Соединение верхних перьев рамы

(все, що стосується велосипедів, рам, підсідельних штирів, сідел)
heidfeld
*
Стать:чол
Соединение верхних перьев рамы

Повідомлення heidfeld » 14.8.09 18:46

Может кто знает какие преимущества и недостатки крепления задних перьев к подседельной трубе типа "рыбий хвост" (как на фото) в сравнении с классическим???
Вкладення
XtC frame.jpg

gylka

Re: Как лучше???

Повідомлення gylka » 14.8.09 20:08

Ну якщо логічно подумать то при однакових товщинах труб і сплаві... рама з таким профілем буде жорсткіша в площині де сторона профіля довша і відповідно менш жорстка в перпендикулярній прощині.
Штука в тому що ти ні товщини стінок не знаєш, ні сплавів, ні обробки якій піддавались такі рами (труби) - тому ставить діагноз по фотографії порівнювать її з іншими рамами у яких профіль труб інший (овальний, круглий...) сенсу, як на мене, немає...

Notorious DRUG
* *

Повідомлення Notorious DRUG » 14.8.09 21:48

Подобным конструктивом увлекается GT. Субъективно - в езде рама жестче.
Si vis pacem, para bellum

Ajax
* * * *

Повідомлення Ajax » 15.8.09 15:17

Подобным конструктивом увлекается GT. Субъективно - в езде рама жестче.
Щас! :) У меня задница на раме Аваланч Эксперт подскакивает (если не поднимать на кочках конечно же :gerl:) как будто на аморте ребаунд на максималку выкручен.
Самые тру-граммар-наци - это капчи. Всего одна незначительная опечатка - и они вообще тебя за человека не считают!

Notorious DRUG
* *

Повідомлення Notorious DRUG » 16.8.09 12:06

Щас! :) У меня задница на раме Аваланч Эксперт подскакивает (если не поднимать на кочках конечно же :gerl:) как будто на аморте ребаунд на максималку выкручен.
Правильно. Если б задний треугольник был помягче, задница у тебя не подскакивала, так как удары частично гасились бы конструктивом крепления верхних перьев. ;-)
Si vis pacem, para bellum

Vitaliy111
*

Re: Соединение верхних перьев рамы

Повідомлення Vitaliy111 » 17.8.09 10:16

Может кто знает какие преимущества и недостатки крепления задних перьев к подседельной трубе типа "рыбий хвост" в сравнении с классическим???
Я думаю,ніяких переваг чи недоліків це з"єднання немає.Просто,це фірмовий дизайн такий,так як в GT,взагалі ,більшість фірм вже давно це практикують,зроблять якусь оригінальну раму,як Giant,чи труби вигнуть... і починають розхвалювати саме свою раму і приведуть кучу різних
причин,чому їхня рама краща ніж в інших,насправді - звичайний маркетинговий хід. (я так думаю :D )

Повернутись до “Велосипеди та Рами”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей