Хороший марштур на 3 дня по Хмельницкой области

joy
* * *
Стать:чол
Хороший марштур на 3 дня по Хмельницкой области

Повідомлення joy » 6.7.09 19:14

Хотелось бы сходить в небольшой 3-х дневный поход по Хмельницкой области. В частности Каменец, Хотын. Помогите у кого есть любая инфа по теме. Также буду благодарен если подскажите где можно достать хорошие карты данной местности. Спасибо

fanatt
* * * * *

Re: Хороший марштур на 3 дня по Хмельницкой области

Повідомлення fanatt » 6.7.09 19:44

Ну, який формат ночівель, кілометраж за день ? Взагалі останній раз, сподобалось ідея Парасольки, хоч нажаль ми її повністю не втілили - Хмельницький - Староконстантинів - Самчики _ Меджибіж - Сатанів - Кам-Под.
Можливі різні корегування, навіть від того щоб взагалі стартувати з Шепетівки - Нетішин (АЄС) - Святі Озери - Самчики - Старкон - Хмель - Сатанів (Товтри)- Кам-Под, можна і взагалі Подільськими Товтрами проїхати Хмель - Сатанів - Гродок - Кам-Под- Хотин - ....
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

joy
* * *

Повідомлення joy » 6.7.09 22:02

Можно было бы и побольше, но в компании девушки, без особой подготовки. Поэтому рассчитываю в среднем на 60-80 км за день, 3 полных ходовых дня похода и две ночевки.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 6.7.09 22:06

Відписав в ЛС
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей