какая из моих фамилий в профиле реальная?

А в тебе таке є? Ти на ньому їздив? Або читав інструкцию - там все написано.На фото в першому повідомленні сідло ну дуже неправильно стоїть... Хоча якщо "нравиця"...
Про ротор 200 - самому цікаво попробувать "як воно", але виглядає стрьомно (як на ККшника який навіть АМ не їздив)...
Ни асилилВ том же альбоме заметил Трек с ацкой обвеской
Автор - у тебя талант
Ох, і агресивний же... гарячий парєнь...А в тебе таке є? Ти на ньому їздив? Або читав інструкцию - там все написано.
Бо теоретиків розвелося на ВК - безліч. Якщо не переконав - тупо "нравицця". Це єдине зручне положення сідла![]()
Я ж писав про ФОТО В ПЕРШОМУ ПОВІДОМЛЕННІ. Я ж не знаю, може ти сідла міняєш в залежності від кілометража покатухи або її агресивності і відповідно продовжуєш ставить СеллеСМП...Тим більш вже Фішбоун Кевлар стоїть там... Мабуть ти ще обговорюєш попереднє "видання" мого вєла![]()
Да, бачив що ротори вже інші, особливо що фотки з новими роторами і іншим сідлом на одне повідомлення вище від того що я написав... Знову-таки було навіяно фото в першому пості і були по суті проханням написать "як воно" з твого боку за шо і пасіба і удачі...Ротори з 200 поміняні на XTR 160 - уважніше подивись у 1-му пості. А то стопкрани були
Від тебе нічого не приховаєшЯ ж писав про ФОТО В ПЕРШОМУ ПОВІДОМЛЕННІ. Я ж не знаю, може ти сідла міняєш в залежності від кілометража покатухи або її агресивності і відповідно продовжуєш ставить СеллеСМП...
Повернутись до “Мiй велосипед”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей