи не виходило. Але то стає зрозумілим тільки, коли ті діти підростуть.
А зачем ты противопоставляешь эволюцию и искуственность?
Тому що вони антагоністи. Ти ж сам вважаєш, що все воно в мистецтві має само по собі, без сторонніх впливів, розвинутись, утрястися і відсіятись лишнє. Еволюційним шляхом. І я так вважаю. Однак відвертий генетичний хлам природа не пускає навіть в еволюцію, вона його відсіює ще до родів, на ембріональному етапі, бо нема чого зусилля на обточування і поліровку всілякої хренотєні тратити. Я також такого хламу не хочу бачити в мистецтві, воно навіть еволюції не заслужило своєю бездарністю. Гавно на палочці воно завжди гавно на палочці. І це всім навколо зрозуміло. За винятком окремих "мистецтвознавців". Хоча називати це мистецтвом недоречно, пошло та лицемірно. Але чого не зробиш заради слави, щоб тебе вважали крутим та особливим, чи то на рівні автора твору, а чи на рівні мистецького критика. З цим боротися досить важко... Бо на цій же ж тезі крутизни базується все суспільне виховання хом'ячків, які потім будуть пахати на папу карло. Причому ця теза абсолютно не залежить від ступеня демократичності суспільства, так само це в нас, у рашці, чи в америці... І ти також гоїв допомагаєш рабовласникам виховувати? Ню-ню... Давай краще до нас, анархістів. Вільного мистецтва в нас багато, супрематизму також вистачає, але гавно на палочці під видом мистецтва у нас все одно не в повазі, незважаючи на абсолютно свободолюбиву концепцію, яка передбачає первинність індивідуальних свобод перед суспільними обов'язками.
Ладненько, давай щось цікавішого сюди закину, бо ця словесна тріпотня ну точно вже не мистецтво, хоча дехто вважає це мистецтвом риторики. Ну, до виловлювання багів в риториці ми потім доберемось, а то ще не всі роги малярам, які прикидуються художниками, пообламали.
Знайдіть сім відмінностей між моделькою першого мерсовського автомобіля і оригіналом. Ну, окрім, масштабу, звісно

. Красива робота. Акуратна. Функціональна. І досить добре деталізована

. На, жаль, більшого розрішення картинок не знайшов

.