Сказаніє о том, как дев`ять вєлоорганізмов у сосєднюю область за 100 км купаться єзділі
Перша думка при ранньому пробудженні була "Ну от навіщо воно мені потрібно було?

Швиденько туди, електричкою назад - і СПАТИИИ".
До цього три ночі спала від 2 до 5 годин
.
Напівжива доїхала до місця збору, де вже чекала чималенька компанія. Рушили

.
За Ворзелем перший прокол (у Армена)

Змінилися, накачалися, поїхали. Досить швидко подвиг Армена повторив Андрій, але вже солідніше

Змінилися, накачалися, поїхали. Варшавка їхалася чудово, 30-35 км/год їхали, особливо не напружуючись.
Група підібралася більш-менш рівна

, ніхно не відставав і не відривався.
В Українці залипли біля магазину по причині наявності в ньому холодного квасу...
Опівдні вже плавали у озері

2 години безсовісного матрасу і тотального неробства пройшли у бесідах, анекдотах і поїданні запасів

Перед від`їздом розвели регідрону і колективно поправили здоров`я

О 14 годині вирушили додому, попередньо трохи почистивши галявинку, яка нас прихистила

Виїхавши на Варшавку, зрозуміли, що буде нелегко. Вітерець з усіх сил не хотів нас відпускати...
Біля повороту на Тетерів група розділилася.
Ul@senko, Armen, Dimax, Массовый і Flanker вирушили своїм ходом, мій +1, Miker, Andry-fox і Кирсан поїхали на електричку.
Доки одна половина завантажувалася у електричку, друга доїхала вже до Бородянки.
Швидкість на зворотньому шляху була незавидною

.
Мордодуй суворо дув назустріч

, кількість машин, в т.ч. фур, збільшилася, часом доводилося їхати по камінню мілкому на узбіччі.
У Бородянці зупинилися на перекус, і тільки но вирушили, як трапився третій ПШШШШШШШШШ - у Фланкера

Доки Андрій лікував колесо, частина групи відпочивала на узбіччі
Отож, поїздочка таки вдалася

. Маю 204 км і масу вражень

.
Массовый, рада знайомству. Буду рада бачити тебе і в наступних поїздках.
Я на зворотньому шляху трохи здала в плані темпу - тепер знатиму, як не спати нормально три дні перед поїздкою

.
Для мене, як для орга, покатушка була дуже комфортна завдяки хорошій групі

.
Нікого не довелося виховувати, наказувати, відповідати на риторичні запитання на зразок "а пачіму бєз шлєму нє берьотє?" і т.п.
Всі їхали рівненько, не порушуючи правил. Одним словом, мені з вами було класно і весело

.
Спека особливо не діставала, якщо надовго не зупинятися. В русі було досить комфортно. Тільки вода закінчувалася швидко. Просто танула.
Треба віддати належне водіям

, поводилися вони сьогодні дуже чемно, часом терпеливо плелися за нами, доки дорога ставала ширша.
ФОТО:
http://ulasenko.io.ua/album551023_0
Краще зноситися, аніж заіржавіти.