Скажите, куда можно перевести деньги для помощи пострадавшим людям.Пока пытаюсь понять де мы можем быть полезны..
если че, больще всего поступает новостей про то что нада помощь на 17 больнице...
Ну я например, с 95-ого года их такими не воспринимаю. Меня тогда ограбили на улице, пошёл в мусарню, отказались вобще разговаривать по причине того, что я не смог точно показать ту подворотню, куда меня бес сознания затащили и раздели. В 2005 сын, 14 лет, получил по голове от гопников попал в больницу. Мусара устроили такое брутальное психологическое давление, что пришлось забрать заяву. В 2008 сдуру сам вызвал, один человек был в опасносте, ннадо было квартиру вскрыть. Результат абсолютный нуль, повезло шо самого не загребли. Примечательно, что приехали зачем-то беркута, хотя их там нахрен не надо было.Ментів вже скоро не будуть сприймати як правоохоронців.
Автоматчики стоят на площади Победы, углу прорезной и Владимирской. Это те, которых видел.Igor Lutsenko
ЗВЕРНЕННЯ
Друзі, автономні групи!
Зараз Майдан фактично заблокований ДАЇшниками. Якщо ми не справмося з цією проблемою - майдану хана. Нема як підвезти людей і матеріальну допомогу, нема як безпечно відвезти поранених. Майдан просто задушать.
При цьому все виглядає так, що єдиного центра командування у напірозгромленого майдану немає. Тому конче необхідно взяти на себе виконання цієї задачі.
Будь ласка, дійте.
Олег Медуниця 15.12: Інформація наступна. Група "бійців" одягнена, як самооборона майдану сьогодні буде "працювати" в районі Богдана Хмельницького і Володимирській. Деякі будуть озброєні калашами і пістолетами. Пересуваються на фольксавагенах т5 білого і чорногого кольору та на Мерседес Спрінтерах. Завдання після початку штурму, який планується ввечері відрізати Майдан. Справа буде представлена як розправа самооборони з тими хто не захотів захищатися від беркуту на Майдані. Час початку штурму невідомий, але точно після 18.00. Вчорашнє вбивство журналіста "Вєстєй" їх справа. А ще для початку розстріляють пару постів ДАЇ. Один точно на розі Богдана Хмельницького і Володимирській. Це не тітушкі, а справжні наймані вбивці. Прошу поширення. Зараз обдумуємо нашу реакцію.
Очередь в Михайловском и в больницах из желающих забрать была всю ночь по 10-20 человек..И еще. Очень нужны люди - киевляне разместить на несколько ночей раненых.
Бред.Огнестрельное оружие было использовано с обеих сторон.
Илья Сагайдак
Беркут в повному неадекваті!
Я питаю: "за кого ви людей вбиваєте та самі гинете?"
Беркут: "мы вас всех будем убивать, суки! "
Я: "за что?"
Беркут: "за то, что вы власть не уважаете!"
Я: "это бандитская власть, это власть воров и убийц!"
Беркут: "нас все устраивает, готовьтесь дохнуть!"
Ну що тут казати...цікаво побачити його матір та спитати, як так вийшла така помилка...
Знаешь, если в меня будут стрелять я не буду этим особо заморачиваться, а найду возможность ответить тем же.Бред.
не надо верить всему, что видишь
ніколи не вклинювався в це словоблудство на форумі... толку..?ааа.. за нашим велосипедистом, который подехал на группу ребят посмотреть погнались... наверно титушки, но он свалил
.... ну я могу сюда чет писать.. или фб, твитера нет...
нє! ніхто не гнався! тільки камні.ааа.. за нашим велосипедистом, .... погнались... наверно титушки, но он свалил
https://www.facebook.com/valerii.pekar/ ... eam_ref=10Валерій Пекар
Во всей этой истории меня удивляет только одна вещь.
Как Киев, мой любимый город, мог спокойно проглотить такое жуткое оскорбление, как закрытие метро?
Закрытие метро без предупреждения в 4-миллионном городе.
Одного этого достаточно для общегородского восстания.
Неужели в городе остался только офисный планктон?
Клим Братковский
268 табельных пистолетов, 2 винтовки, 3 ручных пулемета, 92 гранаты, 15 тысяч патронов
Это - список оружия, захваченного митингующими в здании УСБУ во Франковской области.
Відповів би в приват, але можливо ще кому буде цікаво
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/pu ... t_id=39574Шановні громадяни!
Події останньої доби в Україні засвідчили наростаючу ескалацію силових протистоянь та масове застосування зброї зі сторони екстримісько налаштованих угруповань.
В багатьох регіонах держави захоплюються органи місцевої влади, структури міністерства внутрішніх справ, служби безпеки, прокуратури, військові частини, склади з боєприпасами.
Горять приміщення судів, вандали нищать приватні помешкання, вбивають мирних громадян.
Так, тільки за останню добу понад 1500 одиниць вогнепальної зброї і 100 тисяч набоїв, опинилися в руках злочинців.
Сьогодні відбувається свідоме, цілеспрямоване застосування насильства, шляхом підпалів, убивств, захоплення заручників, залякування населення з метою досягнення злочинних цілей. Все це з використанням вогнепальної зброї. Це вже не прояви тероризму – це конкретні терористичні акти!
Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонам українців.
В зв’язку з цим, Службою Безпеки та Антитерористичним Центром України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції.
Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки який існує в Україні потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.
Згідно із Законом України «Про боротьбу з тероризмом» до цієї роботи залучені: Служба Безпеки України, Міністерство Внутрішніх справ, Міністерство оборони, Прикордонна Служба України, Центральні та місцеві органи влади.
З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону.
Я звертаюсь до всіх громадян України з проханням зберігати спокій та дотримуватись у своїх діях законодавчих вимог.
Я вже поінформував Президента держави про рішення щодо проведення антитерористичної операції.
Голова Служби безпеки України Олександр Якименко
Volodymyr Yavorskyy
У районі проведення антитерористичної операції (тобто, по всій країні) посадові особи, залучені до операції, мають право:
1) застосовувати відповідно до законодавства України ЗБРОЮ і спеціальні засоби;
2) затримувати і доставляти в органи внутрішніх справ осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення чи інші дії, що перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до антитерористичної операції, або дії, пов'язані з несанкціонованою спробою проникнення в район проведення антитерористичної операції і перешкоджання її проведенню;
3) перевіряти у громадян і посадових осіб документи, що посвідчують особу, а в разі відсутності документів - ЗАТРИМУВАТИ їх для встановлення особи - тобто, фактично лише за відсутність документів;
4) здійснювати в районі проведення антитерористичної операції особистий догляд громадян, огляд речей, що при них знаходяться, транспортних засобів та речей, які ними перевозяться;
5) тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів і пішоходів на вулицях та дорогах, не допускати транспортні засоби, у тому числі транспортні засоби дипломатичних представництв і консульських установ, та громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти, виводити громадян з окремих ділянок місцевості та об'єктів, відбуксировувати транспортні засоби;
6) входити (проникати) в жилі та інші приміщення, на земельні ділянки, що належать громадянам, під час припинення терористичного акту та при переслідуванні осіб, які підозрюються у вчиненні такого акту, на територію та в приміщення підприємств, установ і організацій, перевіряти транспортні засоби, якщо зволікання може створити реальну загрозу життю чи здоров'ю людей;
7) використовувати із службовою метою засоби зв'язку і транспортні засоби, у тому числі спеціальні, що належать громадянам (за їх згодою), підприємствам, установам та організаціям, за винятком транспортних засобів дипломатичних, консульських та інших представництв іноземних держав та міжнародних організацій, для запобігання терористичному акту, переслідування та затримання осіб, що підозрюються у вчиненні терористичного акту, або для доставки осіб, які потребують термінової медичної допомоги, до лікувальних закладів, а також для проїзду до місця злочину.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей