Продам 3 нові зовнішні вінти 2.5" 500МВ

Chumachok
* *
Стать:чол
Продам 3 нові зовнішні вінти 2.5" 500МВ

Повідомлення Chumachok » 6.9.10 12:56

Всім привіт
Брав для друзів, але взяв більше ніж потрібно
Отакі штуки: http://hotline.ua/tx/lg_hxd5u50pls
Один - 620 грн
Два - по 610 грн
Три - по 600 грн

Вони нові, у коробці, запаковані (запаяні)
Єдина проблема - нема гарантії - ви берети, форматуєте і годний - гут, ні - повертаєте мені - я віддаю гроші
Як показала практика - браку нема. Сам маю схожий, користуюся вже більше року

У нас на фірмі усі співробітники собі такі взяли, а дехто по 2
Витягали диски і ставили у ноути

Якщо комусь треба більше ніж 3 - кажіть, я дістану

Ромко

Jackal
* *

Re: Продам 3 нові зовнішні вінти 2.5" 500МВ

Повідомлення Jackal » 7.9.10 06:25

минимальная цена по твоей же ссылке "Мин. цена: 637 грн. / 80 $" с гарантией. тут один 620 без гарантии. винт без гарантии - это вообще-то :smt102 ... тем более при скидке 17 рубасов.

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 7.9.10 10:11

По-перше - знайдіть той вінт у тому магазині за 636 :)
Забирайте за 600 - зекономите трохи
Я не думаю, що гарантія на вінт, що дають при продажу Вам коли-небіть знадобиться - вони відморозяться у 9 з 10
Відмов роботи таких вінтів (як я пропоную) я не спостерігав - якщо при форматуванні, щось піде не так - я поверну гроші.
Ромко

Artishko
* * *

Повідомлення Artishko » 7.9.10 11:55

Торговый чек + оригинальная гарантия от производителя = если веник проявит "заводской" дефект или брак в течении года, с ним можно обратиться в оф. сервис цетр.
У вас я так понял такого счастья нет. Если бы было то сразу же написали.
Значит есть вероятность того, что
1. Это "серый" товар (то есть без каких либо гарантийных обязательств со стороны производителя и продавца)
2. Это бракованный или с дефектом товар (дефект может быть не заметен при продаже)
3. Это ворованный товар ("скупка краденого" статья 198 УКУ от 6 мес до 3 лет , хотя лично не верю что по такой статье можно сесть за 1 веник )
по моему скромному мнению:
Для продавца: Хотите по выгодней продать? - предоставляйте гарантию производителя , даже если она просрочена, товарный чек, и любые другие документы купли продажи, также желательно весь комплект и упаковку. Желательно также указать сколько времени товар был в использовании.
а так.. я бы гривен 400 -450 грн взял при условии что винты без дефектов... все таки гарантии не какой нет что с вениками все ок:)
[b]Главное в [color=#FF4000]экстранормальном отдыхе[/color] - уловить момент, когда закончился [color=#FF4000]экстрим[/color] и начался [color=#FF0000][u]пи*ец[/u][/color][/b]

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 7.9.10 12:55

Вінт не сірий, не крадений, взяв ці 3 штуки у знайомого, який мені віддав дешевше, бо я брав не 1 а більше 10 (чека нема, бо люди, яким я їх віддавав вірили мені на слово - тому чек від знайомого не брав)
Він у коробці запаяний, іде у комплекті з диском, інструкцією і кабелем
Диском не користувалися і дефектів ніяких ні прихованих ні явних нема
Якщо Ви не хочете брати - не беріть, але не зводьте на мене наклепу
Можу дати місяць особистої гарантії

Ромко

Jackal
* *

Повідомлення Jackal » 8.9.10 21:49

чек это одно, а гарантия - это совсем другое. для меня лично гарантия важнее, ибо за этот год уже 3 веника в сервис ушло , два из которых - по гарантии. один без, восстановлению не подлежит. один уже поменян на новый. один еще ждет участи. кашерно, блин.

(мне вот интересно, как вы 10-20 винтов без гарантии то взяли, другу еще и поверили, что они собраны идеально, он их что, при сборке контролировал, поверхность блинов под лупой разглядывал?). нелогично.

эти веники мне не подходят по двум причинам - во-первых в технотрейде или комфи или какой-то такой-же байде можно купить веник внешний 500 за 5** грн (типа 588 или 599) с гарантией, а во-вторых, я его и там не куплю, ибо мне нужен объем как минимум терабайт, или 1,5-2. 500 маловато.

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 9.9.10 08:44

чек это одно, а гарантия - это совсем другое. для меня лично гарантия важнее, ибо за этот год уже 3 веника в сервис ушло , два из которых - по гарантии. один без, восстановлению не подлежит. один уже поменян на новый. один еще ждет участи. кашерно, блин.
Не щастить Вам
(мне вот интересно, как вы 10-20 винтов без гарантии то взяли, другу еще и поверили, что они собраны идеально, он их что, при сборке контролировал, поверхность блинов под лупой разглядывал?). нелогично.
Я не брав 10-20. Кількість дисків, що я брав для своїх друзів нехай Вас не турбує, так само як і мої та їх думки при цій процедурі. Прийміть це, як таке, що вже відбулося. Ви теж розглядаєте процес зборки дисків, відеокарт і інших речей, що купуєте у магазині перед придбанням? Моїм друзям було досить мого слова, що диски нормальні.
эти веники мне не подходят по двум причинам - во-первых в технотрейде или комфи или какой-то такой-же байде можно купить веник внешний 500 за 5** грн (типа 588 или 599) с гарантией, а во-вторых, я его и там не куплю, ибо мне нужен объем как минимум терабайт, или 1,5-2. 500 маловато.
Ну тоді взагалі навіщо увесь Ваш флуд на цю тему :) ? Я не кажу, що Ви зобов'язані їх брати. Я маю диски на таких умовах і за такою ціною, якщо Вас таке не влаштовує - не беріть. Користь від Вашого минулого повідомлення дуже сумнівна.
Ромко

Chumachok
* *

Повідомлення Chumachok » 16.9.10 09:08

Ціна знизилася до 575 грн
Лишилося 2 шт

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей