+1Я думаю ехать.
10-20--10-30 на Площади
Мы с Оноре, проехали в колонне по центру до Европейской, потом остальной поток поехал на Труханов.Кто был ?
 Re: СОЛОМЕНКА
Re: СОЛОМЕНКА Оскільки на наступні вихі вихів буде багато
  Оскільки на наступні вихі вихів буде багато   то є пропозиція 28 або 29 "пожерти рельєфу" у спокійному темпі
 то є пропозиція 28 або 29 "пожерти рельєфу" у спокійному темпі   

згоден... пропозиція вкрай заманлива
 згоден... пропозиція вкрай заманлива  

Паша, 1000 набор! Это где такие горы?Поки що подивимось на бажаючих))) трек буде приблизно на 100, з набором близько 1000, весь набір приблизно на перших 70 км
Відразу за порогом))) Трек починається з знайомих Лиска-Голосієво, все проїздиться...нічого "пєшкадрального"...майже......Это где такие горы?

Предварительно я за!Відразу за порогом))) Трек починається з знайомих Лиска-Голосієво, все проїздиться...нічого "пєшкадрального"...майже......Это где такие горы?
Перший пішов...Предварительно я за!

зростають)))
 зростають)))

, помилуватися краєвидами, то відповідно до цієї концепції темп і напрямок задаю я
 , помилуватися краєвидами, то відповідно до цієї концепції темп і напрямок задаю я  І взагалі - до порад прислухаємося, накази виконуємо беззаперечно
 І взагалі - до порад прислухаємося, накази виконуємо беззаперечно  якими б вони не були
 якими б вони не були   

Тогда огласи весь регламент!! Сбор, вода, еда, водоёмы для купания?І тебе порахували

Тож попередньо маємо мінімум бажаючих поїхати
Оскільки, при бажанні, на цьому напрямку можна "нагодувати рельєфом" майже кого завгодно, а ми ставимо перед собою альтернативну ціль - спокійно покататися, відчути рельеф, помилуватися краєвидами, то відповідно до цієї концепції темп і напрямок задаю я
І взагалі - до порад прислухаємося, накази виконуємо беззаперечно
якими б вони не були

Усі згодні?
Так
Одностайно!!!
Далі буде...

50 км это вечерняя вылазка))Километров на 50-60 я бы согласился на 28 число. А вот 100 км как-то не хочется ехать
Привет, что бы знакомы не очкавали предложи им трек в виде стадиона"КИСИ от заката до расвета" )))Оба знакомых очень желают увидеть трек, но предварительно "очкуют" ехать))
Я пока что под вопросом. Предварительно да.
Ну тут кому как50 км это вечерняя вылазка))Километров на 50-60 я бы согласился на 28 число. А вот 100 км как-то не хочется ехать
 Подожду трек, может где-то посередине маршрута можно будет отсоединиться.
 Подожду трек, может где-то посередине маршрута можно будет отсоединиться.Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей