Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Trion
Стать:чол
Re: Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення Trion » 19.2.14 09:58

Думаю, не стоит судить о людях по тому, что они пишут или не афишируя свою деятельность. Особенно на эмоциях.
Человек мог не ходить на Майдан, но поддерживать деньгами или ещё как-то. Тоже участие и немалое.
В остальном вынужден согласиться.
В трудное время инфантилизм не заслуживает каких-либо извинений. Даже в туалете есть выбор под какую букву идти.
Забиться в ракушку не получится, всё-равно оттуда выковыряют.
Уехал.

polaris
* * * * *

Повідомлення polaris » 19.2.14 10:16

Немного нехватает военных на нашей стороне, быстро всё порешали бы с тераном.
Скоро люди я так понял будут устраивать самосуд и с ментами потихоньку расправляться.
Слава УкраЇні!

Yellow
* *

Re: Re: Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення Yellow » 19.2.14 10:26

В Київ не пускають підкріплення, за містом стоять КПП і блокують трасси. Хто може - сідайте на байк, їдьте на підїздні дороги, та допомагайте проводити авто тропами.
Хто, як не ви, краще знає всі стежки в прилеглих лісах ?

polaris
* * * * *

Повідомлення polaris » 19.2.14 11:01

Ментів вже скоро не будуть сприймати як правоохоронців.
Слава УкраЇні!

OlMi.
* *

Повідомлення OlMi. » 19.2.14 11:09

Пока пытаюсь понять де мы можем быть полезны..
если че, больще всего поступает новостей про то что нада помощь на 17 больнице...
Скажите, куда можно перевести деньги для помощи пострадавшим людям.
Жизнь - это то, что происходит с нами, пока мы строим планы...

polaris
* * * * *

Повідомлення polaris » 19.2.14 11:30

Титушки в сопровождении ментов этой ночью резали колёса в скорых и уничтожали их оборудование, сейчас там работают следователи сбу, что бы скрыть следы преступления.
Слава УкраЇні!

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 19.2.14 11:42

Ментів вже скоро не будуть сприймати як правоохоронців.
Ну я например, с 95-ого года их такими не воспринимаю. Меня тогда ограбили на улице, пошёл в мусарню, отказались вобще разговаривать по причине того, что я не смог точно показать ту подворотню, куда меня бес сознания затащили и раздели. В 2005 сын, 14 лет, получил по голове от гопников попал в больницу. Мусара устроили такое брутальное психологическое давление, что пришлось забрать заяву. В 2008 сдуру сам вызвал, один человек был в опасносте, ннадо было квартиру вскрыть. Результат абсолютный нуль, повезло шо самого не загребли. Примечательно, что приехали зачем-то беркута, хотя их там нахрен не надо было.
Pǔjīng SB

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 12:11

хех, добралась домой, гайзы.. кто вкурсе, раскажите плз про эту програмку в андройде, которую юзают Автомайдановцы????.. рация типа...
ато нет часу разбираться....Ближе к 3м буду в Центре...

Делаем веломобильные бригады по 4-6 человек.
Помогаем разведкой, доставкой, координацией
Нада найти несколько кавртир/помещений, рядом с центром, де можно было бы оставить вел на побудку.
Велозамки!
Мне нужна помощь в координации.. ато катать и следить за информацией не всегда удобно...
Рисую группу в ФБ, закрытую, нада еще один администратор, желательно из тех, кто знаит многих людей

Пока можно с ними начинать знакомиться https://www.facebook.com/pulia.messenge ... =1&theater
Пуля, велодоставка тел 093 467 0969.

Приват 5168 7423 1588 7103 Дубичева Александра Александровна
https://www.facebook.com/narodnyihospital
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 12:41

Збор на бла-бла в 4 на Михайловской площади под Велопарковкой( лавочки со стороны Трехсвятительской)
Вчера ночью велосипедисты здорово помагали..

https://www.facebook.com/groups/Velomaydan/
Наша группа, кто может быть Администратором???
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 12:42

Igor Lutsenko
ЗВЕРНЕННЯ
Друзі, автономні групи!

Зараз Майдан фактично заблокований ДАЇшниками. Якщо ми не справмося з цією проблемою - майдану хана. Нема як підвезти людей і матеріальну допомогу, нема як безпечно відвезти поранених. Майдан просто задушать.
При цьому все виглядає так, що єдиного центра командування у напірозгромленого майдану немає. Тому конче необхідно взяти на себе виконання цієї задачі.
Будь ласка, дійте.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 12:55

Народ, нид модератор, сейчас в группу будут идти много людей... и им нада задавать контольнный вопрос,.. нужен админ координатор!

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 14:07

Напоминаю: нужен координатор.
Нужно раздуплиться в преложении.
Есть локальный квестик по районам.
Дальще, собираюсь на 4, а че с подьездами к центру безопасными?

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 14:29

Igor Lutsenko
ЗВЕРНЕННЯ
Друзі, автономні групи!

Зараз Майдан фактично заблокований ДАЇшниками. Якщо ми не справмося з цією проблемою - майдану хана. Нема як підвезти людей і матеріальну допомогу, нема як безпечно відвезти поранених. Майдан просто задушать.
При цьому все виглядає так, що єдиного центра командування у напірозгромленого майдану немає. Тому конче необхідно взяти на себе виконання цієї задачі.
Будь ласка, дійте.
Автоматчики стоят на площади Победы, углу прорезной и Владимирской. Это те, которых видел.
Обойти реально.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 19.2.14 14:31

чем можно помочь прямо в своем райончике, катаясь возле дома:

Друзі, одна із основних задач зараз - відновити постачання ресурсів до активістів. Враховуючи те, що влада намагається заважити це зробити - виставляючи кордони силовиків, тітушок, пости ДАЇ. Зробити це можна 2 ма шляхами:

1й - сформувати мобільні, але великі і переконливі групи реагування по районам, котрі би ввічливо переконували такі кордони уходити.
Але враховуючи, що поки це найменш ймовірно створити найближчим часом, є й другий варіант відновити постачання:

Вказати як обходити ці кордони вільними шляхами. Для того щоб вільний шлях був намічений - треба в оперативному режимі спостерігати за розміщенням сил противнику, перевіряти заяви про їх розташування і т.п.

Для цього є спеціальна карта, з обмеженим доступом на додавання, щоб доступ для можливості додати точку на карту адміни видавали лише адекватним людям.
Ось вона http://opir.org . Вона вже працює і розміщена на іноземних серверах.
Але щоб вона працювала - потрібні волонтери, хто зможе ходити по своєму району, або їздити за його межі, і відмічати на карті точки.

Для участі від вас потрібно бажання, і смартфон чи планшет з інтернетом. Хто хоче звертайтесь:

+380937114253
+380502581705
https://www.facebook.com/groups/1402684306658284/

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 15:33

Олег Медуниця 15.12: Інформація наступна. Група "бійців" одягнена, як самооборона майдану сьогодні буде "працювати" в районі Богдана Хмельницького і Володимирській. Деякі будуть озброєні калашами і пістолетами. Пересуваються на фольксавагенах т5 білого і чорногого кольору та на Мерседес Спрінтерах. Завдання після початку штурму, який планується ввечері відрізати Майдан. Справа буде представлена як розправа самооборони з тими хто не захотів захищатися від беркуту на Майдані. Час початку штурму невідомий, але точно після 18.00. Вчорашнє вбивство журналіста "Вєстєй" їх справа. А ще для початку розстріляють пару постів ДАЇ. Один точно на розі Богдана Хмельницького і Володимирській. Це не тітушкі, а справжні наймані вбивці. Прошу поширення. Зараз обдумуємо нашу реакцію.

Saxara
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Saxara » 19.2.14 16:03

Пострадавшим, находящимся в больницах нужна одежда, так как их вся в крови, рваная, обожженная: белье, носки, футболки, спортивные брюки, шлепанцы, средства индивидуальной гигиены - станки для бритья, зубные щетки и пасты.
Кроме этого, в больницах нет элементарного: туалетной бумаги и мыла.
Подвозите необходимое к больницам и передавайте либо сразу в отделения, либо волонтерам.

Если у вас дома нет необходимой одежды можно обратиться к соседям и друзьям. Возможно, они боятся ехать на майдан, но помочь таким образом готовы.
Мы ведь не обеднеем на футболку, кусочек мыла, зубную щетку? Многие из пострадавших приезжие и здесь у них никого нет, давайте поможем!

Так же очень поможет электро чайник для отделений и соответственно чай и сахар.
С 18:00 -+ буду находиться в Александровской (Жовтнева) на Шелковичной. Если есть желающие помочь, обращайтесь, тел в профиле.
Также, если кто-нибудь едет с Борщаговки в сторону центра на авто и есть возможность подвезти меня и вещи, буду признательна.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 19.2.14 16:06

И еще. Очень нужны люди - киевляне разместить на несколько ночей раненых.
Очередь в Михайловском и в больницах из желающих забрать была всю ночь по 10-20 человек..
Огнестрельное оружие было использовано с обеих сторон.
Бред.
не надо верить всему, что видишь
если человек с пистолетом и в каске Kellys - это не означает, что он из самообороны ( или с Велокиева )
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 16:11

Илья Сагайдак
Беркут в повному неадекваті!
Я питаю: "за кого ви людей вбиваєте та самі гинете?"
Беркут: "мы вас всех будем убивать, суки! "
Я: "за что?"
Беркут: "за то, что вы власть не уважаете!"
Я: "это бандитская власть, это власть воров и убийц!"
Беркут: "нас все устраивает, готовьтесь дохнуть!"

Ну що тут казати...цікаво побачити його матір та спитати, як так вийшла така помилка...
Бред.
не надо верить всему, что видишь
Знаешь, если в меня будут стрелять я не буду этим особо заморачиваться, а найду возможность ответить тем же.
Вчера на Владимирской мне сказочно повезло, тому, кто попал на видео, повезло меньше.
Это наихудший из всех возможных сценариев, другого пути я сейчас не вижу. Защищать ни тебя, ни меня больше некому.

mult
*

Повідомлення mult » 19.2.14 16:20

ааа.. за нашим велосипедистом, который подехал на группу ребят посмотреть погнались... наверно титушки, но он свалил
.... ну я могу сюда чет писать.. или фб, твитера нет...
ніколи не вклинювався в це словоблудство на форумі... толку..?
але це майбуть був я в тому "переслідуванні" :o
На мені були легкі джинси,ветровка,і кепка; (ніякої амуніції у мене взагалі нема і не було ніколи :crazy: ) до часу ночі температура знизилась до +3 і я почав задубівать, рішив валить до себе на Сирець по Житомирській, далі по Артема. На перехресті з Володимирською стояв кордон зі щитами. Мені за 100метрів крикнули не під'їжджать і розвертаться. Не послухав під'їхав до них впритул. Зразу обступили 8-10чоловік і я побачив що це не ВВшники, а звичайні хлопці тільки щити міліцейські. "куда едешь? где живешь? какая улица? ..о,решил мне велик подарить! шо, развєдчік? .. і т.д." - сипались до мене питання з різних сторін, а я по говору зразу зрозумів з якої України їх привезли бо сам половину дитинства прожив в Дніпрі. думаю: все,попався!! і от ідіот - саме більше жалів що вєл зараз втрачу. Зовсім трошки розділи і трошки потормошили облапуючи дуже ретельно, особо геніталії :duma: так навіть мєнти не облапували... все пройшло за якихось 5хв. потім їхній (я так зрозумів) головний урукхаєць(років 25,не більше, в !зеленій солдатській касці) - "Ладно казачок, пі*дуй обратно!" Я(ще раз дибіл)-"хлопці ну пропустіть я ж до дому хочу доїхать" "Єдь на*уй отсюда !!!"- закричали уже 2-3інших. Добре що так відпустили, я їм уже по-рос.мові - "ну пасіба пацани, хоть за это" і давай швидкість набирать в сторону пам'ятника Ольги. І тут мені тільки стало страшно, бо я почув, спиною і ліктями, як полетіли булижники квадратні і падали зправа-ліва, але ні один не попав. Ще зразу ж чимось жахнули і спереді куди я втікав затянуло димом. Пролітаючи цю зону я встиг тільки !2раза зробить вдих того газу, а з мене почало валить не тільки сльози-соплі, а і слиновидалення збільшилось разів в 5! Так біля пам'ятника на Михайлівській я ще 5хв постояв харкаючи із всіх дирок - тепер я знаю ШО таке сльозогінна граната. (це якийсь факін тертий перець шо в легені на довго заходить) Потім під'їхав до таких же парубків з палками на площі все їм розказав і запитав як вибраться з центру. З ними уже вічливо побалакать вдалось. В 2.30 доїхав до дому, заодно і зігрівся, кашляв і харкав всю дорогу ..і дома. Фу. Отаке
Чого рішив написать. Хлопці ті що якоби "тітушки" - звичайні туловища! такі як і всі ми! така ж одежа. привезені в чуже місто. наелектризовані... як і всі і кожен! в цій дурній, нещасній країні. Та братва шо мене розвернула, я подивився в очі декільком і вони теж сцуть, більшість з них мали 15-17років, у всіх якийсь нездоровий азарт і приключєнія. Бля, колишня "Зарніца" (( Вони самі були в шоці, що якийсь майданутий їде прямо до них, один!! (а вдруг бомба?!) Зараз я відіспався, послухав радіо, мурашки по тілу - як я взагалі живим залишився?!! ... на тому ж перехресті, на тому кордоні (до мене,чи після мене??) журналіста в таксі зупинили, умертвили.
пс
ааа.. за нашим велосипедистом, .... погнались... наверно титушки, но он свалил
нє! ніхто не гнався! тільки камні.
тітушки? ненавиджу це слово як і "тролінг", але да це були вони. Да я звалив. майбуть в рубашці родився...

пс2
чого вони мене відпустили? бо я був не Самооборонівець, я був як вівця? м-м-м... Ні не думаю. На рулі висіла "стрічка". але ж не побили. Мені здається що всі накручені до крайності, але ще можуть робить якісь людські вчинки. Так хочеться в це вірить, але як глянеш ютубне відео -- то хочеться стріляти.
Не знаю ЩО/ХТО мене у вчорашню ніч спасло і нічого навіть не переломано, та думаю чи варто ще раз так випробовувать долю (розумію що ТАМ ТРЕБА БУТЬ І ЗАРАЗ!) але так хочеться ЖИТЬ! і не інвалідом. Камні, палки то не моє! а просто приносить своє туловище на Майдан для масовки і мор.підтримки по-моєму вже користі 0 - це після вчорашньої зачистки я зрозумів,.. да і страшно, чесно... м-да, Герої не всі.

--
дуже допомагає від диму і вібрації гранат - звичайні будівельні окуляри прозорі (10₴)) з повним боковим закриттям (у мене вони для нічних гонок літом від мошкари) і два звичайних ватних тампончика у вуха (використовую для їзди на морозі), мінімум трат і заморочок, а ефект великий -- добре приглушує вибух від гранат, хоча голова всеодно гуде від 6часового мітингу(( а як там бабульки-пенсіонерки витримують?? :dash2: я не розумію :Rose: а було їх вчора багато ! і в ночі!
Коби здоров'я, а гріхи будуть!

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 16:28

Валерій Пекар
Во всей этой истории меня удивляет только одна вещь.
Как Киев, мой любимый город, мог спокойно проглотить такое жуткое оскорбление, как закрытие метро?
Закрытие метро без предупреждения в 4-миллионном городе.
Одного этого достаточно для общегородского восстания.
Неужели в городе остался только офисный планктон?
https://www.facebook.com/valerii.pekar/ ... eam_ref=10

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 19.2.14 16:34

В 16.10 по ул. Васильковской повели колону детей, человек 70, то-ли старшие классы толь первый курс...
Скандируют "киев вставай " и " пиєднуйся до нас"
якось так...

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 16:35

Клим Братковский
268 табельных пистолетов, 2 винтовки, 3 ручных пулемета, 92 гранаты, 15 тысяч патронов

Это - список оружия, захваченного митингующими в здании УСБУ во Франковской области.

Angel
* * * *

Повідомлення Angel » 19.2.14 16:53

Если у кого-то есть возможность передать медикаменты с Борщаговки в центр, наберите по номеру из профиля.
Как пагодка в Маскве? (ц)

Boombox
* * *

Повідомлення Boombox » 19.2.14 17:01

Відповів би в приват, але можливо ще кому буде цікаво
Стрічку зніми
на людей зі щитами (та взагалі на стрьомних) що перегороджують дорогу не їдь, розвернись. Блок пости гайців пролітай повз по дорозі / тротуару
в перші секунди коли ти зненацька вискочив на кордон, але тебе ще не затримали - "О, тут не можна, вибачте". Розвернувся і по педалях на швидкості залежно від небезпеки. Ніяких діалогів, на "стій а ну сюди" - тікай. Доганяти напевно не будуть тому що кордон пасе певне місце.
Попастися одному на байку - це не хоробрість. Це втрачена людина, її можливості, вантаж та інформація що вона везла. Це додаткова робота адвокатам та лікарям.
Востаннє редагувалось 19.2.14 17:19 користувачем Boombox, всього редагувалось 2 разів.
Миром правит не тайная ложа, а явная лажа

Trion

Повідомлення Trion » 19.2.14 17:04

Альфа пойдет?
Шановні громадяни!
Події останньої доби в Україні засвідчили наростаючу ескалацію силових протистоянь та масове застосування зброї зі сторони екстримісько налаштованих угруповань.
В багатьох регіонах держави захоплюються органи місцевої влади, структури міністерства внутрішніх справ, служби безпеки, прокуратури, військові частини, склади з боєприпасами.
Горять приміщення судів, вандали нищать приватні помешкання, вбивають мирних громадян.
Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців.
Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства, шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти!
Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонам українців.
В зв’язку з цим, Службою Безпеки та Антитерористичним Центром України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції.
Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки який існує в Україні потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.
Згідно із Законом України «Про боротьбу з тероризмом» до цієї роботи залучені: Служба Безпеки України, Міністерство Внутрішніх справ, Міністерство оборони, Прикордонна Служба України, Центральні та місцеві органи влади.
З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону.
Я звертаюсь до всіх громадян України з проханням зберігати спокій та дотримуватись у своїх діях законодавчих вимог.
Я вже поінформував Президента держави про рішення щодо проведення антитерористичної операції.
Голова Служби безпеки України Олександр Якименко
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/pu ... t_id=39574
Volodymyr Yavorskyy
У районі проведення антитерористичної операції (тобто, по всій країні) посадові особи, залучені до операції, мають право:
1) застосовувати відповідно до законодавства України ЗБРОЮ і спеціальні засоби;
2) затримувати і доставляти в органи внутрішніх справ осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення чи інші дії, що перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до антитерористичної операції, або дії, пов'язані з несанкціонованою спробою проникнення в район проведення антитерористичної операції і перешкоджання її проведенню;
3) перевіряти у громадян і посадових осіб документи, що посвідчують особу, а в разі відсутності документів - ЗАТРИМУВАТИ їх для встановлення особи - тобто, фактично лише за відсутність документів;
4) здійснювати в районі проведення антитерористичної операції особистий догляд громадян, огляд речей, що при них знаходяться, транспортних засобів та речей, які ними перевозяться;
5) тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах, не допускати транспортні засоби, у тому числі транспортні засоби дипломатичних представництв і консульських установ, та громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти, виводити громадян з окремих ділянок місцевості та об'єктів, відбуксировувати транспортні засоби;
6) входити (проникати) в жилі та інші приміщення, на земельні ділянки, що належать громадянам, під час припинення терористичного акту та при переслідуванні осіб, які підозрюються у вчиненні такого акту, на територію та в приміщення підприємств, установ і організацій, перевіряти транспортні засоби, якщо зволікання може створити реальну загрозу життю чи здоров'ю людей;
7) використовувати із службовою метою засоби зв'язку і транспортні засоби, у тому числі спеціальні, що належать громадянам (за їх згодою), підприємствам, установам та організаціям, за винятком транспортних засобів дипломатичних, консульських та інших представництв іноземних держав та міжнародних організацій, для запобігання терористичному акту, переслідування та затримання осіб, що підозрюються у вчиненні терористичного акту, або для доставки осіб, які потребують термінової медичної допомоги, до лікувальних закладів, а також для проїзду до місця злочину.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей