Выбор байка [отделено]

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Yaroslav.M
*
Стать:чол
Выбор байка [отделено]

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 09:16

Доброго дня, шановне панство.
Хочу купувати собі та сину перший більш-менш серйозний байк. Призначення - кататись по місту та час до часу виїзди на природу, нічого екстремального. В обох ріст під 180, вага по 100 кг живого м"яса *oops* Довго никав по нету, їздив по всяких моденах, драйв-спортах, адреналінах, і нарешті "практично" вибрав. З різних причин зараз вибираю між двома моделями:
GT Avalanche 3.0 Disc (2008) - http://www.vipbike.ru/catalogue/bikes/319.htm
Author Solution disc (2009) - http://www.vipbike.ru/catalogue/bikes/387.htm
Розумію, що "серйозними" назвати їх можна лише більш-менш, але на початок падайдьоть ;-)
БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ (в розмірі пива при зустрічі :molba: ), якщо поважні гуру порадять який з цих байків вибрати.
На мій дилетантський погляд вони досить схожі, єдина суттєва відмінність, що перемикачі та гальмівні ручки в GT Avalanche 3.0 Disc розділені (Shimano M-330, Shimano Alivio, ручки Alloy), а в Author Solution disc вони виконані моноблоком (SHIMANO C-101 (34.9), SHIMANO Acera). Питався в продавців6 одні кажуть, що моноблок погано, бо важко ремонтувати, інші стверджують, що замучишся ти той моноблок ламати.
ТТХ комплектуючі я не порівняю - чайник. По інфі продавців (а вони особи зацікавлені) приблизно однакові: вилка- пружина+масло-регулювання жорстклсті+блок, ободи подвійні, касета - середня (не "тріщотка"), що ще треба для чайника?
Сьогодні зібрався їхати купувати, але ще не знаю який з них . Наперед дякую за відповідь. :smt039 :dance2: :help:
Взимку хворий горами та гірськими лижами. Влітку хворію хворобою під назвою "байк"

Dmi3y
Best Of The Beast

Re: Чайниковские вопросы

Повідомлення Dmi3y » 26.6.09 09:26

А какая на них цена?
Создание сайтов, верстка, дизайн! контакты есть в моем профиле :)

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 09:36

З усіма моїми знижками та вмінням торгуватись я собі вибив таке:
GT Avalanche 3.0 Disc (2008) - 3 315,00 грн.
Author Solution disc (2009) - 3 055,00 грн.
Різниця не дуже велика, але якщо купувати 2 штуки (собі та малому), то економія відчутна.
Але для мене ціна - не основне. Я притримуюсь думки, що я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі. Якщо технічі переваги того вартують - я готовий заплатити більше. Але не хочу переплачувати, якщо ТТХ однакові
Взимку хворий горами та гірськими лижами. Влітку хворію хворобою під назвою "байк"

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 10:35

Ага, згадав: ще одна фігня.
Троси в Author Solution йдуть зверху по рамі,а в GT - знизу. І, хоча я не збираюсь "катати дєвак" ;-) , але коли-не-коли мати можливість дочку-підлітка на рамі підвезти не завадить. Троси поверх рами - це для такого процесу завада? :?

Viking
SiteAdmin

Повідомлення Viking » 26.6.09 10:41

Если рассматриваешь вариант и с более дорогими велами, рекомендую обратить внимание на:
http://kellys.com.ua/bike.php?b=kellys_ ... &n2=SPIDER
Оборудование повыше, самое главное стоят нормальные гидравлические дисковые тормоза !
Этот велосипед с существующей скидкой стоит 4414 грн

Dmi3y
Best Of The Beast

Повідомлення Dmi3y » 26.6.09 10:41

Для перевоза на раме тросики сверху очень мешают:
1. не работают перекидки правильно и не работает нормально задний тормоз
2. не очень приятно сидеть на тросиках
Создание сайтов, верстка, дизайн! контакты есть в моем профиле :)

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 10:49

Если рассматриваешь вариант и с более дорогими велами, рекомендую обратить внимание на:
http://kellys.com.ua/bike.php?b=kellys_ ... &n2=SPIDER
Оборудование повыше, самое главное стоят нормальные гидравлические дисковые тормоза !
Этот велосипед с существующей скидкой стоит 4414 грн
Дякую, але не готовий потратити на 2 велосипеди більне 6000 грн., а тут виходить майже 9000.
-
Дуже прошу:
порівняйте САМЕ ЦІ 2 моделі по ТТХ. Сьогодні їду купувати. Ще не вирішив який з них.
Дякую

oberon
* * * *

Re: Выбор байка [отделено]

Повідомлення oberon » 26.6.09 12:07

по моему скромному мнению ГТ - вроде немного лучше вилка, лучше задний переклюк, геометрия "прикольнее", ГТ является вроде как подразделение Конандейля - пафоснее :)
Хотя Автор по оборудованию почти тоже самое.. 8) В данном случае - выбор по личным предпочтениям :)
Блуждающий биаробат

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 12:11

Дякі! :mushket:
А що скажете про основну відмінність: ручки гальм та перемикачі - ОКРЕМО vs МОНОБЛОК? :crazyeyes:

Viking
SiteAdmin

Повідомлення Viking » 26.6.09 12:26

отдельно лучше - если будут меняться тормоза на гидравлику

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 13:30

Міняти навряд чи щось буду.
Мене більше цікавить це питання з точки зору якості, швидкості, зручності перемикання швидкостей, роботи гальм та надійності роботи системи взагалі.

Viking
SiteAdmin

Повідомлення Viking » 26.6.09 13:32

если менять ничего не будете, то разницы нет

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 14:02

Сенкс.
Тоді залишається порівняти по яксоті комплектуючих.
Чи можна щось додати до Oberona?

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 26.6.09 15:29

Усьо шеф!
Поїхав купувати - удачі мені в виборі ;-) :D
-
куплю - трохи поюзаю - відпишусь.
Всім дуже вдячний за допомогу. Пиво при зустрічі залишається в силі. :beer:

Yaroslav.M
*

Повідомлення Yaroslav.M » 29.6.09 00:12

Всім, хто відізвався: ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ! Пиво залишається актуальним. Дасть бог зустрінемось на покатушках.
-
Купив:
собі - GT Avalanche 3.0 Disc (2008)
сину - GT Avalanche 3.0 (2008) (син не захотів заморочуватись дисковими гальмами)
-
Вже 3 дні балдію :anti: #super :yahoo: :dance2:
-
Був в 3 магазинах:
Адреналін, Модена, Драйв-спорт.
У всіх консультували професійно, шкода, що купував лише в одному магазині.
Купив в Драйв-спорті. Правда, могли б трохи приязніше підбирати. Консульнували професійно, але трохи сухо.
Ну - ладно: мені ж з ними не до шлюбу ;-)
-
Вєлами задовлений. Покатаюсь - розповім іще.
Якщо комусь (такому, як я чайнику) цікаво чому і як підбирав, пишіть - поділюсь

Yaroslav.M
*

Враження після 2 років юзання

Повідомлення Yaroslav.M » 17.2.11 10:12

При купівлі обіцяв відписатись щодо велосипедів після юзання. Ось пригадав.
За цей час проїхав я на свому десь кілометрів з 600-700 (точно не скажу - пару раз обнуляв спідометр) Їздив і по шосе, і по лісу з горбами.
Ну особливо сказати немає що - ВСЕ ДУЖЕ КЛАСНО! Колеса та педалі крутяться, перекидки пеперекидають, гальма гальмують :anti: :good:
Ні разу не ламався (ну крім пробитого колеса - це не рахується)
Тут головне: вчасно його обслуговувати: змастити все, що використовує оливу, підтягнути ланцюгову передачу,
настроїти гальма та перекидки (окреме дякую майстру з Адреналіну на Оболоні за якісне ТО - після нього здалось, що вєл їде сам)
Я, звичайно не експерт, але навіть при бажанні не знаю до чого придратись: для мого режиму використання - саме воно.
О! згадав: можна придратись до нестандартного кріплення на багажник: треба купувати спеціальні втулки, яких
не возять від ГТ, бо не вигідно, треба самим точити. Але це питання теж вирішуване: хлопці з Драйв-спорту десь замовили,
наточили і вони в них були (чи є)

Ichbin Dubist
* * * *

Повідомлення Ichbin Dubist » 17.2.11 21:05

Оце чудово!
"...ein Licht erhellt den Horizont erheb´ den Blick zum Morgengrauen.." (c) Der Prager Handgriff

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей