Бідні нещасні полуумні пацаки. До них тільки зараз починає доходити, що вони путіну і нах¥й нє нужньі зі своєю рускоязьічністю. Що тільки завдяки їхнім попам, які блокували воєнні частини в Криму, а зараз прикривають собою терористів в Слав'янську, путін буде мати хороший секс. Зараз русскім бути не тільки встидно, а й небезпечно для своєї задниці. Путін не буде тр@хати українців (бо вони йому не дають), а рузкі з радістю розсовують булки, щоб впустити в себе рассею, патріотично, чо. Нуну, головне не тріснути від переповнення російською "любовью". І щоб поцілував на прощання...За что мы здесь воинские части блокировали...Сейчас делаете что бы Украина над нами смеялась.... Получили предатели!
Цікаво, а в роіссі виборчі дільниці організували? Я щось такого не чув...Австралия едет голосовать
http://www.pravda.com.ua/articles/2014/05/24/7025811/Сегодняшнюю Украину делят на активистов с желто-голубыми и георгиевскими ленточками, на патриотов и предателей, на сепаратистов и защитников территориальной целостности.
Но существует и более глубокий ментальный разлом, разделивший наше общество на две части. На тех, кто радуется вражеским трупам, потому что они вражеские. И на тех, кто не может радоваться, потому что это трупы.
Ну так по четыре рулона ТБ, и два списка. Это уже в 5 раз дольше чем с одним маленьким листочком. Да и комиссия, как никогда, малочисленна.И кто-то после увиденного на избирательных участках скажет что на референдуме в Крыму и на Донбассе была явка 80-90% ??? Ну-ну... Мне повезло - я пошел аккурат как чуть буря рассосалась - часа полтора потратил. Когда уходил уже забили участок в дрова, еле вышел (в т.ч. пытаясь протиснуться через поток входящих людей).
А здесь будет мало фальсификаций:Розвинені країни такі системи мають. Є багато засобів ідентифікації особи.
Подумалося, стоячи в черзі, що найпростіший термінал, що сканує паспорт, як у аєропорту, виконає усю паперову роботу за отих тіток у коміссіях, та позбавить черг.
А ще мені здається, що це будуть найменш фальсифіковані вибори, бо усі карусельщики та оплачувані туристи ізольовані на востоку.
Центральная избирательная комиссия разрешила участковым избиркомам Донецкой и Луганской областей в исключительных случаях подавать протоколы на неофициальных бланках и ставить на них неофициальные печати. Об этом на брифинге сообщила замглавы ЦИК Жанна Усенко-Черная.
Естонія або Швейцарія - достатньо розвинені країни?Покажіть мені розвинену країну, де голосування відбувається електронним чином. Росію не пропонувати. Північну Корею теж.
в Эстонии населения не больше чем в харьковском р-не., да и к развитым странам она ну ни как не относится.Естонія або Швейцарія - достатньо розвинені країни?Покажіть мені розвинену країну, де голосування відбувається електронним чином. Росію не пропонувати. Північну Корею теж.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей