6 часов культ.программы. Интересно,что делать? Исколесить все вдоль и поперек?
Я понимаю. У меня есть пара деловых вопросов, поэтому в рабочий день. На будущее можно будет съездить и в выходной.Рабочий день...
Дякую, дружеНу річка зараз у нас зацвіла, то ж вода зелена. А покататись околицями, подивитись природу можна. Жалко я на роботі, а то б покатавби по БЦ. Може свисніть у нас на форумі http://bc-city.com/index.php?showforum=32" onclick="window.open(this.href);return false; може хто знайдеться.
Якщо сусанін не знайдеться, то можете спитати у когось де дерев'яний міст. Переїзджаєте його і направо вздовж річки стежка буде. Їдете по ній дивитесь природу поки не приїдете до навісного мосту. Це десь 10 км. На шляху суцільні матрасні місця.
Дерев'яний міст - це ти маєш на увазі донизу по Славіна? Там справді гарні місця[/color]
Добре. ВрахуюА. Чуть не забув попередити. Із швидкісттю по лісі обережно. Там є місце де яма викопана на стежці. І є трамплін через повалене дерево. В другому лісі.
На наступних вихідних теж можна з'їздити. Якщо в мене все нормально складеться і погода сприятиме, то в неділю цілком реально можна буде здійснити поїздкуя хотів би поїхати, але на жаль завтра звілюняюсь тільки о 11-00, сьогодні в мене нічна зміна... може якось на вихідних?)))
Там, де танк.На виїзді на Сквиру біля Січневого ПроривуА що за Крижанівський ринок? :smt119 Я такого не знаю.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей