Варвари у лісах - це політика розвитку держави???

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Чи турбує вас проблема масової вирубки лісів в Карпатах

Так, мене непокоїть ця проблема і вона потребує негайного вирішення, посилення контролю та санкцій, в т.ч. громадського контролю та ЗМІ
52
70%
Так, непокоїть, але масштаби проблеми мені здається перебільшені, вважаю ліс відновлювальним ресурсом який можна користувати та з розумом
7
9%
Я вважаю, що потрібно рубати більше лісу, щоб було більше грошей
2
3%
Мене не турбує проблема вирубки лісів
3
4%
Цю тему треба видалити як провокаційну і не годну до розгляду на форумі VK
10
14%

Всього голосів: 74

Master General
* * *
Стать:чол
Re: Варвари у лісах - це політика розвитку держави???

Повідомлення Master General » 19.8.12 13:10

Зображення
вирубка, пару років по тому.

От що стосується Карпат то мені щиро насрати що з ними буде... Боги на небі ще років 100 назад казали що це країна людей другого гатунку (але не хвилюйтесь є ще і третього, східніше )
молодець, дивись не нароби цього в штани

невідомо чим ТИ відрізняєшся від пяниць та людей на джипах, про подвиги на шоссе на спуску вже читали тож не дивно читати попередній абзац, бо це і є очевидний прояв натури

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 13:12

Блін але ж саме ти стібався наді мною коли я писав що в цій країні пяниць і олігофренів (східного походження) жити не просто важко а неможливо
А причем тут одно к другому? Контакты могут ведь быть добровольными и вынужденными.
Одно дело просто пройти мимо лавочки, где они уже все в сборе - ты иначе с дома не выйдешь. Разве что через окно. Другое дело, одеть растянутую тельняшку и прихватив чекушку, не изменяя Достоевскому, высшему образованию и 10 тысячам км наката в сезоне, пойти и на ночь глядя забить в домино козла или проорать на весь двор, сидя за столиком с газетой и таранькой, что все бабы дуры. Все действующие лица в обоих случаях - одни и те же. Но в первом случае ты чужой, отколовшийся от коллектива, а во втором - свой родимый, чьей тельняшкой можно и занюхать, если таранька кончится.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 19.8.12 13:14

ШАНОВНІ ТОВАРИШІ ВИЯСНЯЙТЕ СВОЇ ІНТЕРЕСИ ТА ПОБУТОВІ ПРОБЛЕМИ ПОЗА МЕЖАМИ ТЕМИ ПРО ВИРУБКИ ЛІСІВ. ДЯКУЮ

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 13:16

1. ты недоволен обстановкой вокруг себя, что четко обозначил в одном из предыдущих постов.
2. возможные варианты выхода из этой ситуации: а) бороться и менять; б) делать ноги; в) жрать говно.
3. делать ноги ты не хочешь, бороться и менять -- это фантастика. что остается?
Шапирус, чесслово, не уподобляйся нашему чешскому гастрабайтеру, уверенно и безошибочно ставящему однозначные диагнозы дистанционно по интернету. А когда заканчиваются аргументы тут же хамящему в лоб.
1. Это не проблема, а собственные наблюдения.
2. Это не проблемы, а явления. С явлениями бороться бесполезно и бессмысленно.
3. См. первые два пункта.

PS Г-н с капсом может быть спокоен за свою тему - её качественный уровень и число оставленных мессаджей с озвученной проблемой вырубки лесов не имеет ничего общего.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 19.8.12 13:20

Ваша активність в ній також, аж ніяким чином не зменшує те, що 75% відсотків людей думають так само як і я.

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 13:22

Ок, а как число виртуальных единомышленников-читателей поможет решению Вашего вопроса?
Интересно, как это видите.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 19.8.12 13:24

Добре давайте інкше...
Думаю що ніхто не буде сперечатися з тим що вся теріторія за залізним кордоном не сприймається "білим" світом інкаше як природоресурсний придаток..
Отже.. Щоб ліси не вирубувалися в Німеччині в Італії Франції вони повинні вирубуватись В совдепії .. Якщо відкинути хрінопатріотизм то просто треба жити в іншому місті а намагится вплинути на ці процеси .. ну тіпо як намагтися розмішити білку у вирубаному ліси...

Я за підвищення планів вирубкі ! Збережемо ліс у цивілізованому світі ! Дайош!

Рельно тема ні про що... Все що мене оточує, за своєю динамікою та намірами справляє враження цілеспряваного самогубства, тобто, - екстраполюючи ці намагання я можу заявити що в цій країні хочуть завтра зробити жашлихівшим і веселішим ніж сьогодня .... Власне тому і така позиція - ЧИМ ГІРШЕ ТИМ КРАЩЕ... Кінець це початок .. десь так
Голоснув за останній пункт.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 19.8.12 13:34

ШАНОВНІ ТОВАРИШІ ВИЯСНЯЙТЕ СВОЇ ІНТЕРЕСИ ТА ПОБУТОВІ ПРОБЛЕМИ ПОЗА МЕЖАМИ ТЕМИ ПРО ВИРУБКИ ЛІСІВ. ДЯКУЮ
Ну вот видишь, тебе насрать на проблемы киевлян, а ведь форум киевский, почему же тебя удивляет наше проявление равнодушия к проблемам карпатских лесов?
Это ведь нормальная человеческая реакция. Порядок пытаются навести начиная со своей квартиры, своего подъезда. А далекие, чужие проблемы просто засирают людям мозги.
Ты не туда влез со своим вопросом, ответ на который, если он тебя интересовал, получил в в первой десятке постов.
Нахрена вообще ты здесь, этот вопрос задал? Неужели подумал, что завтра примчится в Закарпатье толпа велосипедистов, и размахивая памперсами улягутся на дороге перед лесовозами? Или кто-то снимит трубку и устроит разнос областной администрации?

Или это начало предвыборной пропоганды на страницах велофорума? У нас к стати политическая пропаганда запрещена :x
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 19.8.12 13:44

Ок, а как число виртуальных единомышленников-читателей поможет решению Вашего вопроса?
Интересно, как это видите.
збільшення у суспільстві людей, що настроєні у напрямку позитивного вирішення проблеми підвищує шанс позитивного вирішення проблеми. просто мовчати вміють усі.
Ну вот видишь, тебе насрать на проблемы киевлян, а ведь форум киевский, почему же тебя удивляет неаше проявление равнодушия к проблемам карпатских лесов?
чому насрать, я висловив свою думку, щодо розміщення різних шарів суспільства у різних районах і відповідного до цього стану підїздів, вулиць та дворів і про бачення того яким чином за допомогою тюрми та примусових робіт зменшити прояви цього назовні. Я так само живу в поверхівці і мене турбують підїзди, сміття, алкашня, собаки і інші чинники та я не намагаюся це виказати це в темі глобальних екологічних проблем.

мене дивує думка про те що нібито вирубка карпатських лісів впливає тільки на Карпати і на Київ (і Київ на неї) ніяким чином не впливає.

1. Податки з вирубки деревини йдуть в державний бюджет
2. Хабарі з незаконних вирубок йдуть по вертикалі в Київ
3. Закони пишуться в Києві і мінстерства сидять також в Києві
тож давайте не будемо говорити, що проблема суто локальна і стосується тільки тих хто безпосередньо біля лісу живе бо вплив набагато більше і далі ніж вам здається у підїзді багатоповерхівки.

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 13:46

збільшення у суспільстві людей, що настроєні у напрямку позитивного вирішення проблеми
Массовка ничего не решает.
Мы все имели неоднократную возможность в этом убедиться.
Даже если учесть, что все 23289 пользователей ВК будут заочно засчитаны в копилку общих интересов многомиллионной страны.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 19.8.12 14:15

1. Податки з вирубки деревини йдуть в державний бюджет
2. Хабарі з незаконних вирубок йдуть по вертикалі в Київ
3. Закони пишуться в Києві і мінстерства сидять також в Києві
тож давайте не будемо говорити, що проблема суто локальна і стосується тільки тих хто безпосередньо біля лісу живе бо вплив набагато більше і далі ніж вам здається у підїзді багатоповерхівки.
1.Налоги за выруб древесины в основном пополняют местный бюджет.
2. Из взяток и откатов, до Киева и половина не докатывается, да и то в основнов в виде пополнения счетов в офщорных зонах
3.министры сидят в Киеве, но дети их и внуки учатся в основ ном в Европе, и доживать свои годы министры тоже надеятся в более благополучной стране.
Законы пишутся так, что бы было легче зарабатывать денькги как можно более узкому кругу людей.

Прежде чем взывать к Киевлянам расскажите, что Вы сами лично конкретного сделали для решения проблемы. Набили морду пильщику, прокололи шину лесовозу, сожгли котедж местного чиновника?
Вы задали вопрос: Варвари у лісах - це політика розвитку держави??? и вот Вам ответ: Да, это политика экономического развития нашей страны и стран Евросоюза!
Что еще вы хотите от нас?
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 14:18

Код: Виділити все

http://ru.wikipedia.org/wiki/Шипование_деревьев

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 19.8.12 17:04

AVVAKUM можете не розриватися. Призиви до екстремізму це безглуздість. Ваша відповідь на назву теми аж ніяк не відображає думку користувачів форуму, що і показало опитування. про розподіл коштів, податків, пдв, шмдв давайте не будемо, це лишнє. До тих, хто не розуміє СУТІ ПРОБЛЕМИ і вважає, що я в Києві за мільярд кілометрів і мене це не стосується, я не взиваю, вчити собаку говорити, чи медведя співати - немає сенсу.
Як казак мій земляк трішки вище в темі:
Зображення

Trion

Повідомлення Trion » 19.8.12 20:11

відповідь на назву теми аж ніяк не відображає думку користувачів форуму, що і показало опитування
47 человек с немым лого "+1"
Всего голосов 66, по отношению к числу просмотров темы это 6.5% активности, из них 4.7% за показательно позитивный пункт, что очень близко к общепринятой формуле 5/95. По отношению к общему числу пользователей и вовсе 0.28%, что совсем печально и это та кочка, за которую вы цепляетесь. Вот вам и ответ.
Люди жмут кнопки в рамках предоставленного им выбора, и то, по большей части в развлекательных целях, а не активно-гражданских, поскольку сам опрос ни к чему не обязывает.
В другом опросе "что для вас важнее - вопрос вырубки леса в Карпатах или жилищный" угадайте какой пункт выберет аудитория, роль которой ограничивается зрелищами.
Помните, как в "Белой гвардии": я бы с радостью раздал всем тёплых штанин, но страна не вмещается в шляпу.
За сим откланиваюсь. Хочется ещё успеть наступить на хвост уходящему лету.
Востаннє редагувалось 19.8.12 20:28 користувачем Trion, всього редагувалось 1 раз.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 19.8.12 20:27

К экстремизму я не призываю, не надо поменять смысл моих высказываний.
А про распределение бюджета говорить вам конечно не хочется, поскольку прекрасно знаете, что бюджет вашей области больше чем на 80% дотационный. " пусть промышленные регионы засирают себя отходами, а мы будем жить на курорте", так что-ли
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.

didyky
новичок
новичок

Повідомлення didyky » 19.8.12 20:44

Да не парьтесь вы своими лесами. Выше вы вспоминали Австро-Венгрию - вот это было время! Одни рубили бук, другие шли следом и сажали смереки.
Все вернется на круги своя, и будете вы в относительно недалеком будущем под мадьяром. А он вас к порядку приучит в шесть секунд. Раздаст шанцевый и инструмент, и пинками загонит в горы озеленением заниматься.
Так что рубите лес, и набивайте карманы пока не поздно. И потихоньку штудируйте мадьярщину :yes
Востаннє редагувалось 19.8.12 21:00 користувачем didyky, всього редагувалось 1 раз.

Wityk

Повідомлення Wityk » 19.8.12 21:17

Так что рубите лес, и набивайте карманы пока не поздно.
И СМИ поднимаются на скандалах. Вы себе не представляете как очень хорошо живут главные редактора и пр.
Я уже не говорю, как выгоден ментам беспорядок.
Конечно же это всё концепция развития дэржавы.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Master General
* * *

Повідомлення Master General » 19.8.12 21:54

AVVAKUM не провокуйте політичний срач, мова йде про ГЛОБАЛЬНІ ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ і я вже змучився повторювати 10 раз про це в темі. Хто не бачить далі свого носа - я не винуватий. Доказуватися на форумі з такими провокаторами (які чомусь думають що кормлять всіх і вся зі своєї кишені дозволяючи деякі висловлювання) не маю жодного бажання. Моя ціль зовсім інша. Донести до людей ті проблеми які є у світі крім щоденних побутових проблем, проблем нестачі грошей. Проблем які ніщо порівняно з тим, що буде, коли кожен думатиме лише про власний добробут і не думатиме, що його діти і тим більше онуки вже не матимуть ні чистого повітря, а ні чистої води. І вони не побачать дрімучого карпатського лісу і не купатимуться в чистому морі чи чистій річці. Бо всього цього не буде. А кожен із нас може зробити маленький крок у зменшенні власного споживання і змінити своє відношення до того, що відбувається навколо, не забруднювати світ навколо себе. Їдучи кудись на авто задуматися, а невже ця поїздка дійсно важлива чи може варто було лишити машину вдома, і скористатися альтернативою, яка менше забруднює світ. Перед придбанням нової речі в квартирі задуматися, а чи вона потрібна чи лежатиме в кутку. І восени посадити дерево і не важливо чи що це буде не могутній красень бук, а всього лише невеличка яблуня. Та кожен може змінити цей світ навколо себе, і я прийшов у цю тему не нарікати на важке життя і закликати києвлян лягати під лісовози, а лише показати, що така проблема є. І кожен для себе вирішить сам, як і що йому думати і що йому робити.

