AVVAKUM не провокуйте політичний срач, мова йде про ГЛОБАЛЬНІ ЕКОЛОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ і я вже змучився повторювати 10 раз про це в темі. Хто не бачить далі свого носа - я не винуватий. Доказуватися на форумі з такими провокаторами (які чомусь думають що кормлять всіх і вся зі своєї кишені дозволяючи деякі висловлювання) не маю жодного бажання. Моя ціль зовсім інша. Донести до людей ті проблеми які є у світі крім щоденних побутових проблем, проблем нестачі грошей. Проблем які ніщо порівняно з тим, що буде, коли кожен думатиме лише про власний добробут і не думатиме, що його діти і тим більше онуки вже не матимуть ні чистого повітря, а ні чистої води. І вони не побачать дрімучого карпатського лісу і не купатимуться в чистому морі чи чистій річці. Бо всього цього не буде. А кожен із нас може зробити маленький крок у зменшенні власного споживання і змінити своє відношення до того, що відбувається навколо, не забруднювати світ навколо себе. Їдучи кудись на авто задуматися, а невже ця поїздка дійсно важлива чи може варто було лишити машину вдома, і скористатися альтернативою, яка менше забруднює світ. Перед придбанням нової речі в квартирі задуматися, а чи вона потрібна чи лежатиме в кутку. І восени посадити дерево і не важливо чи що це буде не могутній красень бук, а всього лише невеличка яблуня. Та кожен може змінити цей світ навколо себе, і я прийшов у цю тему не нарікати на важке життя і закликати києвлян лягати під лісовози, а лише показати, що така проблема є. І кожен для себе вирішить сам, як і що йому думати і що йому робити.
didyky, ваш коментарій показує рівень вашого розвитку, дякую.
пусть промышленные регионы засирают себя отходами, а мы будем жить на курорте", так что-ли
стан забруднення атмосфери в м.Ужгород аж ніяк не нижче ніж в Києві (
http://www.eco.com.ua/content/stan-zabr ... zhen-organ ), (
http://life.pravda.com.ua/society/2012/03/1/97087/ ), річка Уж ажніяк не чистіша ніж Дніпро, тож говорити про те що ви далеко, а ми близько в черговий раз немає сенсу. Ми живемо на одній планеті. А "промишленнЫе регионЫ" хай задумаються насамперед навіщо ця вся "промЫшленность", бо рівень життя людей від рівня викидів в атмосферу лише погіршується. Залежність від енергоресурсів росте, а толку нуль, люди як були жебро так і лишаються (бо те що є в середньому по країні назвати рівнем життя важко). Дуже щасливі люди набиті в багатоповерхівках і дихаючі чадом заводів і комбінатів. А та кількість людей, що в Україні спокійно могла би жити в селі і землі би вистачило на всіх. Без гігантських олігархо - заводів і комбінатів.