какэто было?

Не поверишь, у всех это было одинаково.какэто было?
поржалНе поверишь, у всех это было одинаково.какэто было?
Я питав, як вони проносят , кажуть в стилі - морда кірпічом. проносять над турнікетом як тенісну раекетку.. Цікаво як воно далі буде..в метро на плакате щас отдельно написано что "велоспидеи заборонено". он наверно убедил что эт оне велосипед
зато теперь велосипеды без проблем входят в тролейбусы нового образца. и в жолтые большие автобусы.
над турникетом, никак не будет, проносишь и дальше идешьЯ питав, як вони проносят , кажуть в стилі - морда кірпічом. проносять над турнікетом як тенісну раекетку.. Цікаво як воно далі буде..в метро на плакате щас отдельно написано что "велоспидеи заборонено". он наверно убедил что эт оне велосипед
зато теперь велосипеды без проблем входят в тролейбусы нового образца. и в жолтые большие автобусы.
в принципі, вокзальний напрямок дуже цікавий багатьом .
Это где как. Я раньше свой Эпик затаскивал. Правда колесо переднее снимал.Вчора був здивований пацанчикам в метро з велосипедами БМИКС,
спецом запитав, чи пускають, кажуть що, - так, але на станції "голосієво", - пьют кров, і на майдані також...
Ось думаю дитя вивезти десь в голосуху покатать, спробую метро сервіс))

достаточно часто когда на киевское море еду сажусь в 550. очень сильно зависит от водителя. некоторый просто отказываются открывать средние двери. некоторые вообще не против. тоесть надо было следующего подождать.У нас є такі тітоньки-дядєньки, що їм будь-яка морда кірпічом по барабану. Якось доводилось кататись з веліком на 220 маршрутці (там автобуси здорові і велосипедів посередині в тамбурі штуки 4 поміститись може), то на Севастопольську площу доїхала без проблем і лише подвійну плату здерли, а от назад ніяк. І очі як у котика зі Шрека робила, і просила, і навіть хлопці за мене сварились аби пустили... Водій все кричав, що я велом чиїсь колготки порву і взагалі: ще б запорожець притягнула!Так і довелось лишити вел у знайомих і топати додому пішки. З тих пір нерви дорожчі і їжджу лише міською електричкою.
Вот с появлением троллейбусов нового образца (с плоским полом без ступенек) у меня каждый раз возникает дикое желание заехать в салон на байкев метро на плакате щас отдельно написано что "велоспиди для дорослих заборонено". он наверно убедил что это детский
зато теперь велосипеды без проблем входят в тролейбусы нового образца. и в жолтые большие автобусы. ставтяся на средней площадки вдоль окна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей