Лучший велосипед за 7500 - 8000 гривен.

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Marex
*
Стать:чол
Лучший велосипед за 7500 - 8000 гривен.

Повідомлення Marex » 7.7.14 17:08

Приветствую всех. Подскажите пожалуйста оптимальный велосипед в ценовом диапазоне 7500 - 8000 гривен.

MaD_CameL

Re: Лучший велосипед за 7500 - 8000 гривен.

Повідомлення MaD_CameL » 7.7.14 21:02

зеленый!
а чтобы ответ был более обстоятельным, прочитайте эту статью, и дайте побольше вводных данных, как там рекомендуется.
ведь правильно поставленный вопрос - это половина ответа.
тему переношу в соответствующий раздел
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

dimaxer
* *

Повідомлення dimaxer » 10.7.14 12:44

как минимум, мне на них было удобно сидеть, в отличии от келисов/кубов/треков
Питання до автора теми і до спеців - підкажіть, будь ласка, що означає, що на одному велосипеді зручно сидіти, а на іншому незручно? У мене вже є велосипед і зараз питання не так актуально стоїть, але все одно дуже цікаво. Зручність сидіння це що? Для мене це розмір рами, висота сидіння, розмір, форма, винос і інші характеристики руля. Хіба може фірма-виробник якось впливати на зручність посадки? Дякую.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 10.7.14 12:49

у різних велосипедів різна геометрія. кожен виробник сам проектує свою розмірну сітку і сам вирішує, які компоненти ставити(довжина виносу там, чи ширина керма), тому виходить так, що одному відразу підходить умовний велосипед А, а іншому В. Звичайно, всі параметри можна підігнати під себе, підібравши потрібний винос, сідло підсиділ з офсетом чи без ітд, але це все-таки справа досвідчених велосипедистів, а ми тут рекомендуємо новачкам, тому для початку треба вибирати. щоб було зручно :)
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

dimaxer
* *

Повідомлення dimaxer » 10.7.14 13:25

у різних велосипедів різна геометрія. кожен виробник сам проектує свою розмірну сітку і сам вирішує, які компоненти ставити(довжина виносу там, чи ширина керма), тому виходить так, що одному відразу підходить умовний велосипед А, а іншому В. Звичайно, всі параметри можна підігнати під себе, підібравши потрібний винос, сідло підсиділ з офсетом чи без ітд, але це все-таки справа досвідчених велосипедистів, а ми тут рекомендуємо новачкам, тому для початку треба вибирати. щоб було зручно :)

Дякую за відповідь. Висловлю свою припущення, що це все фігня і головна проблема - це бубочка в голові. Насправді класичні МТБ у всіх виробників "однакові" і хіба вже супер-пупер цяця-гонщик зможе сісти на один і сказати, що те зручне, а те не зручне. І що регулюванням сідла і руля можна зробити абсолютно все. Я не хочу образити автора теми, але мені дико звучить, що Орбеа зручна, а Трек не зручний (це я для прикладу кажу). Хоча Орбеа супер велосипеди, сам був кілька разів на проспекті Перемоги, але ціни в них дуже високі і за такі гроші можна взяти не буду називати яку фірму на порядок (або на два) вище.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 10.7.14 13:53

Дякую за відповідь. Висловлю свою припущення, що це все фігня і головна проблема - це бубочка в голові. Насправді класичні МТБ у всіх виробників "однакові" і хіба вже супер-пупер цяця-гонщик зможе сісти на один і сказати, що те зручне, а те не зручне. І що регулюванням сідла і руля можна зробити абсолютно все. Я не хочу образити автора теми, але мені дико звучить, що Орбеа зручна, а Трек не зручний (це я для прикладу кажу). Хоча Орбеа супер велосипеди, сам був кілька разів на проспекті Перемоги, але ціни в них дуже високі і за такі гроші можна взяти не буду називати яку фірму на порядок (або на два) вище.
ну не зовсім. ось берем геометрію трек
хардтейли МТВ на 26 колесах - класичніше нікуди. є дві лінійки 4х00 та 3х00(я залишив лише ЕТТ, бо ми саме про цей параметр говорим, хоча й по іншим є відмінності)
4 Series
13.5 in 52.0
15.5 in 55.0
17.5 in 57.7
18.5 in 59.1
19.5 in 60.5
21.5 in 63.0
23.5 in 65.0
3 Series
13 in 52.4
16 in 55.0
18 in 56.5
19.5 58.0
21 in 59.0
22.5 60.0
перше, що кидається в око, що розмірна сітка взагалі інша. у 4х00 йде 13.5, 15.5, 17.5, 18.5, а от у трьохтисячної 13. 16, та 18, тобто одним розміром менше і тому то там, то сям по півдюйма то додадут, то віднімуть.
Берем ЕТТ двох аналогічних розмірів - 19.5" у 4х00 це 605 мм, а у 3х00 580. тобто на 2 з половиною см менше! при цьому може бути, що на трьохтисячці ще й винос коротший ставлять. Це дуже суттєво. Скажем більше, у трьохтисячних в розмірі 22.5 ЕТТ все одно менша, ніж у чотирьохтисячних в 19.5 ;)
І це один виробник. А в різних все це може дуже сильно змінюватись.
Хоча дійсно, те, як сприймає людина, часто значить набагато більше. От хоче він мати червоний велосипед, або ж сподобалась зовні орбея, і все - він найзручніший стає. Стикався з цим безліч разів. А якщо вел трішки малий чи великий, то все можна підправити заміною виноса, керма, підсиділа. Але це не 2-3 чи 5 см, бо занадто довгий, чи занадто короткий винос теж дає масу незручностей.

dimaxer
* *

Повідомлення dimaxer » 10.7.14 17:48

Хоча дійсно, те, як сприймає людина, часто значить набагато більше. От хоче він мати червоний велосипед, або ж сподобалась зовні орбея, і все - він найзручніший стає. Стикався з цим безліч разів. А якщо вел трішки малий чи великий, то все можна підправити заміною виноса, керма, підсиділа. Але це не 2-3 чи 5 см, бо занадто довгий, чи занадто короткий винос теж дає масу незручностей.
Дякую за відповідь! Я мав на увазі, що людина не міряє собі ЕТТ і рулеткою міряє розміри рами (я перед покупкою велосипеда ледве не здурів від того, як то ЕТТ виміряється-розраховується), а просто сідає на велосипед і розуміє - чи він підходить їх по зросту, чи нічого їй не заважає. Впевнений, що у будь-якого виробника завжди знайдеться розмір, який підійде.

На рахунок червоного велосипеда і ззовні Орбеа - ой, це 100%. Я не знаю як у спеців, але у чайників це просто "клац-клац в голові" і нічого з цим не поробиш. От для мене Орбеа це секс. Трек купив бо така пропозиція була, що Орбеа би коштувала більше ніж у два рази дорожче у тій самій комплектації. Хоча і Трек супер ззовні. А от дивитися на деякі навіть реально дорогі не можу і все. От таке. Велосипед теж повинен подобатися очима. :)

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей