Короткий звіт.
Місце/час збору - група набралася чималенька. Nephilim (Velosuper), Scourge (Commanche Prairie), Льоня Beer (дуже кастомний Ардіс), Scorpion (Kellys Imagine), Alcher (Merida Kalahari 590), Kolia Kilch (Merida MATTS Sport 300), когось забув - вибачте.
Хотіли, але не змогли з різних причин поїхати: senna, Odissey, мій друг Толік, 2kin, Olslik, Dimsan, Shooter.
Приєдналися у лісі та потім поїхали своїм маршрутом - Alexus, Lenchik. Чудова пара, я вам скажу.
Приєднався на озері - Антон.
Зустріли у Боярці на зворотньому шляху - Serega (Gary Fischer Wahoo). Він здійснював індівідуальний маршрут, наскільки я зрозумів, з Фастова до Києва, частково лісами.
Заїхали до "Fozzy" - купили курячі ніжки зі спеціями.
Їхали, як на День сисадміна, потім - Забір"я, Дзвонкове, Перевіз, озеро. Можна закинути, що є і більш короткі маршрути, але тут було мало машин та мальовнича природа.
Озеро дійсно заслуговує уваги. Це такий міні-Крим. Верхній шар грунту знятий до каміння, кам"яні береги круто обриваються у воду. Є кам"яний масив, є каміння, перемішане з синьою глиною. В декількох місцях можна зійти у воду. Затоплені дерева наводять на думку, що рівень води у озері змінюється. Сосни, осіни - дуже мальовничо. Об"їхали коло озера, вибрали місце, де нікого не було.
Осіннє сонечко потихеньку пригріває. Як завжди, з другої половини вересня настало бабине літо.
Купалися - Beer, Scourge, Kolia Kilch. Відчуття просто неперевершене. Вода холодна, але хвилин 5 поплавати можна, потім - на берег, обтертися. Вода чиста та прозора, по крайній мірі, руки-ноги видно. Дна, звичайно, побачити не можна. Є риба.
Поїли курку, сосіски і т.п. Респект Альтеру - кетчуп "Верес" (до шашлику, здається), дуже кльовий
На зворотньому шляху у Перевозі взяв та випив пива. Наступні 10 км їхав 35-40 кмг. Після цього скоріше нагадував труп, аніж людину. Але весело. Обіцяв собі бути поміркованим, і от знову.
Вважаю, в цілому поїздка вдалася. Я не проти повторити маршрут ще раз.
Я щиро вдячний всім учасникам.