Трека нет, потому что нет GPS ;-)
Подъем со стороны Сколе довольно крутой (я не уверен, что у вас получится ехать в седле), кое-где будут поваленные деревья (особенно в последней трети). Так что на него потратите весьма немало времени.
Кроме того, по самому хребту вьется узкая тропка. Местами вполне проезжабельна, но перед очередными вершинами хребта придется спешиваться 100%. Попадаются крупные камни, да и угол подъема как бы не вдохновляет.
Вот (в дополнение к моим словам) отчет львовян, которые там были с байками -
http://www.velomax.lviv.ua/routes/paraska.html
Цитаты:
У Сколе, після недовгого пошуку, Andre знайшов стежку нагору й ми почали підійматися. Одразу виявилося, що доведеться злізати з ровера та штовхати його поруч. Але я навіть не здогадувався, що штовхати його доведеться більшу частину шляху, іноді тягнути на собі, а проїхати у загальному не більше кількох кілометрів. Сказати, що довелося тягнути на собі вгору навантажений ровер загальною масою приблизно 25 кг, це значить нічого не сказати...
Чим далі вгору ми забиралися, тим частіше доводилося перелізати з ровером у руках через дерева, що впали та лежали поперек дороги. Трохи далі, на лісових ділянках маршруту вони лежали через кожні 10-15 метрів, тому велосипеди доводилось просто штовхати поруч.
...Стежка на схилі така вузька, що по ній може пройти або одна людина, або один ровер. Їхати на ровері було неможливо, оскільки педалі чіплялися за схил, і можна було звалитися вниз. Доводилося котити ровер по стежці, а самому йти поруч по траві. Краще йти вище велосипеда, тоді ти спираєшся на нього - так легше.
Извините, просто не удержался, чтобы не предупредить

Просто нам с женой это место очень запомнилось. И хочется, чтобы вы ехали морально готовые к трудностям. Однако
хребет - красивейший. Думаю, чудестный вид и горный воздух - это достойная награда за нагрузки. Ради этого и едете, так ведь?