29.07.2012 (R) Озеро Калюжа

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Массовый
* * *
Стать:чол
Re: 29.07.2012 (R) Озеро Калюжа

Повідомлення Массовый » 29.7.12 20:37

И я дома. Мы с Armenom немного перестарались и пропустили поворот на Ирпень. Поняли уже когда поехали по Буче. Пробовали предупредить, но не дозвонились. В Гостомеле вспомнили что у Ани нет камеры я поехал на всяк. случай на Ирпень а оттуда так никого и не встретив добрался до дома. На компе 196 (-где то 8 на слики) средняя 27,5.
Всем спасибо за приятную компанию! До встречи на покатушках!!! :friends:

Flanker
* * *

Повідомлення Flanker » 29.7.12 20:50

добрался домой, отдыхаю. День прошел не зря, варшавка катит, точнее даже валитнеостановить, а вот ветер на обратном пути забыл развернуться в противоположном направлении и самым наглым образом не хотел ускорять наш путь домой. Злые духи дорог сделали пшик и лишили меня одной покрышки, оставив в камере на память дырку..

Armen
* * *

Повідомлення Armen » 29.7.12 21:26

Домой заехал в 20.38. На одометре - 220кил.
Скрывать не буду - это мой личный рекорд. Пока...
Выводы:
1. Использовать Изотоник (спасибо Массовый за определение) при пробегах более 150км в жару. Сегодня доставала именно нехватка солей.
2. Помнить об оптинальном темпе. Давно хотелось попробовать ехать сменами в районе 30+. Массовый мне это с легкостью организовал, но я не смог ему адекванто ответить... Скилл не торт. Ехал бы с темпом Ul@senko не был бы так вымотан и смог бы проехать гораздо больше.
3. Соблюдать темп орга :molba: . Орг :molba: задает темп. Из-за того, что это учтено не было - концовка получилась размытой... Я два раза накосячил в правильными поворотами :gerl: . Видимо Топографический критинизм на почве велоодержимости дает о себе знать :crazy: .
4. Не перестаю удивляться накату своего велоса #crazy_pilot . Нравится он мне. Как дальнобойный турист 8-) .
Сенки:
1. Ul@senko за отлично организованную покатуху :molba: . Езжу с этой (+/-)компанией ворой раз и вижу, что такие покатухи - это именно то, что мне нужно #crazy_pilot . С радостью буду присоединяться по возможности :friends: . Но, к сожалению, мне будет труднее в дальнейшем, так как в квартире ремонт и на следующих выхах приезжает моя семья :dash2: . Тем не менее, дебютировал я вроде неплохо... 8)
2. Массовый за компанию при движении взад. За ликбез по теме движения в сменах (по-моему правильно мы поменялись только два раза). За попуск (что греха таить) моего ЧСВ :molba: .
3. Flanker за компанию на финишном этапе. Должен тебе сказать, что мы знатно сбросили с колеса, того свеженького кекса на МТБ, что повис у меня перед перекрестком на пущу :crazy: . Благодарю за ликбез по шосерам.
4. Остальные. Ну это было просто классно, круто, отвязно и в конце концов хорошо продувало мосцк. Я от вас торчу 8) 8) 8) .
Боги допомагають упоротим!

Ul@senko
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017
Кращий Органiзатор Покатушок Сезонiв 2012 - 2017
Стать:жін

Повідомлення Ul@senko » 29.7.12 22:12

Сказаніє о том, как дев`ять вєлоорганізмов у сосєднюю область за 100 км купаться єзділі :D
Перша думка при ранньому пробудженні була "Ну от навіщо воно мені потрібно було? :dash2: Швиденько туди, електричкою назад - і СПАТИИИ".
До цього три ночі спала від 2 до 5 годин %) .
Напівжива доїхала до місця збору, де вже чекала чималенька компанія. Рушили #crazy_pilot .
За Ворзелем перший прокол (у Армена)
Зображення
Змінилися, накачалися, поїхали. Досить швидко подвиг Армена повторив Андрій, але вже солідніше
Зображення
Змінилися, накачалися, поїхали. Варшавка їхалася чудово, 30-35 км/год їхали, особливо не напружуючись.
Група підібралася більш-менш рівна :good: , ніхно не відставав і не відривався.
В Українці залипли біля магазину по причині наявності в ньому холодного квасу...
Опівдні вже плавали у озері
Зображення
Зображення
2 години безсовісного матрасу і тотального неробства пройшли у бесідах, анекдотах і поїданні запасів
Зображення
Перед від`їздом розвели регідрону і колективно поправили здоров`я :girl_hospita
Зображення
Зображення
О 14 годині вирушили додому, попередньо трохи почистивши галявинку, яка нас прихистила
Зображення
Виїхавши на Варшавку, зрозуміли, що буде нелегко. Вітерець з усіх сил не хотів нас відпускати...
Біля повороту на Тетерів група розділилася.
Ul@senko, Armen, Dimax, Массовый і Flanker вирушили своїм ходом, мій +1, Miker, Andry-fox і Кирсан поїхали на електричку.
Доки одна половина завантажувалася у електричку, друга доїхала вже до Бородянки.
Швидкість на зворотньому шляху була незавидною :( .
Мордодуй суворо дув назустріч :petlya:, кількість машин, в т.ч. фур, збільшилася, часом доводилося їхати по камінню мілкому на узбіччі.
У Бородянці зупинилися на перекус, і тільки но вирушили, як трапився третій ПШШШШШШШШШ - у Фланкера
Зображення
Доки Андрій лікував колесо, частина групи відпочивала на узбіччі :crazy:
Зображення
Зображення

Отож, поїздочка таки вдалася :Yahoo!: . Маю 204 км і масу вражень :multi: .
Массовый, рада знайомству. Буду рада бачити тебе і в наступних поїздках.
Я на зворотньому шляху трохи здала в плані темпу - тепер знатиму, як не спати нормально три дні перед поїздкою }) .
Для мене, як для орга, покатушка була дуже комфортна завдяки хорошій групі :molba: .
Нікого не довелося виховувати, наказувати, відповідати на риторичні запитання на зразок "а пачіму бєз шлєму нє берьотє?" і т.п.
Всі їхали рівненько, не порушуючи правил. Одним словом, мені з вами було класно і весело :friends: .
Спека особливо не діставала, якщо надовго не зупинятися. В русі було досить комфортно. Тільки вода закінчувалася швидко. Просто танула.
Треба віддати належне водіям :Rose: , поводилися вони сьогодні дуже чемно, часом терпеливо плелися за нами, доки дорога ставала ширша.
ФОТО: http://ulasenko.io.ua/album551023_0
Краще зноситися, аніж заіржавіти.

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей