ходить на улицу не хочу, т.к демотивируют ребята на уличных турниках, которые могут подтянуться 5+++ раз, а я еле-еле 2 раза подтягиваюсь

вообще дома удобнее, да и время экономится
Зі свого маленького досвіду - на вулиці на свіжому повітрі легше займатися, ніякий вентилятор для активного задування повітря з вікна чи балкону ситуацію сильно не покращує, хз чому, може психологічно на відкритому майданчику краще, є де розвернутися, розлетітися, крила розправити
На інших забий, адекватні навіть уваги не звернуть, а гопота з тиканням пальцями після пива...а нафіг на їхнє ги-ги рівнятися? Всі з чогось починали, пояснюю - з кількох підтягувань і страшенного захекування. Потім втягуєшся і вже самому хочеться штовхати результати вперед. Взимку - так, вдома певно краще, бо коли прилипаєш лапами до перекладини і бовтаєшся на морозі, доки не знімуть, то...ну, весело, але за півгодинки промерзаєш
Колись трохи "страждав" через круті байки їздунів, ще не розігріті місяцями педалювань лапи і велоформу (точніше її відсутність у мене), вартістю повного комплекта як мій велосипед, потім "переболів", катаюсь для власного задоволення, фізичного навантаження і одночасно розгрузки мізків. Так і ти - підягуйся для себе. Менше заморочок - кращий результат
пс Сам подібним грішний, але хоч розуміння з"явилося, що змінювати треба себе зсередини, а не оточуючих чи навколишній світ. Бо це зробити легше