Стартон MOKRIZZONNI 2006 Edition )))

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
PAOLO
* *
Стать:чол
Стартон MOKRIZZONNI 2006 Edition )))

Повідомлення PAOLO » 30.8.09 16:20

Мій шоссер в цьому вигляді та комплектації був зібраний та ламався 5 років тому. Нині тимчасово розчохлив - з цієї причини і фотка :).
Комплектацію за давністю часів та особливостями вєліка не має необхідності викладати, імхо. Канєшна модери можуть і видалити :gerl:
Рама -Старт-шоссе (нульовка)
Кермо- якась Custom
Винос - від неї ж
пєндалі - Якісь Автори...лайно....вириваються із замків при спуртах :x
Покришки - ззаду максіс деукс категорія, спереду Хатчінсон ексель
камери -якісь там Мішлєн...шо там шо там
обода Алексрімс да22, спереду Матч RJ project hard alloy
шприхи :anti: - якась нєржа с землячки 5-7 років тому...по 3грн.за штуку з головкою.
Сідалісче- дешеве Селле італія
глагол - Промакс
Система - савєйський спецзаказ на дюймову різьбу 54-44..ВІЧНИЙ КВАДРАТ, НЕУБІВАЄМІ ЗІРКИ !!!
Втулки - передня Шимано 105, ззаду Деор м510 :D
кассєта - ультегра 11-шось там..ліньки рахувать
цеп - якийсь КМС на дев`ятку
гальмівні ручки -дешеві Альхонга
гальма -те саме лайно...вобсче страшно їздить, шоб тормознуть тра двома руками ручку давить :x
насадка...обрізана без подушок...колись в Києві такі за 50 грн. продавались
на насадці пульсач Сігма. на рулі велокомп Катейе( на хвотці немає)

Зображення

Сильно не матюкайте ;-) Давно це було....ВоД так із стартонів канхвєтку ліпили :gerl: Але я його все одно люблю...красівий він. хоч і м`який в їзді...а розігнать- це шось :(
Клуб концептуального туризма "Поліське джерело"

evolvent
* * * * *

Re: Стартон MOKRIZZONNI 2006 Edition )))

Повідомлення evolvent » 30.8.09 23:09

мне кажется или тут весьма широкий руль? както не по шоссейному.

PAOLO
* *

Повідомлення PAOLO » 30.8.09 23:25

41 см на нижніх трубах ( по зовнішньому). Нормально. Це ракурс такий, просто. А вод глагол я вивернув замком наперед :gerl: . Шось після байка база дуже витягнута...ніяк не можу прикататися...вже два місяця :(
пысы:Забув главне...вага : 10,9 кг ( в комплектації шо на хвотці)..Десь тут читав про стартони у 8-9 кг :anti: ...Анріал...Навіть з трубками Туфо та шоссерною втулкою з п`ятириком цей був за 10 кг.Кста , зверніть увагу - переднього переклюка немає, ричажки переклюків на припаяних на раму бонках і самі сточені та поліровані по максимуму.Рама розміру "о"...тобто ноль :) ... Шось я в 9 кг сумніваюсь. Трубка насадки на рулі більш як 200 гр не важить
пысы 2: Картрідж -Діор...якийсь там ;-) .....задня перекидка -Діор ХТ з короткою лапкою.Шоссерне в ті часи було дуже дороге та ексклюзифФ. Бачив тіко на змаганках..е..е..на чужих вєліках :D

zgyra1
* * * * *

Повідомлення zgyra1 » 31.8.09 07:42

ручки сразу в топку попробуй шиману откапать старую, ергономичные ручки+не лювтят как альхонга+есть кнопочка шоб тормоза открывать 8) и манеки поищи шимановские старые естестно они поинтерестней хвз,
а глагол с интегрированым замком?удалось найти нужного диаметра?? где??? :D или стачивал?
стартон до 10 кг это более чем реально :)

PAOLO
* *

Повідомлення PAOLO » 31.8.09 23:28

Спс..мені вже шось міняти на ньому - нідочого -проїду естафету в вересні -повішу назад :( ...мабуть шо навсєгда.
Трубу під підсєдєлку розточував ще раніше, під глагол Кампаньоло...такий модний з гравіровкою " Кампи" , ближче до сидіння овальний, Трохи загнутий назад на алюм болті в замку і при тому шо моделі років 80-тих ;-) . А у нас до побєдного кінця клепали таке уродство...навіть не заглажене та не причесане... Десь ісчо є наша перекидка...відполірована під дюрейс тих років :anti: . Як -цікаво -знайду-викладу :gerl:
"... А также в области балета мы впереди планеты всей ..." Юрий Визбор :)

Antohan
* * *

Повідомлення Antohan » 7.9.09 05:54

гальма -те саме лайно...вобсче страшно їздить, шоб тормознуть тра двома руками ручку давить :x
мені теж не до вподоби ХВЗ гальма....
я так розумію краска не рідна? ;-) мабуть "Турист" свій в щось двокольорове перефарбую перш ніж продавати :duma:
а виглядає дуже файно! :D
Чем меньше нас, тем больше нам

Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей