28.04.2012 (R) 28 квітня-2 травня "По Поділлю й Буковині"

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
vitox
Стать:чол
Re: 28.04.2012 (R) 28 квітня-2 травня "По Поділлю й Буковині

Повідомлення vitox » 26.4.12 08:23

Якщо пішки, то від місця проживання до Старого міста і назад доведеться під"їхати маршруткою. В старій частині все досить компактно і за пару годин пішки можна обійти. Плюси: мобільність / мінуси: залежність від громадського транспорту, незручно гуляти в контактному взутті.
На велосипедах добиратись веселіше, але на екскурсії в фортецю, костел та ін. їх потрібно десь залишати + вузькі вулиці з бруківкою можуть бути заставлені транспортом.
Є варіант такий. В перший день обходимо все пішки. А наступного зранку перед виїздом заїдемо на пару хвилин в Старе місто, щоб пофотографувати ранкові пейзажі.
Давайте пропозиції.

По Чернівцях в будь-якому випадку доведеться на велосипедах, там маршрут більш розкиданий. Але пішохідна Панська вулиця буде забита народом + часто будемо переходити вулиці, тому пішки також нагуляємось.

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 26.4.12 08:41

Зустріч і доставку гостей з Сумщини забезпечує Денис/Dendrocopos - там проблем не повинно бути.
Та от как раз Денис в субботу и занят будет...
Мы приезжаем в Киев в 6 утра...
А фотик у Дениса был, если только он согласится его с собой тащить.
Я вас встречу! Поезд у вас какой? И еще лучше - набери меня, чтобы я не забыл! :friends:

Фотик тоже беру Йааааааааа! Фотки будут класные - гарантирую! 8-)
А про жизнь в Японии я пишу туточки: facebook.com/alexgaidin

Zuldan
* *

Повідомлення Zuldan » 26.4.12 09:22

Я вас встречу! Поезд у вас какой? И еще лучше - набери меня, чтобы я не забыл! :friends:
Спасибо, Саш :friends:
Только мы рано приезжаем, в 6 утра. Бывшим Житомирским поездом, щас это 343-й Харьков-Киев.

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 26.4.12 12:58

Древняя китaйскaя мудрость глaсит: «НЕ ССЫ!!!», что ознaчaет: «Будь безмятежен, словно цветок Лотосa у подножия Хрaмa Истины!»

Я в последнее время просыпаюсь в 5:00-5:30 утра. 30 минут на сборы, 30 минут на подлет к Вокзальной. Если не буду успевать - погуляете чуток. Главное, чтобы у вас был перекус, для сонно-голодного Гудвина. :D

vitox

Повідомлення vitox » 27.4.12 07:50

Хто завтра добирається разом зі мною електричкою з платформи "Вишгородська": Віка, Артем?

Zuldan
* *

Повідомлення Zuldan » 27.4.12 09:23

Главное, чтобы у вас был перекус, для сонно-голодного Гудвина. :D
Такого добра навалом. И накормим и напоим :D

statasp
* * *

Повідомлення statasp » 27.4.12 15:59

Неожиданно завтра на работе возник выходной, :Yahoo!: но с утра мне необходимо подъехать в офис. Если вы будете проезжать около 9 00 в районе Контрактовой Площади мы могли б встретится и поездить по Киеву вместе.

vitox

Повідомлення vitox » 27.4.12 17:07

подумайте, може взяти по одному на купе щось для фіксації велосипедів на третіх полицях, щоб заспокоїти сусідніх пасажирів

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 27.4.12 19:41

подумайте, може взяти по одному на купе щось для фіксації велосипедів на третіх полицях, щоб заспокоїти сусідніх пасажирів
Пропоную взяти скотч і зафіксувати сусідніх пасажирів... 8-)

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 27.4.12 19:44

Неожиданно завтра на работе возник выходной, :Yahoo!: но с утра мне необходимо подъехать в офис. Если вы будете проезжать около 9 00 в районе Контрактовой Площади мы могли б встретится и поездить по Киеву вместе.
Надо подумать... просто я не смогу сумчан убаюкивать весь день - мне и самому надо собраться и все-такое. Потому потащу их через утренний город к Дену на работу. Возможно Контрактовую как-раз и проедем, но это будет раньше 9, где-то около 7:30-8:00. :duma:

vitox

Повідомлення vitox » 27.4.12 20:08

...Потому потащу их через утренний город к Дену на работу...
Денис пригостить вас на сніданок "мухами а ля дичь" :)
Підніметесь на поверх вище - організую вам "зелених мишей у власному соку з хрумкими хвостиками"

statasp
* * *

Повідомлення statasp » 27.4.12 20:30

Я на Контрактовой буду точно около 9 00. Ехать на поезд я тоже буду с Контрактовой, но вечером. Я с утра буду собранный и могу кататься до 16-17 00. Если у гостей будет желание смогу их покатать по паркам Киева, по Пуще или куда-то еще #crazy_pilot
Мои контакты в профиле, так что если надумаете звоните утром в районе 9 00.

A.N.
* * *
Стать:жін

Повідомлення A.N. » 28.4.12 13:51

Є варіант такий. В перший день обходимо все пішки. А наступного зранку перед виїздом заїдемо на пару хвилин в Старе місто, щоб пофотографувати ранкові пейзажі.
Я за то,чтобы пешком, не зря же я буду брать еще одну пару обуви ))
" И тогда я понялa всю прелесть гнать на велосипеде в одиночку. Просто никто не может сказать тебе, что испытываемое тобой ощущение блаженства - беспочвенно..."

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 28.4.12 16:41

Багажник упакован, велосипед практически готов, а его хозяин - сыт, доволен и в предвкушении многих километров дорог!

Попутного нам ветра! #crazy_pilot

Dendrocopos
* *

Повідомлення Dendrocopos » 28.4.12 16:48

Последний н*х!

vitox

Повідомлення vitox » 28.4.12 19:54

ура!
Ми тронулись, тобто двинулись, тобто нарешті поїхали
В вагоні спека страшенна, поки погрузились - змокли геть начисто, вмивальники і туалети жахливі, але гарна компанія компенсує всі негаразди.. По можливості, буду вести онлайн-репортаж з маршруту.
Фізкультпривіт 4-му вагону від 9-го.

vitox

Повідомлення vitox » 29.4.12 06:41

красо України Подолля
розкинулось мило, недбало
здавалось що зроду недоля
що лихо тебе не знавало...

А воно і справді так!
Штурм товтри, зустріч ранкового сонця, сніданок на скелях - воно було варто того, щоб мучитись ніч в душному вагоні. Під нами розкинулось село а скільки сягає око - давні рифи Сарматського моря. На ставку квакають жаби, в дворах співають півні, а над Кам'янцем літають повітряні кулі...
Краса неймовірна...

vitox

Повідомлення vitox » 29.4.12 22:43

оце перший деньок видався 8)
Проїхали лише 60 км, але накатались в зюзю: такої кількості ап-хілів дехто з нас і за сезон не проходить. Зате і крутих і затяжних спусків вистачало, чого лише вартий "тещин язик" перед Кам'янцем. Коли зблизька побачили Кармелюкову гору, якось відразу зникло бажання її штурмувати. І ми, як роблять деякі досвідченні альпіністи з Еверестом, об'їхали її навколо. Таке враження, що слова з пісні "ярами-горбами гребу за грибам" саме про Поділля.
В пасиві - 8 проколів на групу, 2 зламаних кріплення сідла. Але всі учасники стійко переносять тяготи маршруту, жахливу спеку і обіцянки орга, що нам ще один підйомчик залишився, а далі лише спуски :). В нагороду ми отримали чудові краєвиди Подільських товтр, оригінальні тераси каньйону Смотрича і вечірню прогулянку по Кам'янцю.
Подивимось, що завтрашній день нам приготує.

vitox

Повідомлення vitox » 1.5.12 01:04

Маленькие дети,
ни за что на свете
не ходите в Африку,
в Африку гулять!
В нашому варіанті замість Африки можна сміливо писати сьогоднішній маршрут. Вчорашні 60 км по гірках "в зюзю" здались легенькою розкаткою перед тим, що нас чекало сьогодні. Тобто, за всіма картами і жпс'ами мав бути асфальт. І він був, досить якісний, але лише останні 10 км постійного спуску. З Кам"янця до Хотина ми йшли по лісу і різної якості грунтах, а з Хотина по селах просто жах: може років 30 тому це і був асфальт, а зараз просто вкатаний в землю гравій, їхати по якому швидко нереально. І при цьому був сумарний набір висоти за день 1400 м на 90 км. Виїхали з Кам'янця досить пізно, 6 проколів, 1 падіння, очікування хвоста колони на кожному підйомі - в результаті до готелю останні 2,5 години пробирались по селах вже затемна, дивуючи місцевих жителів ілюмінацією. Благо, група стійко витримала всі тяготи і навіть новачки пройшли бойове хрещення таким маршрутом на рівні з усіма.
Для багатьох сьгодні запам'ятались довгі круті спуски, особливо два даунхіли вузькими лісовими стежками з невеликими трамлінами. А наступні за кожним спуском підйоми запам'ятали наші ноги - більшість їх довелось підніматись пішки. На краєвиди якось ніхто і не дивився...
В Кам'янці біля фортеці зустріли групу Велотуриста, а в Хотині побажали удачі ще 7 киянам, які пробирались з Хмельницького на Говерлу.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 1.5.12 10:09

К-ть проколів вражає.. а щодо підоймів.. ну не такі ж вони там великі.. хоч їх і дійсно багато.. а перед Хотином вірю.. підйомчик є )))
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

vitox

Повідомлення vitox » 1.5.12 17:40

.... а щодо підоймів.. ну не такі ж вони там великі.. хоч їх і дійсно багато.. а перед Хотином вірю.. підйомчик є )))
якраз перед Хотином було не важко, тобто людям було все одно - одним підйомом більше, одним менше... І це ще ми не знали, що нас чекає далі.
Фото буде завтра - можна буде переконатись. А зараз ми вже в поїзді готуємось вечеряти.

vitox

Повідомлення vitox » 1.5.12 19:14

последний день - он легкий самый...
Спочатку 6-7 км вчорашнього "твердого покриття", а потім практично рівнинний прогін до Чернівців 25 км. Від Банченського монастиря більшість відмовилась, побачивши зблизька гірку, на якій він стоїть, хоча ще зранку були налаштовані по-бойовому. Та й воно добре, мали більше часу подивитись Чернівці. В Університет без екскурсовода не пускали, а чекати на нього не було ні часу, ні бажання. Проїхались по площах, церквах, пофотографувались на триколісному велосипеді і з чистою совістю і не дуже чистими від пилюки велосипедами відправились на вокзал.
Ось так закінчився наш маршрут. Враження досить контрастні, але ми це зробили, що ще раз показує силу духу і тіла всіх учасників.

Lamina
* * * *

Повідомлення Lamina » 2.5.12 09:11

Дома, уже после мастерской, мне всё починили, ничего менять не надо :Yahoo!:
поездка удалась на славу! всем СПАСИБО за компанию! и конечно же Виталику за организацию! :good:
пока на больше написать времени не хватает - бегу в душ :gerl:

goodwin1982
* * * *

Повідомлення goodwin1982 » 2.5.12 09:47

Всьо біла крута! Спасіба Оргу і КО! :Yahoo!:

На счетчике - 204,51 км... средняя - 14,7 км/ч. Для "часто замыкающего" - в принципе неплохо... :unknown:

Добрый Гудвин после 4-го или 5-го "змеиного укуса" подряд, перестал быковать по поводу: "Да поф, что слики - Бегемотина проедет везде!!!". Гравий, вылетавший из под моих колес (и потому отбиравший силы - словно на станке на месте крутишь), ямы (вылетавшие из под колес впереди идущего и делавшие мне много "каки") - реально демотивировали и попускали. Но спуски радовали! Тещин язык, лесная труба с трамплином и предпоследний спуск перед Черновцами выдал 63,4 км/ч максималки! Но, прежний рекорд - 64,5 (поставленный на чугунном Команче) еще не побит, значит еще есть куда катиться! =Р

Ночная гонка за пелотоном с обеими клеенными-переклеенными камерами... спасибо ребятам, что отправили группу вперед. А Денису, Артему и Леше, за то, что остались со мной - практически ползли по гравийным спускам. А я ведь видел, как им хотелось гарцевать! Виляние по гравию, резкий вынос посреди трассы (если ЭТОТ ужас вообще можно назвать дорогой) и торможение юзом (со счастливой остановкой посреди проезжей части) окончательно убедили меня в том, что при нынешней экипировке мое место - на ровном и гладком шоссе! Ну или на более-менее человеческих грунтах! =)

Зато - открыл в себе склонность к лосизму! Порядка 15 км до Черновцов стабильно шел с крейсерской (курсовой) - 33-35 км/ч. Подъемы тоже на ногах брал (и это пока без контактов). Присматриваюсь к "Группе Здоровья" пани Уласенко. ;)

Как оказалось, на Черновцы летел не зря - подоспел к месту аварии, полечил пострадавшего, пока скорая... где-то ехала. Человек будет жить - это главное!

И последнее... фото-комикс будет чуть позже - я медитирую... :molba:

A.N.
* * *

Повідомлення A.N. » 2.5.12 13:55

Спасибо Виталику за прекрасные маршруты. От всей души. Всё было круто! :good:

Мое виденье http://astahova-nataly.livejournal.com/1354.html
Востаннє редагувалось 3.5.12 18:56 користувачем A.N., всього редагувалось 1 раз.
" И тогда я понялa всю прелесть гнать на велосипеде в одиночку. Просто никто не может сказать тебе, что испытываемое тобой ощущение блаженства - беспочвенно..."

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей