Дык никто не пьет... Кто-то больше не пьет, кто-то меньшенепью
песочный холмикне там крутое место
за железку прилично ехать, а там такой красивый холмик - и вот на немтам даже тихо
Може й не треба.От ППС до набережной я всегда ездил по Тростянецкой и дальше все время прямо до самого Днепра, никаких проблем не было. Может, не надо усложнять этим крюком?
Може краще регулювальників заслати, щоб призупинили рух?Вот круговая развязка на этом пути иногда заставляла покрутиться... Может, просто не выпендриваться и перейти всей толпой по переходу?
Бориспільська - жахлива вулиця, як на мене.А может, если уж делать крюк, то по Тепловозной ехать до вокзала, потом по Бориспольской до самого леса? Нам же все равно туда, насколько народ предлагает, а вовсе не к озеру?
Таки естьЗ.І.У мене на карті немає проїзду прямо від Ахматової до Дніпра, хоча я знаю, що він є.
Боюсь, за пределами официального велодня могут не понять...Може краще регулювальників заслати, щоб призупинили рух?
А как люди собирались на велодень подниматься к арке?А на Тепловозній в кінці апхільчик, не всі зможуть вкрутити.
Якщо їдемо колоною - значить їдемо колоною. Ніхто не зупиняється без колони, ніхто з колони просто так не виходить. Якщо нас буде хоча би 20, то ми вже схожі будемо на колону, якої боятимуться. Тому ні про які "по одному" мова не має йти.Да там того апхила, можно и пешком за пару минут взойтить. Правда, дорога в конце тесновата... Но по одному нормально.
Як показав пробіг від Велодня на Позняки, поки ми їдемо разом, колоною, з прапорами, жодна машина нам не заважає.Боюсь, за пределами официального велодня могут не понять...
Я був на тому розвороті і особисто можу сказати, що я там на швидкості 30 кмч на машині заїхав би.и еще - обратный разворот на улице Григоренка 1 - очень лишний и трудноопасновыполнимый для колонны велосипедистов!!!
Про это речь идет в ПДДЯкщо їдемо колоною - значить їдемо колоною. Ніхто не зупиняється без колони, ніхто з колони просто так не виходить. Якщо нас буде хоча би 20, то ми вже схожі будемо на колону, якої боятимуться. Тому ні про які "по одному" мова не має йти.
Чесне слово, якщо мені форумчанє дозволять - особисто виганятиму додому порушників.Про это речь идет в ПДДНо конечно, если цель показать всем кузькину мать, тады да, меньше двух рядов занимать нефеншуйно
Повернутись до “Архів ВелоДень 2007 - 2014”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей