Ролики и защита у меня свои. Защита в двух комплектах.Защиту, а именно и наколенники и налокотники и спец. перчатки выдают по желанию вместе с роликами.
Но не нашла я сегодня, куда их засунула:)
Ролики и защита у меня свои. Защита в двух комплектах.Защиту, а именно и наколенники и налокотники и спец. перчатки выдают по желанию вместе с роликами.
Та і не кажи...Жилка
Та і не кажи... РозривЖилка
![]()
А яке походження у твого ніка? Чому саме "Гілка", і з якого вона дерева? А може воно читається як "Гулька"?Та і не кажи...
читається "гылка".... просто хотів унікальний нік (щоб ніхто і в світі його не використовували) і щоб був короткий і читабельний (хоч більше-менш) і тоді подобалась гра (давно діло було) румунського центрального півзахисника константіна гилки (Constantin Gâlcă) (читається саме гилка http://www.arbiter.ru/news/uguri.htm)... перевірив в сьорчах що ніде таких ніків немає і вибрав... його і до сих пір майже ніде в світі не використовують (от і добре).А яке походження у твого ніка? Чому саме "Гілка", і з якого вона дерева? А може воно читається як "Гулька"?Та і не кажи...
Коротше, напиши транскрипцію
Ролики мы сделаем во вторник.Прикольно. Я тож думал подъехать, но с утра забыл ролики дома. Да и вставал на них пару раз, так что врядли бы получил море удовольствия.
Долго вообще, учиться на них ездить? Может в следующую среду повторим?
В след среду будет -3-5 днем. )) Я даже не подумаю выехать в такую погоду ))
лично я про так такое не слышал31 велосреда - в лесу по снегу:) Так и не иначе:)
Кстати, есть где-то электронная карта с отмеченными светофорами города и стрелочками направления движения?
На Петровке продается бумажная карта "Карта для автомобилиста". На ней стрелочки есть.Кстати, есть где-то электронная карта с отмеченными светофорами города и стрелочками направления движения?
+1!!!Паша!!! Фотки!!! Плииииз!!!!!
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей