ОДНЕ вільне....ну якщо прям 2 місця вільних...
Пара квитків - це туди й назад ;-)
ОДНЕ вільне....ну якщо прям 2 місця вільних...
тоді поки не регюсь поки не буду знать однозначно - знатиму точно десь завтра в обід... і тоді як тільки так і зразуОДНЕ вільне....ну якщо прям 2 місця вільних...
Пара квитків - це туди й назад ;-)
Я нічого проти немаю.ну якщо прям 2 місця вільних то давайте я десь в обід завтра відпишусь чи зможу...якщо приймете звичайно. в принципі все є для поїздки і навіть дуже велике бажання.
![]()
я правда з вас нікого не знаю крім Макса - то приймете?
ну я вже можу їхать але дочекаємось завтра коли ти скажеш остаточно. можу тільки сказать організатору що якщо він таки дійсно не має нічого проти то хай просто не здає квитки бо хтось гарантовано поїде, ну а ти, талка (нєбось наталкаЯкщо хтось жадає і може поїхати стовідсотково - 1 вільне місце.
Тим же, хто вагається, я поки складаю конкуренцію)
Добре.маю бажання поїхати, ось тільки зараз побачив тему.
залишиш на мене квитки?
Ні, цього разу було інакше. Організатор сказав, що іншої дороги не видно (а її під снігом і справді одразу не побачиш). Трохи постояв, подивився на героїв-першопрохідців, подумав шо йому некайфово ломитись через такі засніжені хащі, і поїхав шукати нормальну дорогу. Котру і знайшов попереду за 50мМогу озвучить,что говорил доблестный организатор за секунды до того,как была сделана эта фотка...Сказано было примерно следующее(глядя в карту,почесывая затылок):"Ээээ....Ну тут наша дорога заканчивается...Нам нужно подняться вот на этот маленький подьемчик...Там наверху будет дорога...." Мы уже через это проходили Товтрах)))
И заричав: "На стены, проклятые лентяи!"А вже заїхавши до замку з іншої сторони авторитетно заявив, шо наші герої тудою не пройдуть, рів заважає...
Эх....Смотрю я на эту жесть и сердце кровью обливается....А ведь я мог быть там... Мог влезать во все хащи,бесконечно пытаться проехать непроезжаемое,заехать в незаезжаемое... А вместо этого шлефовал задницей гололеды на Трухановом...Шо тобі сказати Baks, загалом було прикольно-кайфово :smt077
Да-да, пам"ятаю фразу:До речі для зацікавлених осіб: готель "Нива" нам дуже сподобався.
Справді всього хвилин 10 від вокзалів пішки (відповідно пару хвилин на велі), нормальний інтер'єр, гуманні ціни.
Окрема подяка Оксані з готельного кафе за смачну їжу і відмінне обслуговування ;-)
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей