Снайпера поставили на колени перед портретами тех, в кого он стрелял.
Снайпера поставили на колени перед портретами тех, в кого он стрелял.
Знову віра в доброго царя/президента/прем'єра.![]()
Когда-то 3 года протирал штаны на 7-м этаже (арендовали офис в доме профсоюзов) и после пожара меня потянуло посмотреть на рабочее место как преступника тянет на место преступления, сложилось впечатление о выборочном выгорании.и будем выкладывать интересные фото
http://shkolota.net/chto-delat-esli-drug-predal/Янукович нас предал. (с) Ефремов![]()
Я йому повірив )
Бідний Сеня кролик.... Будуть виймати з мерса і бити морду щоранку по дорозі на роботу, або зеленкою поливати (((Громадський рух "Автомайдан" заявив про опозиційність до нової влади в Україні.
Про це заявив один з лідерів руху Сергій Коба зі сцени Євромайдану.
"Ми контролювали тих - поредніх, і тепер будемо так само контролювати вас, - наголосив він. - Ми будемо дивитися за кожним з вас!".
Він також попередив нових урядовців про відповідальність за корупцію.
"Нехай кожен з урядовців, нових урядовців, усвідомить, що йде до влади працювати на національні інтереси, а не на власний бізнес. Бізнес окремо, влада - окремо. Ми будемо за цим стежити - за зростанням ваших статків", - заявив Коба.
Також активіст попоредив, що Автомайдан не прийме від нової влади жодних привілей у пересування дорогами міста.
"Жодного кортежу! Ні для кого! Поспішаєте кудись - сідайте на метро!", - заявив він.
Як відомо, саме Сергій Коба закликав євромайданівців на штурм ВРУ 19 січня, що викликало жорстку реакцію зі сторони влади і призвело до перших жертв революції.
Після цього активіст деякий час переховувався за кордоном, де організовував автомайдани і пікети офісів та приватного житла депутатів Партії регіонів.
не простим. не забудем.
Повалення Януковича – це не перемога. Це лише шанс
23 лютого 2014, 14:30
Повалення Януковича – це не перемога. Це здобутий занадто високою ціною шанс. Він ЗОБОВ'ЯЗУЄ нас завершити справу тих людей, які в боротьбі з режимом загинули за Україну.
Суд над Януковичем та всіма тими, хто допомагав йому калічити та вбивати людей у Києві і по всій країні – завдання N1 для нової влади. Воно з минулого, але пов'язане з майбутнім. Покарати вбивць та катів – надовго покласти край безкарності та беззаконню.
Змінити правила – завдання N2. Нова Конституція зі збалансованими повноваженнями між різними гілками влади, сильними територіальними громадами, новими механізмами політичної відповідальності, захищеними правами та свободами, соціальними ліфтами гарантуватиме, що таке в Україні більше ніколи не повториться. Нові правила потрібні й в економіці: багато свободи та конкуренції.
Оскільки я не вірю, що це все готова зробити нова влада, завдання N3 – змінити політиків. Травневих президентських виборів недостатньо. Після ухвалення Нової Конституції ми маємо провести ще одні вибори. Не лише президентські, а й парламентські та місцеві.
Друзі, я закликаю всіх, хто вимагає змін, не повторювати помилку 2004 року. Не майте жодних очікувань від інших, ставте завдання перед СОБОЮ. Це й будуть зміни.
Всіх на хрен забрать звідти.!!!Сукі, люди загинули , а вони ….Ненавиджу!!!
Я не можу бачити цю морду спікером, мене тошнить від Рудьковського (я йього суку ще з Чернігова знаю падлу 1998 р) Юля на майдані, [гав-гав] , йди геть.!!!
Я не був на МАЙДАНІ, але вдруге я цієї помилки не зроблю, я буду там 100% вдруге!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Я не в теме" (с) Народ. Но, радует, что единомышленников после таких событий стало больше. Многие стали оценивать и взвешивать складывающуюся ситуацию, многие решили для себя, что это не последний раз и надо будет ещё и ещё отстаивать свои права, и многие из них готовы.Уверен, что самый “головняк” у баптиста и узницы – это Правый сектор. Сейчас они начнут просить Европу повлиять на ситуацию относительно того, чтобы “отправить Мавра, который сделал свое дело в небытие”. Но не тут то было! Не тот сейчас народ, который кинули в 2004-2005 годах обещаниями. Только ТОТАЛЬНАЯ СМЕНА ЛИЦ! Никаких люстраций, шансов измениться, надежд на покаяние! Все, кто сейчас находится под куполом – ПОЛИТИЧЕСКАЯ МАКУЛАТУРА.
Зброю з Тернопільського управління СБУ знайшли в батьків заступника керівника СБУ області. Про це повідомив Уповноважений з прокуратури Олег Махніцький під час виступу у Верховній раді.
"Затримали батьків заступника керівника СБУ Тернопільщини. Їх мікроавтобус був нашпигований зброєю. Перевірка показала, що це зброя Тернопільського управління СБУ, її після виявлення повернули до місця зберігання", - розповів Махніцький.
Як відомо, раніше, під час акцій протесту, силовики заявляли, що "екстремісти" забирають зброю з управлінь міліції та СБУ у Західних областях.
Как не прискорбно, но там им и хана...Получилось:
Всё битком, на баррикадах кпп и толкучка.Хто був сьогодні на майдані, що там відбувається?
Треба шось з оцим робить,То бишь, система остаётся пока.
Был послан регулировщиком.
Олексій Гриценко
Друзі, велике прохання!!! Не їдьте на Межигір'я!!!
Ми, Автомайдан, спільно з Самообороною, Правим сектором та журналістами працюємо тут, щоб захистити людей самих від себе, та цей важливий об'єкт від мародерів.
О 16-00 ворота зачиняються!!! В темряві важко піклуватися про безпеку на великій території.
Журналісти цілодобово працюють над вивченням документів.
І ще емоційне:
Якби хоча б третина тих, хто сюди рветься на екскурсію були на майдані чи ломилися сюди, коли ще було небезпечно, то ми б перемогли значно раніше!!!! Тепер іноді неприємно дивитись, як люди дозволяють собі топтати газоні та ламати паркани...
по маленькому:именно так подумал-выпустили-твою ж дивизию, скажи спасибоЮлю неприемлют. Говорят, даже уйдя в вопросе оценивания от политики, она настроила против себя тем, что не поблагодарила народ сразу же за свою свободу, Какой-то мажор пытался проехать кпп вне очереди, нахамив регулировщику "я знаю из какой ты сотни, сейчас наберу и к вечеру тебя здесь не будет". То бишь, система остаётся пока.
Чтобы тот в горлышке воронки застыл, став частью баррикады?Трион, а шо ж ему колеса то не пробили?
http://4ubuk.blogspot.com/2014/02/blog-post_23.htmlСкарби Пшонки
Друже,Треба шось з оцим робить,То бишь, система остаётся пока.
Москалі відверто стібуться
http://www.yapfiles.ru/show/809364/907a ... 8.flv.html
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей