Повідомлення Cubano » 22.3.11 19:18
Ну если би, да каби, Клічки так само колись нелогічно отримували пілюліни, і програвали. Зовсім неочікувано.
Всі вже кожен раз готові, що любий бій Клічків може бути останнім, потому шо наче б засиділися, але вони кожен раз розвіюють ці очікування. Вже наче і звикли до цього. А я цьому радий.
Вертаючись до першого поста, я сьогодні якраз про це думав. Фамілія Клічко стала вже наріцатєльною, вона напряму асоціюється з Україною. Тобто хтось міг і не знати, де та Україна, а Клічків знає. При всій повазі до таких країн, як Польща, Словакія, Угорщина, багато інших, я не можу ці країни звязати з якоюсь конкретною фамілією, Німеччина - Шумахер, Гітлер, США - ну там багато - Мікі Маус,))) Клінтон, Корея - КімІрСен, Куба - Фідель, Франція - Бельмондо, Наполеон, і т.д.
Україна ще славна нашим Бубкою, у 80-х його фамілію іноді писали так: 6у6ка, 6 метрів і зараз далеко не всім даються, а рекорд в 6,14-6,15 вже майже 20 років непобиті. І така фігня, що вони можуть бути подолані вже цього літа, а можуть ще і сотню років нікому не покоритися.
Тому треба цінувати ці досягнення, пишатися ними, перемогу можна завоювати, а от утримати її! Думаю, спортсмени знають, що це таке.