Навіщо? Саме по ньому на Москву підуть наші танкиКстати - а проспект московский будут переименовывать ?![]()
Громадське - это не национальное телевидение... и МИД Украины ноты МИДу России выдвигает... тогда для чего это? для чего военные в Крыму защищают как могут военные объекты? для чего активисты им помогают, для чего тогда этот весь сыр бор? если можно прийти компанией набить морду любому и так решить вопрос. У меня тоже есть люди, к которым у меня есть вопросы, так что я соберу однодумцев и пойду бить ему лицо для разъяснения своей позиции?Талааандно, вот громадскоэ тоже транслировало выступ хутина полностью и торжество перемогы отрывками.
Эт точно...я уже и военный билет нашел. А глупости все же постить не стоит...Или хотя бы обозначать свою позицию..Ціхонько, не кусайтесь. Нам ще воювати пліч-о-пліч. Краще мати двох ворогів спереду, ніж товариша, з яким посварився - ззаду.
Как минимум в том, что имея назначенного от своей партии генпрокурора, можно решать подобные вопросы в рамках закона - было б желанием. С желанием очевидно туго, а вот красиво поговорить - это всегда пожалуйста.І в чому, скажіть, Тягнибок неправий?
Риторика - то також зброя. Кличко он вольова людина, та двох слів зв'язати не вміє. На жаль. Політик - публічна особа, то його робота, виступати перед народом. От якби вони після засідань ВР виходили на Майдан і розказували людям простими словами про досягнуті успіхи і про те, що робиться для вирішення кризи - мені здається, довіра до них була би більшою. І моральний дух народу підтриманий на висоті. Слово - велика сила, другу сигнальну систему в людини ніхто не відміняв. Он путяха як перед москалями в телевізері розпинаеться. Пи..дить же ж. Але йому вірять.Как минимум в том, что имея назначенного от своей партии генпрокурора, можно решать подобные вопросы в рамках закона - было б желанием. С желанием очевидно туго, а вот красиво поговорить - это всегда пожалуйста.І в чому, скажіть, Тягнибок неправий?
omgПодія з тим головою першого каналу висмоктана з пальця, всі вже її пережували і забули, його треба було вбити тихенько. Те що відбулося звичайна провокація. Свободівці його побили за САБОТАЖ в воєнний час. А треба вбивати.
Та ви дістали! Москалі тут роблять, що хотять, входять-виходять, зброєю бряцають, людей б'ють, закони свої на території України приймають, а тут один раз "ботанік" дав по морді гопнику - скандал на весь світ підняли! То й добре зробив, що дав. Ну і пофіг, я знаю, що це суб'єктивне мислення і з такими підходами я нічим не відрізняюся від того москаля, так що мені тепер путіну іти ноги цілувати зі словами "вибачте нас, нерозумних, ми більше не будемо ваших людей ображати, зараз же перепросимо його і призначимо на пост Мірошниченка, хай контролює, щоб дитячі мультики замість кісельова випадково в ефір не поставили". Та пішов він нах, цей путін, разом зі своєю кодлою і своїми агентами в Україні! Він ворог і ставлення до нього вороже... А Мірошниченка пальчиком посварити, щоб Європа заспокоїлась і перевести на посаду керівника відділу боротьби з антидержавною пропагандою.Мірошниченко Ігор Михайлович - заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.
І що йому заважало вирішити питання ЗАКОННО через свій комітет?
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей