Каким образом, он не объяснил? Ведь, например, приседания со штангой, при проблемах с коленом -- скорее навредят. (а в любом случае нужны будут сгибания/разгибания под нагрузкой)
Он обьяснил что нужно закачать, принцип я понял, а как именно это в ЛФК кабинете должны обьяснять или в инете смотреть. Я понимаю какие мышцы надо закачать чтобы стабилизировать сустав и по своим ощущениям сам в востоянии это сделать. А конкретно например если брать тренажеры, то есть такой на разгибание ноги, когда садишься в кресло и поднимаешь вес вверх, вот это упражнение в частности. Приседать с штангой это как раз можно все испортить.
У тебя похоже навязчивая неприязнь к хондропротекторам.
та ні.. я сам їх пив колись (там цілий комплекс спортивний для качків був), просто ефект від них відчуть неможливо і біль мені тільки трохи зняли. І лікарі якраз пишуть що вони "до фєні"

Пишуть, знаю, бачив. Короче мені не жалко потратити 500 гривень на навіть невелику ймовірність допомогти своему здоров"ю.
Почитай в инете медицинские статьи, там везде про это пишут, других вариантов консервативного лечения нету.
А фізпроцедури??? Боюсь ти або не ті статті читав або не зовсім правильні висновки зробив...
Мої виводи цей лікар підтвердив (хоча попередній як раз казав що мені багато на веліку краще не кататися, але сроки не назвав, і мене такий варіант все-одно не влаштовуе). У мене не та стадія щоб його так інтенсивно лікувати, він сказав це взагалі хворобою важко назвати, бо воно майже не діагностуеться. Доречі про хруст, він сказав як ти й писав, що це в медицині в принципі вважаеться нормою і можно з цього приводу не переживати.
От чего я точно не знаю, но после второго растяжения стало болеть больше и не проходит, так что видимо да.
так а як мазі то називаються? цікаво ж...
Конкретно назвав Долобене (це для мого випадку). Траумель доречі сказав діє якось по-іншому (я маю підозри що просто довше). Взагалі суть в тому, щоб зняти запалення, а якою саме маззю я так зрозумів все-одно. В мене коліно навіть не опухае і кількість випоту (рідина в коліні) на УЗІ була дуже мала (тобто відкачувати нічого не треба).