наведіть приклад, бу можуть не пойнять трохаСтворюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..
Йо... спокійніше, ніхто поштарів не ображає. Просто катючись на велосипеді можна виконувати значно складніші і оплачувані дії ніж курєрська доставка.наведіть приклад, бу можуть не пойнять трохаСтворюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..![]()
не то шоб я такий фанат мессенджкрів, але це теж робота, тому тих хто її робить я авансом поважаю. І взагалі як субкультурний пласт вони повинні бути в місті!
всьо, піду віддам голоси![]()
С.У!
Ви мислите як таксист.. Суть унікальності проекту в тому щоб ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМУ КЛІЄНТА УНІКАЛЬНИМ СПОСОБОМ а не виконувати тарифіковану дію гривня \кілометр, такі послуги зажди оплачують особливим тарифом, і виконувати це треба ОСОБЛИВО. Ключове слово - ПІРОРІТЕТу мене як раз проблема насувається по роботі, тому буду розривати контракт.
от думаю ну його нахєр ту "правільну роботу", може дійсно нєміров страждущщім розвозить..
Проще доставить днём после обеда от Бессарабской площади до МайданаКолись мені заплатили за доставку Пляшки горілки НЕМІРАВ блоку цигарок і пари палок ковбаси за дамбу Гес + 7 кеме - 500 грн (не враховуючи вартості закупки) . Бо людям треба було в 4 години ранку і терміново. І таких треба - безліч
Лучше быть управляющим банкаи получить от управляющего банка за доставку 750 грн, чем носиться за ГРЭС в пять утра.
ох, сомневаюсь сомневаюсьЛучше быть управляющим банка
Извините, но я не ищу работу курьером, я спрашивал за возможные варианты заработка в Киеве с использованием велосипеда, поскольку никакой конкретной информации я найти не сумел. Ваш вариант довольно интересный, но реализовать его очень непросто, как по мне.Створюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..
Закупщик - так це називається ....можна почати пошук, стежка далі виведе.Извините, но я не ищу работу курьером, я спрашивал за возможные варианты заработка в Киеве с использованием велосипеда, поскольку никакой конкретной информации я найти не сумел. Ваш вариант довольно интересный, но реализовать его очень непросто, как по мне.Створюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 214 гостей