Встал в 5 утра но так и не выехал;)
Эх, вот света то у меня на всех хватило бы.... Просто каешль еще не прошел - не рискнул, холодновато утром было.. Ладно, в след. раз:)Все нормально, ти ж попередив, що тебе не буде.
Ми екстрімно проїхалися по геть темному ПДНу, переконалися, що світлішає зараз значно пізніше, ніж влітку :smt003 , подумали про потребу в додатковому світлі для таких світанків, зустріли сонце-за-хмарами
Много света не бывает!
А что определяться - свет нужен однозначно, как и шлем впрочем. Место матраса не принципиально, главное, чтоб рассвет было видно;)Ну я вижу, что кворум предварительно есть. ;-) Значит бум надеяться на лучшее. Если возражений по поводу времени сбора нет, значит так тому и быть. Две вещи, с которыми осталось определиться: точка матраса и приборы освещения.Много света не бывает!
Согласен. а еще бы назад по левому берегу через с. ТроещинаЯк завжди, голосую за найдальше місце, щоб побільше поїздитиале тоді на матрас буде дуже мало часу.
Як варіант, доїхати до дамби, а вже там визначитись.
Грунтовочка - этто гудд:)Я думаю, що ми на місці все вирішимо
По лівому берегу через Троєщину - це типу що, по тій бетонці і потім по асфальту через міст? Я там найшла паралельну асфальту грунтовочку, майже до самого моста.
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей