Велосипед, как способ заработать.

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
babah
* *
Стать:чол
Велосипед, как способ заработать.

Повідомлення babah » 21.5.14 09:08

Поскольку недавно я лишился своей любимой работы, а новую найти не так уж и просто, хотел бы выяснить возможность заработать деньги на своем велосипеде(курьерская доставка и т.д.) Педали, желание и отличную физподготовку гарантирую! Может кто знает что, или уже работает, буду благодарен за инфу! Надеюсь, правила форума не нарушил(кажется, нет) Спасибо!

Stail
* * * *

Re: Велосипед, как способ заработать.

Повідомлення Stail » 21.5.14 10:33

Это к Игорю обратись, который Тигор. :) вот только удовольствие от катания пропадет....
Нельзя обьять необьятное!!!

Борька_бабник
* * *
Звідки:Печерск-Нивки (Мариинский, Труханов, Министерка, Пуща, Дубки)

Повідомлення Борька_бабник » 21.5.14 14:01

:duma:
Байкеры называют дорогой то место, где собираются проехать.

Moon13
* * *

Повідомлення Moon13 » 25.5.14 09:43

Можно нафетишировать красивый крузер и сдавать в аренду фотостудиям на фоне заката :crazy:
Катать нельзя фотографировать © Michael Isachenkov

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 25.5.14 10:27

Створюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..

I+S
* * *

Повідомлення I+S » 25.5.14 10:51

Створюйте свою безальтернативну нішу в якій велотранспорт буде визначальним, піти тупо в курьєри це примітив, ноги возять голову а не попу..
наведіть приклад, бу можуть не пойнять троха :duma:

не то шоб я такий фанат мессенджкрів, але це теж робота, тому тих хто її робить я авансом поважаю. І взагалі як субкультурний пласт вони повинні бути в місті!

всьо, піду віддам голоси :pop:

С.У!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 25.5.14 11:16

наведіть приклад, бу можуть не пойнять троха :duma:

не то шоб я такий фанат мессенджкрів, але це теж робота, тому тих хто її робить я авансом поважаю. І взагалі як субкультурний пласт вони повинні бути в місті!

всьо, піду віддам голоси :pop:

С.У!
Йо... спокійніше, ніхто поштарів не ображає. Просто катючись на велосипеді можна виконувати значно складніші і оплачувані дії ніж курєрська доставка.
Для початку можна спробувати розкрутити проект (bay&delivery) закупка і доставка, будь чого в найкоротші терміни.

Схема роботи . У умовного доставщика на руках до 10.000 грн. Оператор забезпечує гарантування розрахунку за закупку і доставку шляхом ведення персональних акаунтів або миттєвого розрахунку приват 24.
Приклади того що може бути потрібним миттєво безліч. Починаючи від якихось деталей для будівництва без яких не можна закінчити заплановані -проплачені дії спеціалістів, закінчуючи терміновою закупкою ліків.
Далі ваша фантазія..
Акцент профілю діяльності на компетентній ЗАКУПЦІ!!!!! А також індивідуальний роботі з клієнтом за яким закріплюється, бажано , один і той самий Biker\Byer .
Гадаю кур'єрам в цій роботі немає шо робити, так само як і розумово-обмеженим таксистам, це нова ніша індивідуальний помічник на колесах який з пів слова зрозуміє проблему, і на кінець фрази вже буде мати варіанти вирішення проблеми.
Мені ця тема теж цікава , якби був вільний час зібрав би босоту і ліпив би якийсь бізнес. Впевнений що босота і сама може щось створити :friends:

пісі: Колись мені заплатили за доставку Пляшки горілки НЕМІРАВ блоку цигарок і пари палок ковбаси за дамбу Гес + 7 кеме - 500 грн (не враховуючи вартості закупки) . Бо людям треба було в 4 години ранку і терміново. І таких треба - безліч

I+S
* * *

Повідомлення I+S » 25.5.14 14:39

у мене як раз проблема насувається по роботі, тому буду розривати контракт.
от думаю ну його нахєр ту "правільну роботу", може дійсно нєміров страждущщім розвозить.. :duma:

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 25.5.14 14:50

у мене як раз проблема насувається по роботі, тому буду розривати контракт.
от думаю ну його нахєр ту "правільну роботу", може дійсно нєміров страждущщім розвозить.. :duma:
Ви мислите як таксист.. Суть унікальності проекту в тому щоб ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМУ КЛІЄНТА УНІКАЛЬНИМ СПОСОБОМ а не виконувати тарифіковану дію гривня \кілометр, такі послуги зажди оплачують особливим тарифом, і виконувати це треба ОСОБЛИВО. Ключове слово - ПІРОРІТЕТ

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 25.5.14 22:10

Колись мені заплатили за доставку Пляшки горілки НЕМІРАВ блоку цигарок і пари палок ковбаси за дамбу Гес + 7 кеме - 500 грн (не враховуючи вартості закупки) . Бо людям треба було в 4 години ранку і терміново. І таких треба - безліч
Проще доставить днём после обеда от Бессарабской площади до Майдана
женские часы Christophe Claret
http://luxwatch.ua/catalog/christophe-claret/margot/
и получить от управляющего банка за доставку 750 грн, чем носиться за ГРЭС в пять утра.
Каждый по своему оценивает свое время и возможность заработать.
"Крупные рыбы" в сети заплывают редко, но бывает... 8)
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Nowl
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Nowl » 25.5.14 22:20

и получить от управляющего банка за доставку 750 грн, чем носиться за ГРЭС в пять утра.
Лучше быть управляющим банка
If you wait for perfect conditions, you'll never get anything done

I+S
* * *

Повідомлення I+S » 25.5.14 23:49

Лучше быть управляющим банка
ох, сомневаюсь сомневаюсь :duma:
деньги тянут на дно несвободы не хуже нищеты...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 26.5.14 00:01

Гроші це свобода. Свобода влаштовувати своє життя незалежним від обставин та не зручних людей.
Назвати кур'єра вільною людиною яка творить свою долю, аж ніяк не можу.
Я наголошую на тому що, за основу повинні братися професійні контакти з клієнтами, часткова інтеграція в їх бізнес. Велосипедна мобільність + голова на плечах це майже якості супермена в нашому сьогоденні.
З теми тікаю, тому що вона скоро буде перетворена на флуд.

пісі: Коли я таксував , були вападки що я з клуба з промзони (теж оболонь) відвозив людину на Оболонь за 500 Евро (помилково).. Всяке було. Але від того житя ще досі мурахи як згадаю .. Таксі це пекло для людської душі.

babah
* *

Повідомлення babah » 27.5.14 15:08

Извините, но я не ищу работу курьером, я спрашивал за возможные варианты заработка в Киеве с использованием велосипеда, поскольку никакой конкретной информации я найти не сумел. Ваш вариант довольно интересный, но реализовать его очень непросто, как по мне.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 27.5.14 15:33

Извините, но я не ищу работу курьером, я спрашивал за возможные варианты заработка в Киеве с использованием велосипеда, поскольку никакой конкретной информации я найти не сумел. Ваш вариант довольно интересный, но реализовать его очень непросто, как по мне.
Закупщик - так це називається ....можна почати пошук, стежка далі виведе.
Я паралельно з основною роботою займався закупкою. Це реально.

Duran_Iev
* *

Повідомлення Duran_Iev » 29.5.14 10:51

Тоже, немного интересует вопрос заработка на велосипеде. И не очень понятна концепция предлагаемой выше идеи от Vadim Bus, точнее понятно но не совсем ясно что значит "Уникальный способ", как я понял это доставка или решение вопросов по просьбе клиента т.е. мы сделаем для вас что угодно и для созвучности сказать "УНИКАЛЬНО".
Но точно не согласен с тем что деньги это свобода! Свобода это ничто это ни то и не другое это внутри, и ни деньги ни дети ни родственники не являются олицетворением свободы. Поэтому если говорить за курьеров то у них больше свободы чем у, к примеру, менеджера по продажам. А вообще извиняюсь за оффтоп. Но деньги это отсутствие свободы, т.к. они тебя ставят в рамки цены.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 215 гостей