Правильно, ми просто погані люди, ось нас бог і карає...Підозрюю, що ви самі притягуєте до себе такі ситуації, які викликають у вас роздратування, на рівні підсвідомості.
Блин, ну неужели придется таки в стопицотый раз напоминать, тягой к чему, по мнению авторитетных психологов, объясняется желание вставлять в рот продолговатые предметы?адже відомо з ряду психологічних досліджень, що той, хто надто бурхливо виступає проти гомосексуалізму, сам є прихованим "меншинством".
Погані-препогані. "Бог" прийнято писати з великої букви. Зневажили, от він на вас і образився, наслав вам кару у вигляді курцівПравильно, ми просто погані люди, ось нас бог і карає...![]()
Ну насчет дивчины...Інша справа якщо здоров"я похитнеться, або дівчина кине бо не переносить такої воні з роту.
В зависимости от ситуации. Если я стою себе в сторонке и курю, а ты подошел, встал рядом и начал гундеть, то просто пошлю тебя подальше. А, скорее всего, просто не услышу через наушники. Так что гунди себе сколько влезет.І як ти собі уявляєш "начнут давить" і що ж такого страшного ти зробиш (я вже злакався)? Ну ось любиш ти палити, а в кафешці твоїй улюбленій немає вже сектора для курців (так як їх не буде по цьому закону). І що ж ти такого зробиш?
Ну в своїх постах ти посилався що курці на зауваження можуть дати в табло, і при цьому ти виключаєш, що некурець у відповідь на ігнор на зауваження зробить те саме? Якось нелогічно...В зависимости от ситуации. Если я стою себе в сторонке и курю, а ты подошел, встал рядом и начал гундеть, то просто пошлю тебя подальше. А, скорее всего, просто не услышу через наушники. Так что гунди себе сколько влезет.![]()
Так не буде скоро таких заклідів де є сектори. Тобто заклади будуть, але секторів не буде, так як незаконно. Звичайно будуть такі де персонал буде забивати болт на такий закон, але їх буде мало, ось побачиш.Ну нет сектора в кафешке - фиг с ней. Полно заведений, где есть.
Только ты перестань фантазировать. Пьющий и хорошо жрущий курильщик, как клиент, гораздо привлекательнее тебя. Так что это ты будешь искать кафешку для некурящих, а не наоборот.
Так тогда на каждом шагу выросли мини-пивнушки "Пиво на розлив",и пиво в пластиковой бутылке без этикетки(иногда еще и с бумажным кульком поверх) уже не считалось пивом-пей сколько хочешь.За стекло поначалу помню немного прижимали,и то както вяло.Помню стоит человек 10,на Подоле, пьет пиво,а подходят к 2.Остальные продолжают как ни в чем не бывало.Сейчас вроде вообще. затихло.Ну дай людям помечтать...Распитие пива на улицах уже ж запретили.
Олексій, куріння, звичайно херня і нічого доброго не несе ні курцеві, ні оточуючим. Проте мені твій підхід до вирішення проблеми зовсім не імпонуіє. Ось прийде старший брат, дядя-каратист, президент, Христос чи хоча би мент з місцевого райвідділу і все за мене вирішить. Така розхлябаність з перекладуванням всіх рішень на суспільство і нівелювання власної відповідальності робить тільки ведмежу послугу. І то стосується не тільки пострадянського простору з його генетичною вірою в "доброго царя". Згадай недавній ураган із повінню в американському Бостоні. Люди сиділи під дощем на дахах будинків загорнуті в целофан, обкладені домашньою посудою і звинувачували правительство Америки в тому, що воно їм вчасно не доставило питтєву воду (зі слів наших туристів-очевидців). Замість того, щоб просто набрати дощову воду в тазікА про паління в пабах - ну подивишся через пару років, хоча по-ідеї півроку має бути достатньо.
Іноді тебе можна навіть зацитувати ,До речі, даю наводку - в макдональдсі не курять, взагалі. Правда, від їхньої їжі можна швидше загнутись, як від сигаретного диму...
Я в гості не ходжу. В мене і вдома є інтернет
Скажи ти якщо заходиш в гості
Я тут не писав ніде про свій підхід (у мене його і немає, так як я не вирішую нічого). Тут писали про той закон, от я про нього теж написав. Якщо чесно не хочеться далі набивати пости, справи з"явилась.Проте мені твій підхід до вирішення проблеми зовсім не імпонуіє.
О, то є реальна річ (на відміну від закону про паління)Але потім прийняли хз-шо, здається постанова київради (чи що там) і всі заклади громадського харчування зобов"язали забезпечити вільний доступ до туалету. І протягом пари днів всюди можна було зайти "куди треба".
Да про какую собственную ответственность может идти речь, если вот тут выше было:Ось прийде старший брат, дядя-каратист, президент, Христос чи хоча би мент з місцевого райвідділу і все за мене вирішить. Така розхлябаність з перекладуванням всіх рішень на суспільство і нівелювання власної відповідальності робить тільки ведмежу послугу.
Не сказано, где происходит дело, но явно не дома у Крикса, а где-то в общественном месте и не достаточно "в сторонке", чтобы не мешать окружающим. Один человек явно мешает другому, попутно нарушая закон, и при попытке гражданина исправить ситуацию - шлет этого гражданина лесом. И этот человек считает себя культурным и воспитанным, нигде не видя противоречий. Курю где хочу и буду курить - вот его позиция, и позиция еще миллионов сограждан. Эта позиция изменится сама собой, за счет "чувства ответственности"? Да ни в жисть. Людей готовых пойти на уступки собственным интересам ради интересов общества - один-два на тысячу. Остальным 999 требуется эцилоп, как мы можем наблюдать даже на этом форуме.Если я стою себе в сторонке и курю, а ты подошел, встал рядом и начал гундеть, то просто пошлю тебя подальше.
И я не пойду. Ни в жизни. И не потому, что я курящий в данный момент. Это вообще курения не касается. Вопрос намного шире. Просто ты употребил языковый выкрутас, которым пользуется общество, прикрываясь интересами людей, а в действительности для создания давления на личность. Оно ни разу не вписывается в мою концепцию "делай что хочешь, но другим не мешай", а однозначно предполагает, что кто-то должен идти кому-то на уступки, что для меня неприемлемо. Зачем искать компромис там, где не существует проблемы? "Я буду курить в общественном месте, но так, чтобы тебе не мешать, не бесспокоить и не вызывать негативных эмоций" - "Я не буду курить в общественном месте, потому, что мне запрещает закон (а в моем понимании - общественное насилие над индивидуальностью)" - улавливаешь разницу? Мне первый вариант больше нравится. Он не создает конфликта между личностями, вообще не создает проблемы и не заставляет игнорировать свои интересы ради мнимых и надуманных общественных (типа "так положено").Людей готовых пойти на уступки собственным интересам ради интересов общества - один-два на тысячу.
Ну ти ще далі в темний ліс. Зараз вискочить знервований Куни, і знову напише шо ми воду в ступі товчем, бо такі товчем.Я не зовсім зрозумів запитання. Це не впертість, а позиція. Мені ваш підхід стосовно цього закону нагадує відносини Шарика і Матроскіна, які посварились і для того, щоб вирішити проблему організаціі і комунікаціі, запрошували поштаря Печкіна в якості посередника. Навіщо дорослим самодостатнім індивідуумам, які не є соціопатами, якийсь посередник у вигляді якогось закону? Тобі не подобаеться, що я поряд курю? То я відсунуся... І ти відсунься. А якщо буде погано чути, можна використати мобільний зв'язок. А то таку проблему роздули...
Ну блін, ну де ти їх знаходиш? Мені якось в основному інтелігентні люди попадаються...безпідставно звертався до мало-культурної істоти і без застосування насильства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 231 гість