didyky, ваш коментарій показує рівень вашого розвитку, дякую.
пусть промышленные регионы засирают себя отходами, а мы будем жить на курорте", так что-ли
стан забруднення атмосфери в м.Ужгород аж ніяк не нижче ніж в Києві ( http://www.eco.com.ua/content/stan-zabr ... zhen-organ ), (http://life.pravda.com.ua/society/2012/03/1/97087/ ), річка Уж ажніяк не чистіша ніж Дніпро, тож говорити про те що ви далеко, а ми близько в черговий раз немає сенсу. Ми живемо на одній планеті. А "промишленнЫе регионЫ" хай задумаються насамперед навіщо ця вся "промЫшленность", бо рівень життя людей від рівня викидів в атмосферу лише погіршується. Залежність від енергоресурсів росте, а толку нуль, люди як були жебро так і лишаються (бо те що є в середньому по країні назвати рівнем життя важко). Дуже щасливі люди набиті в багатоповерхівках і дихаючі чадом заводів і комбінатів. А та кількість людей, що в Україні спокійно могла би жити в селі і землі би вистачило на всіх. Без гігантських олігархо - заводів і комбінатів.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 19.8.12 22:09

то ТС , не переймайтесь так сильно і не грузіть нас.. Думайте краще про те що половина зірок від яких ще досі йде світло ВЖЕ НЕ ІСНУЮТЬ . а це світло будуть бачити після вашої смерті ще років 200 .. Отака фігня .. А ви нам забиваєте дурнею голову, - тоді коли життя - це мить..

ЛІси, річкі, уся земля і власне Ви самі - є власністю Маркіза Карабаса, змиріться з цим і ловіть від життя тількі приємне.. Господар сам визначить що робити із своєю власністю.

Krugliy

Повідомлення Krugliy » 19.8.12 22:21

Один человек, посвящая всего час в день может вырастить за год больше 1 000 саженцев. И посвятив 2 недели отпуска-высадить их в грунт. А пилят то лес не киевляне а местные. Вот с последней вело-вылазки на Боржаву фотка, снято над Воловцом по дороге на метео.
Зображення
Вылез тягач на горку над Воловцом, остановился. Водитель и его пассажир вышли, поздоровались, побазарили с пастухами, что цены на лес падают, топливо растет в цене, а ездить всё дальше и выше и поехали дальше. Всех всё устраивает.

Wityk

Повідомлення Wityk » 19.8.12 22:43

то ТС , не переймайтесь так сильно і не грузіть нас.. Думайте краще про те що половина зірок від яких ще досі йде світло ВЖЕ НЕ ІСНУЮТЬ . а це світло будуть бачити після вашої смерті ще років 200 .. Отака фігня .. А ви нам забиваєте дурнею голову, - тоді коли життя - це мить..
действительно, не грузите, мы микробы
и расстояние от нас до Карпат сравни космическим расстояниям, расстояниям до далёких звёзд.
Кстати, а откуда стало известно про звёзды?
Фантомас.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 19.8.12 22:48

действительно, не грузите, мы микробы
и расстояние от нас до Карпат сравни космическим расстояниям, расстояниям до далёких звёзд.
Кстати, а откуда стало известно про звёзды?

Та так в одному кині бачив.. Чувачок дівчині мозгі дєлав, і такого прийомчика для атвліченійа вніманія застосував....

Krugliy

Повідомлення Krugliy » 19.8.12 22:53

Панорама на Казменщиком. По дороге с Говерлы после НГ 2012.

Зображення
облысевшие горы над Лазещиной

Зображення

"приватная вырубка" и "пильщики" леса над Казменщиком

Зображення

Если что то реально хотите сделать - выращивайте саженцы, собирайте шишки с семенами и сейте их на вырубках, гуглите слово "Экотаж", читайте книги по гуманитарной экологии, ищите единомышленников и не светитесь лишний раз на планктонных форумах.
Востаннє редагувалось 19.8.12 23:06 користувачем Krugliy, всього редагувалось 3 разів.

Wityk

Повідомлення Wityk » 19.8.12 23:00

"приватная вырубка" и "пильщики" леса над Казменщиком
Это ты их из фоторужья щёлкнул?
Метко!
Фантомас.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 230 гостей