Что можно сделать из GF Cake

Для фотографій і комплектації кастомних роверiв веложителiв, з подальшим обговоренням їх з іншими користувачами ...
Smarty
* * * *
Стать:чол
Re: Что можно сделать из GF Cake

Повідомлення Smarty » 21.4.08 22:41

так на что именно крепится перекидка? можно фотку?

какая из моих фамилий в профиле реальная? ;) а вообще, да, вроде....

Max_NoMad

Повідомлення Max_NoMad » 22.4.08 11:52

Saint/Hone крепится на ось самой задней втулки, она длиннее обычной с правой стороны.

Зображення
Зображення
Зображення

o'neil
* *

Повідомлення o'neil » 22.4.08 12:28

круто или не круто, но в Saint M810 Shimano использует крепление на раму (держатель перекючателя) для shadow версии

New Shimano Saint groupset launched
Бог! Україна! Свобода!

amam
* * * * *

Повідомлення amam » 22.4.08 12:44

а мне нравица. летающий байк это круто. я тожи хочу. по теме: байк еще вполне можно спасти ;-)

Smarty
* * * *

Повідомлення Smarty » 22.4.08 21:32

каковы плюсы такого крепления? При разбортировании колеса снимать перекидку?

makushima
* * * * *

Повідомлення makushima » 13.5.09 02:07

По просьбам эстетов фотки в боевых условиях
http://io.ua/9471318" onclick="window.open(this.href);return false;
http://g.io.ua/img_aa/large/0947/13/09471319.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Опыт показал что "двухгорилка" Магуры в грязи ведёт себя подло - между гориллами забивается грязь и "ей некуда деваться".
Но по торсионной жёсткости и плюшевосьти ей равных нет. Для Крымских гор хороший вел получился.
"Shirakastra Namayara Dnaya..." :icon_leb: #maugli :balalayka: #maugli :icon_leb: многа в ней лесоффпалейирег!
Мой дядя самых честных правил... нечестных, с ц у к о - убивал!!! #diablo [/b]

gylka

Повідомлення gylka » 14.5.09 23:07

На фото в першому повідомленні сідло ну дуже неправильно стоїть... Хоча якщо "нравиця"...

Про ротор 200 - самому цікаво попробувать "як воно", але виглядає стрьомно (як на ККшника який навіть АМ не їздив)...

Бешенный_бантик
модератор

Повідомлення Бешенный_бантик » 14.5.09 23:52

В том же альбоме заметил Трек с ацкой обвеской

Автор - у тебя талант
ездю абы как и абы где

makushima
* * * * *

Повідомлення makushima » 15.5.09 09:29

На фото в першому повідомленні сідло ну дуже неправильно стоїть... Хоча якщо "нравиця"...

Про ротор 200 - самому цікаво попробувать "як воно", але виглядає стрьомно (як на ККшника який навіть АМ не їздив)...
А в тебе таке є? Ти на ньому їздив? Або читав інструкцию - там все написано.
Бо теоретиків розвелося на ВК - безліч. Якщо не переконав - тупо "нравицця". Це єдине зручне положення сідла :)
Тим більш вже Фішбоун Кевлар стоїть там... Мабуть ти ще обговорюєш попереднє "видання" мого вєла :mosking:
Ротори з 200 поміняні на XTR 160 - уважніше подивись у 1-му пості. А то стопкрани були :p
В том же альбоме заметил Трек с ацкой обвеской

Автор - у тебя талант
Ни асилил :pardon:
Есть у меня Трек 8900, но что же там ацкого? Так карбоновые руль-палку и подседелку поставил :unknown:
Судя по аватаркє - талант у тебя :grin:
Востаннє редагувалось 15.5.09 12:06 користувачем makushima, всього редагувалось 1 раз.
"Shirakastra Namayara Dnaya..." :icon_leb: #maugli :balalayka: #maugli :icon_leb: многа в ней лесоффпалейирег!

gylka

Повідомлення gylka » 15.5.09 10:53

А в тебе таке є? Ти на ньому їздив? Або читав інструкцию - там все написано.
Бо теоретиків розвелося на ВК - безліч. Якщо не переконав - тупо "нравицця". Це єдине зручне положення сідла :)
Ох, і агресивний же... гарячий парєнь...
Да, у мене є саме таке сідло. Да, я на ньому їздю. Да, інструкцію читав на сайті (можеш сам глянуть - там картінка є "правильного положення").
І, да, я б не казав би те чого не знав би... ;)
Тим більш вже Фішбоун Кевлар стоїть там... Мабуть ти ще обговорюєш попереднє "видання" мого вєла :mosking:
Я ж писав про ФОТО В ПЕРШОМУ ПОВІДОМЛЕННІ. Я ж не знаю, може ти сідла міняєш в залежності від кілометража покатухи або її агресивності і відповідно продовжуєш ставить СеллеСМП...
Ротори з 200 поміняні на XTR 160 - уважніше подивись у 1-му пості. А то стопкрани були :p
Да, бачив що ротори вже інші, особливо що фотки з новими роторами і іншим сідлом на одне повідомлення вище від того що я написав... Знову-таки було навіяно фото в першому пості і були по суті проханням написать "як воно" з твого боку за шо і пасіба і удачі...

makushima
* * * * *

Повідомлення makushima » 15.5.09 12:04

Так, щось я агресивний був.
Просто я інструкцію да сідла бачив, але забив на неї. Трохи дістали розумники які вчать як правильно а як - ні.
Якщо в тебе таке ж сідло - вибач. Не хтів образити. В нас мабуть дуже різні посадки на вєлі або дупи... ги-ги :grin:

makushima
* * * * *

Повідомлення makushima » 16.5.09 22:41

Я ж писав про ФОТО В ПЕРШОМУ ПОВІДОМЛЕННІ. Я ж не знаю, може ти сідла міняєш в залежності від кілометража покатухи або її агресивності і відповідно продовжуєш ставить СеллеСМП...
Від тебе нічого не приховаєш :) Звісно, СеллеСМП найкраще сідло з мого арсеналу й найуніверсальніше.
Але зрештою в мене є й такий "жах":
http://www.smotrite.com.ua/183821" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.smotrite.com.ua/183822" onclick="window.open(this.href);return false;.
Цей діван я використовую іноді у походах коли на плечах велика вага або просто їду далеко і нікуди не поспішаю.
Звичайно переважно на хардтейлі, але цьго року й так вийшло :shock:
http://www.smotrite.com.ua/183826" onclick="window.open(this.href);return false;
Так, несамовите збочення %) але натуральне крісло-качалка на колесах...
Трьохпадвес, мля :grin:

Повернутись до “Мiй велосипед”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей