+1Я думаю ехать.
10-20--10-30 на Площади
Мы с Оноре, проехали в колонне по центру до Европейской, потом остальной поток поехал на Труханов.Кто был ?
Паша, 1000 набор! Это где такие горы?Поки що подивимось на бажаючих))) трек буде приблизно на 100, з набором близько 1000, весь набір приблизно на перших 70 км
Відразу за порогом))) Трек починається з знайомих Лиска-Голосієво, все проїздиться...нічого "пєшкадрального"...майже......Это где такие горы?
Предварительно я за!Відразу за порогом))) Трек починається з знайомих Лиска-Голосієво, все проїздиться...нічого "пєшкадрального"...майже......Это где такие горы?
Перший пішов...Предварительно я за!
Тогда огласи весь регламент!! Сбор, вода, еда, водоёмы для купания?І тебе порахували![]()
![]()
Тож попередньо маємо мінімум бажаючих поїхати![]()
Оскільки, при бажанні, на цьому напрямку можна "нагодувати рельєфом" майже кого завгодно, а ми ставимо перед собою альтернативну ціль - спокійно покататися, відчути рельеф, помилуватися краєвидами, то відповідно до цієї концепції темп і напрямок задаю я
І взагалі - до порад прислухаємося, накази виконуємо беззаперечно
якими б вони не були
![]()
Усі згодні?![]()
Так![]()
Одностайно!!!![]()
Далі буде...
50 км это вечерняя вылазка))Километров на 50-60 я бы согласился на 28 число. А вот 100 км как-то не хочется ехать
Привет, что бы знакомы не очкавали предложи им трек в виде стадиона"КИСИ от заката до расвета" )))Оба знакомых очень желают увидеть трек, но предварительно "очкуют" ехать))
Я пока что под вопросом. Предварительно да.
Ну тут кому как50 км это вечерняя вылазка))Километров на 50-60 я бы согласился на 28 число. А вот 100 км как-то не хочется ехать
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість